Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (90)
Raspunsuri - Pagina 12
dma2007 spune:
ruxandra mortale poeziile!
30s+!
a inceput numaratoarea inversa
surpriza
Andreea Mariasper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!

http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
Dianami spune:
Felicitari, Ana! Refacere usoara si mult laptic!
Bine ai venit pe lume, Maria, sa ai parte de bucurii, sanatate si noroc!

Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
Tecky spune:
FELICITARI PT PROASPATA MAMICA ANAXENA! Bine ai venit pe lume Maria!
Ma bucur ca fetita lui Sun este pe maini bune in spital.Sa o ajute DD sa se faca bine!
Danangie Alessio seamana leit cu tine.
Turturica eu am calcat toate hainele bb.
Diarux
pt poeziile facute.
Estrella tu pe ce data tb sa nasti? Dr mea mi-a zis ceva de un simpozion organizat in alta tara cu mai multi medici dar dr mea nu pleaca si nu m-a interesat.2,3 zile va fi plecat dr T probabil.
Va pup
Tecky 37 sapt
Raluca Ana
AMR 15 ZILE
flo1980 spune:
Felicitari Ana! Sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si frumoasa ca tine! 

Dia e tare rau poezia pt. Ana! Eu cred ca o va amuza si e intr-adevar foarte potrivita!
Legat de detergent, eu am folosit ceea ce aveam pt. noi, doar balsam ii puneam din acela senzitiv...
Am calcat rufele lui bebe pana pe la un an, acum nu stiu daca am sa mai fac asta....
Candida si eu am avut in sarcina si bebe nu a patit nimic, am nascut normal.
Diana Mirela acum o sa nasc la municipal, am scris si pe topicul acela....
pentru Theodora!
Flory mami de Alex 23.02.2006 si
38+ cu
David Gabriel
AMR 2 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Dianami spune:
Dma, multumim pt. vestile despre Laura si fetita ei. Sper din tot sufletul sa fie bine printesa. 
Ruxandra, mortale poezii faci, asta pt. Ana e
. Nu te-am uitat cu schemele, mai da-mi o data id-ul de mess si maine intru, azi nu am reusit ca mi-au aparut musafiri nepoftiti acum pe seara
.
Mariana, un deget de dr. are cam 1 cm si un pic, atat sunt dilatata
.
Diana
37+
si Iulia
(15.07.2005)
mariana_1976 spune:
Diarux sper poezioare scoti tu acolo! 
Aici se celebreaza "Mijlocul verii" si este a doua sarbatoare ca importante dupa Craciun...
(politia saraca are de lucru ca e plin de betivi si galagiosi...)![]()
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
narcisa.s spune:
Of Dma...pana la urma bine ca sunt la Polizu, din cate spun fetele e un spital bun cu TI destul de performant...Si Dumnezeu e cu ele, ce ma bucura e ca Teodora e o luptatoare micutza!!
Mariana, acum am priceput.N-am intrebat de tipul asta de nastere dar intreb...In schimb ce am auzit aici e nastere cu membranele intacte, adica nasti bb-le direct in punga aia de apa...Hmmm??
Diarux, super tari poeziile amandoua.Eu zic sa le lasi asa, cred ca nu se va supara Ana
Biri tu??N-ai venit de la dr sau ne dai emotii si tu??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6
narcisa.s spune:
M-am exprimat ca o cizma...In punga de lichid amniotic vroiam sa zic...Bine, nu e f frecvent dar am inteles ca se practica
Diana Mirela, hehehe...O noua unitate de masura - deget dr...
Alina M parca trebuie sa vina maine acasa cu bb...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (34+)si Vil asteptand o 
AMR 6
ladymina77 spune:
Felicitari Ana ,Kla,multa sanatate voua si bebeilor va doresc din suflet.
Ma rog pt Sun si pt Teodora,Doamne ajuta-le sa depaseasca aceasta situatie,da-i putere fetitei sa lupte pt viata!!!
O intrebare am si eu ,daca cineva dintre voi a avut infectie urinara .Am asa ceva incanu stiu cu ce anume abia sapt viitoare dar vroiam sa stiu daca este grav si daca ati luat antibioic.
Sunt putin suparata ca medicul meu este in Co pana pe 07.07.08 si nu stiu ce naiba e cu infectia asta ,plus ca am si niste dureri usoare de cap,de fapt mai mult o senzatie de disconfort.TA este buna 128/75.
Si inca o rugaminte,as dori si eu un nr de tel de la voi.Multumesc
34+
mina
mariana_1976 spune:
Diana_Mirela, aici cind m-a controlat o studenta viitoare moasa, am vazut ca punea degetul in diferite pozitii ca sa aprecieze dilatatia...
Moasa "sefa" o tot povatuia si ma controla si ea...![]()
(iti dai seama ce "bucurie", dar eu intotdeauna am lasat sa asiste la nastere practicantele, deoarece ma gindesc ca daca majoritatea nu le-ar permite, din ce experienta ar invata ele?)
O data am "intilnit" si un "mamos" care mi-a zis ca in perioada de practica, toti trebuie sa asiste la 30 de nasteri vaginale si 20 de nasteri prin cezariana...plus cei 3 ani de studiu, bineinteles...
Mariana
37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda