Mamici norocoase de sept-oct 2008 (79)
Raspunsuri - Pagina 16
claudinna spune:
salut!
giulianna, cum mai e?? daca nu merge treaba aia cu mancat ceva dulce acrisor si apoi stat linistita in pat, eu zic sa mergi la urgente, ca sa te linistesti. poate bebe e si el obosit si face doar miscari mai putin ample, dar pana luni sa stai sa te intrebi...
fetita sau baitetzel, sanatos sa fie!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 76 ZILE!!
29+
Florin Razvan
claudinna spune:
eu am trecut ieri prin clipe de groaza, am facut o indigestie urata si mi-a fost rau toata ziua. abia spre seara m-am mai linistit, dar si azi-noapte m-am zvarcolit prin tot patul. cred ca de la niste suc cald...cine m-o fi pus sa beau?!
deci ce-m aucat sa mananc ieri de dimi aia a fost toata mancarea, pe care oricum am dat-o afara si toata noaptea am baut ceai de menta...dimineata am mancat niste paine prajita ca muream de foame, am slabit ieri un kg si ceva
azi sunt un pic mai bine, bebe nu ma lsa delok sa dorm, dar il pacalesc ca ma obisnuiesc cu loviturile lui:)
am reusit sa dorm la pranz, sa ma racoresc un pic, ca mor de cald si la noi in casa e chiar racoare...m-am mutat la soacra-mea in camera ca la ea e si mai si...
simt ca-mi ies flacari din piele. eu am calculatorul intr-o camera la demisol, unde de fel este mult mai racoare decat in restul casei si deja simt ca ieu foc si aici...
maine ma duc pe la calimanesti, s avedem cum e temperatura acolo si cum ma simt, ca aici la campie nu se mai poate
n-am apucats a citesc tot din ruma, sunt la capitolul precedent, dar recuperez eu:)
cu o mare intaziere urez si eu LA MULTI ANI!! si numai bine pentru _giulianna_ si gargaritza85!
pozici
totul pentru bebe
AMR 76 ZILE!!
29+
Florin Razvan
EvaF spune:
Hi girls!
M-am intors si eu de la medic, controlul lunar de rutina.
Bebe Luca s-a pozitionat cu capul in jos, colul e lung, peste 3 cm, rigid si inchis. Am tensiunea mica, mi-a luat-o de doua ori, 11/6 prima, apoi 10/6. E ok, deci excludem orice diabet gestational sau alte probleme gen preeclampsie. A zis ca, intr-adevar, un bebe care la 25 saptamni are 1200 grame e cam mare, dar ca mai bine mai fac saptamana viitoare o ecografie sa vedem cum a evoluat bebe intre timp si mai vedem, in ce ritm mai creste.
Toatee bune si frumoase!
Eu nu am citit mai deloc ce ati scris azi, si ati scris ceva :))), citesc si revin!
Stiu de ieri ca Boo si Musette au bebici sanatosi si mari! Felicitari!!! 

Citesc si revin!!!!
28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]
POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
andy.p spune:
Claudinna sorry ptr.ziua groaznica de ieri ,ma busur ca sunteti mai bine acum si distractie placuta la Calimanesti.
giulianna stai intinsa cum au zis fetele si tre sa-l simti.Dca nu suna-ti dr,dar eu cred ca doarme.
Alina
sa-ti treaca supararea.Trebuia sa fii anuntata, de aceea se cere nr.de telefon,nu?
La noi e placut,dar cred ca vine ploaia iar.
Dya porumb fiert?
27+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)
claudinna spune:
merci andy!
Eva, felicitari! e ideal sa nu ai niciun fel de probleme:)
si am uitat sa-ti urez numai bine in casa noua!!
pozici
totul pentru bebe
AMR 76 ZILE!!
29+
Florin Razvan
Monyca.C spune:
Dyanira porumb !!!!!!!!! fetelor voi chiar vreti sa ma inebuniti ???
asta chiar nu am de unde sa-mi cumpar aici..macar de era vreun KFC..dar nici din asta nu e..
stiu ca acolo aveau...
Giulianna stai linistita si mie mi se intampla..are zile si zile..cred ca depinde f mult si de starea noastra..cateodata chiar imi misc burtica s-o mai trezesc din cand in cand..
CD27 
crede-ma pe cuvant ca as renunta la toate hainele si cumparaturile din lume ca sa fiu in tara mea. Sa-ti dau un exemplu..tare mandra eram de bluzitele si rochitele de graviduta pe care mi le-am luat..dar...degeaba...nu am putut decat intr-o singura zi sa imbrac o rochita si atunci ne-a prins o furtuna de am zis ca inghet pana acasa..sunt fff bruste schimbarile de temperatura..o inteleg fff bine pe EVA chair zicea la un moment dat cat de satula era si ea de vremea din Franta si de aceea s-au hotarat sa se intoarca in Romania
..la un moment dat te saturi si te plictisesti..nu mai dai importata asa mare acestor lucruri..crede-ma din proprie experienta..la inceput a fost ok...dar incetul cu incetul iti dai seama ca altele sunt adevaratele valori..
. Spre exemplu chiar acum a plouat cu galeata de am zis ca se sparg geamurile ...ptr 5 min..acum se lumineaza...![]()
Vreau sa mooooooooor de caldura ca voi !!!!!!!!!!! ![]()
![]()
![]()
Pupici dragele mele !!!

26+
Alexia
EvaF spune:
quote:
Originally posted by Monyca.C
CD27crede-ma pe cuvant ca as renunta la toate hainele si cumparaturile din lume ca sa fiu in tara mea. Sa-ti dau un exemplu..tare mandra eram de bluzitele si rochitele de graviduta pe care mi le-am luat..dar...degeaba...nu am putut decat intr-o singura zi sa imbrac o rochita si atunci ne-a prins o furtuna de am zis ca inghet pana acasa..sunt fff bruste schimbarile de temperatura..o inteleg fff bine pe EVA chair zicea la un moment dat cat de satula era si ea de vremea din Franta si de aceea s-au hotarat sa se intoarca in Romania
..la un moment dat te saturi si te plictisesti..nu mai dai importata asa mare acestor lucruri..crede-ma din proprie experienta..la inceput a fost ok...dar incetul cu incetul iti dai seama ca altele sunt adevaratele valori..
. Spre exemplu chiar acum a plouat cu galeata de am zis ca se sparg geamurile ...ptr 5 min..acum se lumineaza...
Vreau sa mooooooooor de caldura ca voi !!!!!!!!!!!26+
Alexia
Asa de bine te inteleg scumpa mea, nici nu stii cat de bine! Eu sunt o persoana solara, imi place caldura, imi place marea, si am suferit un an in Franta ingrozitor. Am rupt trei umbrele acolo, de la atatea furtuni, si frig cat am tras, groaznic! F capricioasa vremea acolo, ei la 30 grade zic ca e canicula! Se pare ca imi semeni, ca iti place soarele, trimit multi pupici sa iti tina de cald si sa iti insenineze zilele!

28+
Luca 
AMR PANA LA
LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]POZE
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
piolica spune:
alexa si mami, ce nasol ca nu te-ai vazut cu doctorul! dar el cind te-a programat nu stia ca o sa plece in concediu? ce nebunie...
_giulianna_, eu zic sa nu te sperii sau sa plingi, mai bine bea ceva dulce si aseaza-te in pat. Daca bebe nu vine la apel, ar fi bine sa mergi la urgente ca sa stai linistita.
sa ai grija de tine.
claudinna, imi pare rau ca ti-a fost asa rau ieri. bine ca ti-ai revenit! distractie placuta la calimanesti.
28+ 
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008
---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)
denisa.g spune:
Eva - feliictari pt bebe sanatos si grasunel
. Sarcina usoara in continuare si numai de bine.
Giuliana - sa stii ca nici eu nu l-am simtit pe bebe al meu cam o zi intreaga si apoi cand ainceput sa miste a tinut-o asa cam 2 ore. Curaj si linisteste-te. 
27 + 
www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi si burtica
300 spune:
quote:
Originally posted by dyanira
Deci mai intai iti da concediu pe 42 zile si apoi iti da in continuare.Tie ti-a zis medicul de familie ce acte iti trebuie pentru scoala?Si cand il iei pe asta? ca mie mi-a zis ca trebuie sa le spun la scoala cu ceva timp inainte ca sa stie sa prevada in necesarul de salarii
Diana29+ mamica fericita de
ANDREI EDUARD
AMR putin pana sa ne vedem minunea
Diana de ce nu suni la scoala ta? Ei pot sa iti spuna ce acte le-ar trebui, probabil ca au mai fost si alte persoane in situatia ta ma gandesc eu....
24+