Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

Pana plec si eu acasa, andreea_and felicitari pentru bebe! Tin pumnii la doctor, sa ne spui ce zice :)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

[quote]Originally posted by monica_dicut

mary, ce sa-i faci, o zi mai buna alta mai rea. Astept sa intru in medical si dupa in concediu sa lenevesc pe acasa si sa ma pregatesc asa cum trebuie pt bebe.

M-ati terminat cu fasolea. Eu am avut sapt trecuta mancarica de pastai cu aripioare de puiutz pe care eu o pap cu salata de castraveti (cruzi) cu usturoi. Dar as papa o ciorbita de fasole uscata cu ceapa

Monica sau alte fete care gatiti fasole verde cu aripioare cum o faceti?Cu aripioarele in fasole sau ca garnitura?
Ca asta am cumparat si eu de la piata si m-am apucat de gatit dar nu stiu exact cum sa le fac???

Diana
29+ mamica fericita de ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_and spune:

Claudinna imi pare rau pt ce ai patit ieri, ma bucur ca te simti mai bine azi. Sejur placut la Calimanesti, sigur o sa-ti priasca.
Eva ma bucur ca sunteti bine amandoi
Monyca ai dreptate, prefer sa ma plang de caldura decat de frig.

Mi-a sosit cartea Dr. Spock despre ingrijirea bebeului, am ceva de lecturat..
Nu mai incepe nimeni cursurile First bebe pe 9 iulie?

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanziana27

Anca eu doar un biberon cu cioc am de la Nuk, dar Dragos nu a fost incantat de el!tetinele de silicon sunt mai rezistente.
Stiti ce trebuie sa aveti in vedere cand va orientati spre o anumita marca exclusiv la biberoane sa aiba toate marimile adica de la 125 ml pana la 330 ml (sunt copii mofturosi care vor sesiza ca le-ati schimbat marca si cand beau mai mult nu vor accepta alt biberon).
Eu nu am fost fanul unei marci si am luat diferite si ca forma si culoare si cu manere si fara si zornaitori si nu am avut niciodata probleme ca am ratacit unul sau s-a stricat!

23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

sa inteleg ca ori te tii de o marca, ori iti cumperi cateva foarte diferite intre ele sa nu se ataseze micutul de ele? Eu stiu ca mama n-a folosit aceeasi amrca cu ralu, si nici n-am auzit sa fi avut probleme din cauza sticlutei de lapte, dar raluca era o mancacioasa :)

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Va multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Am stat in pat asa cum mi-ati spus, am simtit usoare mangaieri de parca spunea "stai mami linistita...sunt bine" dar tot ingandurata sunt...era asa activ si de doua zile asa cuminte???
Are si el starile lui stiu...si eu la fel...adevarul e ca-n ultima perioada am fost cam obosita si nervoasa de la serviciu. Offf sper sa nu-l fi afectat in vreun fel.
Va pup, vine sotul de la birou si iesim in oras sa-l plimbam pe bebe Edi si sa mancam ceva bun. Hai ca poate-l trezesc din amorteala, mie-mi plac copilasii activi nu cei cuminti

Va pup!
Seara frumoasa!

29+ cu Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Andreea_and, noi nu mergem la First bebe - nu m-am trezit sa ma inscriu din timp, dar mergem la Scoala Parintilor de la Euroclinic si incepem pe 3 iulie. Asa ca putem sa facem schimb de experienta dupa cate cursuri facem

24+
bebe David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Eva multumesc mult ptr incurajari, esti o draguta..chiar m-ai facut sa rad cu umbrelele..intradevar si eu pana sa dau de una mai rezistenta (trunchi de copac)am rupt si eu si sotul cateva mai firave..
Felicitari ptr bebe sanatos si grasun !!!

spatele..stiu ca nu am ce face dar..ma plang si eu...

26+Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva ce bine ca sunteti bine
Giulianna stai linistita ca si bb-eii au momentele lor.
Legat de vreme si eu la fel prefer soarele,caldura nici intr-un caz frigul.

27+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

quote:
Originally posted by _giulianna_

Va multumesc fetelor pentru raspunsuri.
Am stat in pat asa cum mi-ati spus, am simtit usoare mangaieri de parca spunea "stai mami linistita...sunt bine" dar tot ingandurata sunt...era asa activ si de doua zile asa cuminte???
Are si el starile lui stiu...si eu la fel...adevarul e ca-n ultima perioada am fost cam obosita si nervoasa de la serviciu. Offf sper sa nu-l fi afectat in vreun fel.
Va pup, vine sotul de la birou si iesim in oras sa-l plimbam pe bebe Edi si sa mancam ceva bun. Hai ca poate-l trezesc din amorteala, mie-mi plac copilasii activi nu cei cuminti

Va pup!
Seara frumoasa!

29+ cu Eduard

Giulianna, ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa ti se indeplineasca!Vei avea un bebe activ care te va stoarce de puteri ca pe o lamaie!!Lasa...sanatosi sa fiti si tu si el!Saracutul ia si el din stresul tau de la munca!!of stresul asta bata-l vina

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_and

Andy galro bafta sa iei note bune la examen!
Zambetmic multa sanatate! De ce nu bagi un medical?
Anca nici eu n-am facut testul de glicemie indusa, doar analiza normala de sange pe nemancate. Daca doc nu mi-a recomandat nu stiu, ma gandeam sa ma duc eu la laborator sa mi-o fac ca sa fiu sigura dar merg pe mana lui deocamdata.
Denisa ciorba de fasole ..cu ceapa rosie.... Ma bucur ca si-a scos sotul tau ghipsul, sunt sigura ca se va revansa acum.

Am primit mail de la FirstBebe si incep cursurile pe 9 iulie (modulul gratuit). Mai e cineva atunci? Mailul era de marti dar era in spam si n-am vazut pana acum.

27+ cu Mina Alexandra

Poze
Asa crestem

Andreea suntem colege de curs hehe

24+

Mergi la inceput