Ortoped Spataru Radu Medlife

Ortoped Spataru Radu Medlife | Autor: alimara

Link direct la acest mesaj

Ni s-a recomandat un consult ortopedic pt fetita mea de 7 luni la dr Spataru Radu pt o posibila displazie de sold. Ce stiti despre acest medic? Este bun, are experienta? Ce alt medic mi-ati recomanda in acest caz? Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Noi am fost la dr Spataru si am fost multumita.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geo13 spune:

Si noi am fost, bebe nu statea in fundulet si dr Cristescu Marcu tot de la Medlife a zis ca nu are toracele bine dezv, dr Spataru mi-a zis ca nu are nimic bebe si ca sa am rabdare cu el ca va sta si asa a fost, copilul e ok.
Mult succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

si noi am fost cu Horia la doct Spataru, cand aveam vreo 2-3 luni, cam asa ceva. la noi erau niste articulatii flexibile, nimik grav, dar am vrut sa il vada un medic ca imi statea mie pe chelie. ne-a zis sa stam linistiti ca e ok si asa a fost.
pare genul de medic care de multe ori te linisteste. acum nu stiu ce sa zic, daca o mai fi si gresit la diagnostice, dar la noi a avut dreptate si vad ca si la alti copii la fel...
a, despre dispalzie de sold mi-a spus ca multi copii au o usoara displazie dar ca asta se aranjeaza in timp, normal, trebuie urmarit, insa la noi a spus ca nu e cazul....(noua ne spusesera de usoara dispalzie la budimex)
a, medicul ne-a dat si nr lui de telefon fara sa il cerem si a zis ca il putem suna oricand, ceea ce mi s-a parut dragutz din partea lui...

Elena + Horia Constantin (18feb2007) =

ALAPTATUL HELPLINE

cresc

Mergi la inceput