Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 16
tiberica spune:
Imi pare rau de fetita lui Sun dar sunt sigura ca va fi bine ! Sa-i dea DD sanatate.Ne rugam in continuare pentru ele.
Ana si KLa felicitari pt bb -i sa va traiasca si sa creasca sanatosi!
Estrella eu iau fier TArdyferon se cheama o pastila pe zi.
Diarux felicitari pt poezii !
Biribu ai drepatate cand spui ca bb trebuie sa hotarasca singur cand vine eu de 2 sapt stau cu securea deasupra capului si fac testul non stres saptamanal pt ca am IR stanga marit dar sunt convinsa ca va fi bine si nu vreau sa fiu nevoita sa fac cezariana mai devreme de 39 sapt.Asa am vb si eu cu dr urmarim IR si facem testul non stres si o lasam pe ea sa vina pe lume cand crede de cuviinta. Eu am avut ceza anterior...
De clinicile particulare sa nu aud! si eu am vrut sa nasc la Medlife sau CMU dar cand am auzit ca nu au sectie de terapie intensiva am renuntat imediat cu ce ma incalzeste ca eu am interesul ca bb sa fie monitorizat bine. Eu am renuntat la idee de acum 1 luna cand am fost si ama vazut.
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 36 +
Dai Vointa , Iei Putere!
Dianami spune:
Ma retrag si eu. Somn usor, fetelor...cat se poate
!
Suntem cu gandul la Teodora! 
Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
MissJJ spune:
Mai va lasa omul oleaca si uite cat scrieti.
![]()
Diana hai mai cel mai simplu nici una nici alta vii la mine e nici frig nici cald limba e f usoara conditiile in spitale f bune mereu vor medici asistente etc.
Si avem si cirese si de toate fructele well nu avem visine da na asta sa fie un minus.
Pana si pepene gasesti la turci si varza murata si de toate.
Marina si aici se practica asa si eu mereu ii las sa asiste ca vb ta daca nimeni nu ii lasa. Si eu mereu la controale i-am avut in jur cu pb mea de ginecologie cand mi-a facut biopsie de ex eram ca la amfitetrau mai frate cati erau.
Da eu nu is pudica si etc asa ca ii las ma gandesc ca si eu in locul lor ar trebui sa fac si practica asa ca...
Tiberica tinem pumnii sa fie bine.
Dia speram sa te lase bebitza daca nu in cel mai rau caz vezi emisiunea in reluare pe la ore din astea ciudate inspre dimineatza din mers leganand pe bebe si intre timp mai faci si alte chestii ca deh de cand devii mama ajungi si experta in multitasking un ochi la bebe unul la dc o mana pe tastatura/telecomanda una pe biberon/pampers etc cu piciorul legeni bebeul aflat in scaunul de masina si tot asa.
Fain cu bebeii ca descoperi calitati pe care nu stiai ca le ai, mai ales devii experta la a face lucrurile cu ochii inchisi si pe intuneric si fara zgomot mai ales.
![]()
Ce ma distrez da imi aduc aminte de mine cum eram all over the place si apoi cand am descoperit ce super woman sunt si cum faceam o multimea deodata, pacat ca nu m-a filmat cineva ca acuma eram pe jos de ras cat de stangace eram la inceput si ce usor mi se pare acuma.
Abia astept sa vad cum e cu doi bebeii, da daca am razbit cu unul reusesc eu si cu doi, bring it on!![]()
Biri la voi poate veni si fetita la spital? Aici nu, doar sa stea tati cu ea pe hol si eu singura la labour ward, ca inauntru sigur nu ai voie decat partenerul si tu.
Diana super da nu te-a pus si pe tine sa faci la fel??? A mea asa face ma trage de mana si tre sa fac si eu.
Caprioara eu am ales sa fie de 18k si pt mine si pt fata eu iau numai de 18.
Abia astept poze cu rochitica.
Fetele sorry da atata m-a dus neuronul din tot ce am citit.
Pupici multi nb su vp si ne auzim maine.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 6 Zile
gallyb spune:
Felicitari, Ana! Refacere usoara!
Bine ai venit, Maria, sa ai parte de bucurii si mult, mult, noroc!
37+
diarux spune:
DIDI, CAPRI, TIBERICA sunteti dragutze! 
cred ca ma'c si eu la culcare...ca bebe Andrei tot da din picuioare. (vaaaaleu am luat-o razna cu rimele astea!!!! somebody stop me!!!)
maine speram sa avem vesti bune de la SUN.
noapte buna si somn usor .
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
Marina_1609 spune:
mariana_1976 ziceai ca ii lasi pe studenti sa asiste. si eu i-as lasa. defapt cred ca o sa ma doara in pix in momentele alea cine sta si se uita... Si pana la urma poate ii rog sa-mi faca galerie :))
32+ cu
ANA SOFIA ???
http://community.webshots.com/user/electra_1609?vhost=community
http://bd.lilypie.com/JZwNp2.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Marina&year=2008&month=8&day=14&babycount=1
atb spune:
Felicitari Ana!!! Recuperare cat mai usoara si cat de mult laptic pt. printesa! Bun venit pe lume si multa sanatate micutei Maria!!!
Biri, sa inteleg ca tre sa pregatim majoretele, nu?
La dilatatie de 3 cm, crezi ca mai sta pana duminica??? Tin pumnii !!! 
in continuare pt. Teodora! Sa speram ca pe zi ce trece vom avea vesti din ce in ce mai bune de la Sun!
Noapte buna tuturor! 
Adriana
33+ 
dana81 spune:
FELICITARI ANA

, SA FIE SANATOASA MARIA SI SA VA INTOARCETI ACASICA CAT MAI REPEDE
33 si
CLARA ANDREEA
MAI SUNT 7 SAPTAMANI
Biribu spune:
mada da aici pot aduce tot familionul in sala de nastere daca vrei, sunt unii si cu mame si cu soacre si copiii
dar e ultimul lucru pe care mi l-as dori, iti dai seama, plus ca Anna s-ar speria saraca probabil, ce ar intelege ea din toata povestea? nici nu vreau sa ma gindesc, asa ca prislea sa faca bine sa mai stea acolo pina duminica pina vine bunica-sa. si asa am emotii ca nu am mai vazut-o pe soacra-mea demult, Anna clar nu o cunoaste si nu stiu cum o sa se impace, dar asta e...
tiberica bine ai revenit, chiar ma intrebam ce mai faci si de ce nu ai mai scris. pup fata si stai linistita ca va fi totul bine!
adriana eu sper sa stea, ca asa eu sunt dilatata de vreo saptamina si mai bine....va zic eu daca e cazul de majorete ![]()
Anaxena bravo mamico, sa iti traiasca Maria sa fie sanatoasa si norocoasa!!!
fetele ma duc si eu la somnic, mai mult nu ma duce neuronul, va pup pe toate fara exceptie.
39+
Mami de Anna (5.02.2007)
cu 
violeta29 spune:
Bunadimineata!
Mey , dar mai aveati putin si dadeati gata si al doilea capitol!
SUN, ne rugam pentru micuta Teodora, sa isi revina cat mai repede si sa plece acasa cu parintii ei

ANAXENA , FELICITARI, SA-TI TRAIASCA PRINTESA MARIA, SA VA BUCURATI DE EA!!!

Speranta moare intotdeauna ultima!
cea mai fericita
30+ cu
Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei

AMR 10 SAPTAMANI