Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 7
andreea_and spune:
Neatza burtici,
am intrat sa va zic ca ieri la eco a fost ok, bebitza mea are 1073g , colul e inchis, placenta si LA ok. Tensiunea mi-a iesit cam mare 140/70, eu in mod normal am 116/60, dar ma gandesc ca mersesem si prin soare si era foarte cald. Mi-a dat trimitere la neurochirurg pentru problema mea cu spatele (spina bifida) si sa vad ce recomandari imi va face pt nastere si anestezie, ca nu prea pot face epidurala sau rahie. Vedem luni.
Multumesc de sustinere, fug sa vad ce ati scris si revin.
27+ cu Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
Piolica, Emma e super dragalas, e elegant si potrivit pentru o fetita scumpa. Elsa mi se pare putin mai "dur". Nu te supara pe mine, e doar o parere . Si noi i-am fi pus fetitei noastre Emma, insa numele de familie incepe tot cu "e" si ar fi sunat aiurea impreuna.
Fetele, ce stiti de biberoanele marca NUK, sunt bune? Si ce fel de tetina, latex sau silicon?
Andreea_and, felicitari pentru fetita sanatoasa si grasunica
O burtica mititica
28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas
tzitziri spune:
andreea_and, ce de bebei grasunei..felicitari si sa fie bine si de acum inainte!
Ce ma faceti voi pe mine sa nu mai rezist pana la 33 sapt
24+
bebe David
dyanira spune:
Deci mai intai iti da concediu pe 42 zile si apoi iti da in continuare.Tie ti-a zis medicul de familie ce acte iti trebuie pentru scoala?Si cand il iei pe asta? ca mie mi-a zis ca trebuie sa le spun la scoala cu ceva timp inainte ca sa stie sa prevada in necesarul de salarii
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
piolica spune:
quote:
Originally posted by ramonzca79
piolica..multam pt adresa si site!!!! vreaui sa te mai intreb ceva...ai vazut undeva in budapesta minge pt gimnastica...acelea care sunt ok si pt travaliu (kineto)...sau stii un pret orientativ???
POZE...POZULICI
27+... Erik
eu mi-am cumparat de la Decathlon insa una mai scumpa decit asta:
http://www.decathlon.co.hu/HU/product_2727721-12812655/
vad ca asta este marca lor Domyos.
poti gasi si la Hervis, daca te duci la Arena Plaza.
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
nushulica spune:
felicitari andreea pt fetita grasunica si ca e totul ok!!!
camicreata eu am fost la eco saptamana trecuta la 21sapt si 4 zile si bebe david avea 468g, dna dr a zis ca e perfect dezvoltat si sa nu ne facem griji! al tau cat are?sau n-ai fost la eco inca?
andy, musette da, asa e, avem bebei tare gospodari stati sa vedeti ce o sa simtim noi asta cand vor iesi din burtica ca acum de bine de rau macar nu plang daca nu le convine ceva
tzitziri pupam pe daviducul boem!!! ce copil noncomformist nu si-a facut program!!! bravo lui stie sa traiasca viata deja!!!
dyanira iti mai dau eu idei de papica dar sper sa nu supar fetele deci eu am facut ciorba de curca cu taitei de casa, pe urma alataieri am facut pastai cu usturoi si aripioare prajite cu sos de smantana, si azi fac varza dulce cu carne de rata(am de la tara oratania) ...eu gatesc zilnic aproape sau la 2 zile ca nu prea imi vine sa mananc din oras
spor la gatit!
edit: tzitziri merci pt sfatul cu pernuta , chiar cred ca-mi iau si eu...pana acum am tot stat si n-am luat-o ca am zis ca nu-mi trebuie dar daca voi o laudati o iau si eu ca e jale nu mai pot dormi nicicum
22+ DAVID
CD27 spune:
Felicitari pentru grasun Andreea
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
dyanira spune:
Nushulicamerci de idei.M-am gandit sa fac mancare de fasole verde cu ceva carnita ca fara carne sotului meu nu ii place...Acum nu prea stiu ce carne ar merge...Si o ciorba de curca chiar ar fi dementiala
Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
piolica spune:
dragelor, si mie imi place Emma foarte mult, dar ce ma fac cu soata care-mi spune ca el nu vrea un nume pe care il mai au zeci de fetite.... greu, greu... glumesc! chiar ne amuza chestia asta, citim semnificatiile numelor, ne documentam, e de-a dreptul simpatic, cred ca si d'asta nu luam o decizie, pentru ca ne place sa descoperim nume, origini, spemnificatii! eu v-am zis ca sotul meu e Martian acum!
Anca, stai linistita ca nu ma supar, stii cum e, fiecare are parerea lui, ideea lui, preferinta lui si e normal sa fie asa, altfel am fi toti la fel, ceea ce ar duce la monotonie.
iar la cum se pronunta Elza in franceza, nu este dur, pt ca acentul se pune pe prima silaba, iar z-ul este foarte slab. in romaneste e exact pe invers! :)
Asta e alta nebunie, ca acelasi nume, scris la fel si intr-o limba si in alta, se poate pronunta putin diferit... ma refer pe ce silaba pui accentul. Iar eu nu vreau ca parintii, familia mea sa proinunte numele diferit, copilul o sa intre in ceata.
cind ne-am decis, o sa va spun.
28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)