Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
Dianami spune:
Narcisa, da, e o unitate noua
. Eu nu am auzit pana acum de vreun bebe nascut in saculet intact, e o noutate absoluta
.
Bebele meu e tare agitat, azi am avut f. multe contractii, majoritatea nedureroase si cate una din aia care te seaca. De 3 ore ma tine numai in suturi iar cand loveste in col imi vine sa ma urc pe pereti...![]()
Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
mariana_1976 spune:
Lady_mina, neaparat antibiotic, altfel se poate ridica infectia la rinichi si e grav !
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
M&M spune:
Ladymina, eu am avut infectie urinara, bine nu atinsese pragul critic de 100.000 de unitati formatoare de colonii, asa ca doctora mea mi-a zis sa beau Uricol ( este dezinfectant al cailor urinare , nu antibiotic) 3 pliculete pe zi, timp de 10 zile. NU am mai avut probleme de-atunci.
Dar poti lua si Augmentin, daca germenele iese sensibil la acest antibiotic
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
diarux spune:
FETELE am inteles ca e vb despre un feed back...pozitiv!

. POate ma spinteca fata cand vine acasa!
multumesc mult pentru aprecieri DMA, RONTZY, MARINA,CRIS, TECKY, FLO, DIANA MIRELA, MARIANA, NARCISA. va pup
. sper sa fiti la fel de incantate si cand o sa va vina randul, poate nu ma scoateti de pe odisee 

DIANA MIRELA id ul e acelasi: diarux. eu nu am vrut sa te deranjez. cand ai timp...astept.
LADYMINA depinde de infectie. eu am inteles ca suntr normale sau, ma rog, frecvente, in sarcina. trebuie antibiograma ca sa vezi la ce e sensibila dracovenia aia de virus sau ce o fi. eu am avut cu E.COLI inainte de sarcina. si greu am mai scapat de ea. noroc ca am o medicinista desteapta. fii optimista si mergi la alt doctor daca tu crezi ca e greu de suportat. medicul de familie e in concediu? ca el trebuie sa se ocupe cu dun astea. cel puytin la mine ea m-a salvat. succes.
bebe Andrei
Ruxandra
29+ si
Andrei Tudor
ladymina77 spune:
Multumesc tare mult pt raspun fetelor,maine dimineata merg la urocultura si apoi vad ce o fi ,pana atunci incerc cu dezinfectantul.\Multumesc inca odata .
Noapte buna.
mina
mariana_1976 spune:
Narcisa, nici eu nu am auzit de acesta procedura, la al doilea copil am avut membranele intacte pina la dilatatie 9 si mi le-au rupt doua moase.
Poti sa-mi dai termenul in portugheza? (ca ma pun sa caut ce e si cum)![]()
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
Didi81 spune:
Dma, multumim pentru vestile despre Teodora si Laura. Sunt in continure cu gandul la ele si sper sa aflam cat mai curand ca Teodora este bine si poate merge acasa cu parintii ei 
Felicitari Anaxena pentru Maria!!!

Din cate inteleg eu a fost o nastere ca la carte, si la termen, si contractii eficiente, bravo Ana! De-abia astept sa vi sa ne povestesti cu lux de amanunte 
Ruxandra, super poezioara pentru Anaxena! 
Didi
36+ 
M&M spune:
Diana, cine stie , poate tu urmezi...![]()
Narcisa, nici eu nu am auzit de nasterea in saculetul amniotic intact!!!! Hmmmm...interesant
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 60 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Dianami spune:
Mariana, dragut din partea ta ca ai permis studentilor sa "invete" pe tine
. E destul de greu pana te prinzi ce si cum e pe acolo. Eu mi-am facut practica de vara numai la gineco, toata facultatea. Asta as fi vrut sa practic, insa din anumite considerente morale nu mai vreau acum. Si oricum sper sa putem pleca din tara cat mai curand.
Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
mcoca spune:
Felicitari, Ana! Refacere usoara!
Bine ai venit, Maria, sa ai parte de bucurii si mult, mult, noroc!
Vicky
39+ si
Maya
AMR 7 zile
Bebele casei