praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

MIha : linisteste-l pe Doru . totul va fi ok.. uite.. poti sa-i spui ca nici eu nu am luat excelent. .desi am intels.. am fost persecutata .. pe bune.. chiar am fost.. o sa va povestesc eu alt data..
si daca vrea . uite ii explic eu o metoda simpla... daca n-o stie.. se cheama softkechup.. e simpla ca buna ziua.. cu vttu asta...
asta daca n--o stie deja

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

quote:
Originally posted by ardeiash

si daca vrea . uite ii explic eu o metoda simpla... daca n-o stie.. se cheama softkechup.. e simpla ca buna ziua..

E tare soft ketchup`ul am invatat si noi asta la scoala, dar oricum nu cred ca asta e problema cea mai mare cand inveti olandeza...

Miha imi pare rau, sper ca nu e trist Doru, spune-i ca daca vrea, eu il ajut cu draga inima, cu cat pot desigur...

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

ma.. io atata am invatat.. prezentu si vttu.. si nu pe tat!

Mergi la inceput

quote:

deci asta inseamna vttu, ca nici daca ma picai cu ceara nu intelegeam

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

..

da sa m-auzi cum vorbesc ..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carmita_baby

quote:

deci asta inseamna vttu, ca nici daca ma picai cu ceara nu intelegeam

Mello motanelul iubit

ma tu nu ai invatat cumva si trecutu`? ca mie-mi suna a trecut ketchupul asta

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Carmenut, felicitari pentru reusita, ca nu am apucat sa-ti spun.

Miha, Doru sa nu fie necajit. Din momentul in care o sa prinda regulile de baza ale limbii, pe urma o sa-i fie mult mai usor. Dar orice inceput e greu. Bafta

Ptr fiecare pralinuta cate un pupic

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Buna dimineata fete,
Miha, sper ca Doru nu-i prea tare dezamagit de esec. Presupun ca pt el ca incepator absolut un curs intensiv a fost prea mult. E mai bine ca prima data pana prinzi notiunile generale sa urmeze cateva module in ritm normal apoi sa treaca la cel intensiv. Oricum, sper ca acest esec sa-l ambitioeze si sa mearga mai departe.
Carmen, mersi de intrebare; in Normandia fu frumos dar n-as putea spune "wow". In dimineata plecarii am fost cam dezamagita ca burnita dar pe parcursul zilei si pe cu cat ne departam de Belgia se lumina si in final a iesit soarele dar batea un vant de ziceam ca ne da jos de pe motociclete. Din acest motiv nu prea ne-am dat jos deci n-am vizitat locuri dar in schimb am avut un traseu f frumos care mi-a bucurat ochii si un hotel cu o priveliste idilica in mijlocul naturii. Poze am facut cateva dar nu sunt semnificative ca n-am prea avut chef de poze ca aparatul era in bagaj ca in timpul mersului nu am cum sa-l tin la mine si nu e tocmai practic sa deschid mereu bagajul sa iau camera, apoi s-o pun la loc. Cu motocileta o calatorie este cu totul altfel in comparatie cu masina. Toate lucrurile sunt in bagaj, purtam manusi si orice miscare este ingreunata de acele haine de protectie care nu-s tocmai comfortabile. De-aia nu ma prea omor cu pozatul.
Mah fetelor, lamuriti-ma si pe mine care-i semnificatia cuvantului "softketchup"? Iar "vttu" sa fie viitorul? Lamurit-o si pe baba
Si inca ceva: au inceput soldurileeeeeee
Imi trebuie mare tarie ca sa pot rezista ca pana acum am tocat o gramada de bani cu cumparaturile cand puteam sa mai am putina rabdare pana in iulie. Totusi..... cine e amator? As merge prin Antwerpen... Da' lasa ca vorbim sambata la karaoke.
Va pup si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Fetelor multumesc de incurajari. Oricum pare ca sunt mai suparata eu decat el. Mai aveam putin si-l trimeteam la RO cu primul avion. In sept facem un an de cand suntem in BE si nici macar modulul 1 sa nu-l termine? De fapt cine vorbeste.....eu am uitat si bruma de franceza pe care o mai stiam, am inceput de la capat acum......

Bepii ma bucur ca ati avut parte de privelisti frumoase in plimbarea voastra. Legat de solduri eu nu prea stiu unde este mai convenabil sa faci shopping in perioada asta; poate la kara ma luminati si pe mine...

Apropo, abia astept sa ne vedem la kara si sa ne facem de cap.....uraaaaaa

Acum pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

VTT este “voltooid tegenwoordige tijd”, adica “perfectul compul” in romaneste (am fost, am mancat …)
Dar ce e cu sosul acela, ma depaseste.

Bepii, bine ai venit acasa. Mai voi uita le poze acasa, ca aici sunt multi ochi.
Miha, nu-l mai certa pe Doru, ca si asa e necajit. Lasa ca nu au intrat zilele-n sac. Cauta-i si lui o prospatura sa-i predea olandeza.
La karaoke nu cred ca ca ajung, pt ca sambata viitoare plec la C-ta si mai am jdemii de chestii de aranjat. O sa-l luam si pe Bo cu noi, ca a primit antrenament de plimbat cu masina si merge. Ii trimite salutari Robertinei.

Pupici,

Mergi la inceput