praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Salutare pralinutze,

Am vazut pozele de la seara romaneasca si tare v-am mai invidiat ca nu eram si eu cu voi. Dar i-am zis tarziu lui Jean-Marie si apoi imi era ca nu mai sunt nici locuri. Sper ca in septembrie sa ajungem si noi la Brugge si poate facem ca Bepii (sa luam o camera)

Ninet, bine ai revenit pe taramuri belgienesti si bine ca ne-ai adus si noua soarele ca tare ne lipsea.

Fetele, vin si eu la kara pe 5 asa ca puteti sa ma treceti pe listuta.

Carmenuta, felicitari inca o data pt reusita si pupici.

Miha, bafta lui Doru si pupici pt Moni.

Pupici pt toata gashca si abia astept sa ne vedem.

Pupici

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

ha ha .. daca va intereseaza barfoteca de profi.. uitati-va pe hotnews: e un filmulet cu o profa de la brasov ce danseza si se distreaza singura aproape..
mai nene,,, e penibila.. la fel si cel care a pus filmul pe net.. ce mizerie!

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Salut,fete ,

Noi suntem bine,multumim lui Dumnezeu,ne-am facut bine!
Multumiri speciale si multi pupicei de la Dominique pentru Taniuta,Miha si Daniela cu bebitza ,care ne-au urat de sanatate si au intrebat de noi,va dorim si noi toate cele bune!

Toate cele bune tuturor pralinelor!

Miha,bafta lui Doru ,sincer, merita felicitari ca s-a apucat de flamanda!

Lumi drag si scump ,ce faci,fata???
Am vazut baietii,sunt absolut mortali, dulci si haiosi de-ti vine sa-i mananci cu fulgi cu tot!Hai ca pleaca mami si nu am mai vazut-o,fir-ar sa fie.Pupici la tot familionul!

Nina si copilasii,bine ati venit !Va asteptam pe la noi,cand aveti chef.

Carmen,felicitari pt diploma!acuma nici nu mai conteaza ce faci imediat dupa, pt ca meseria asta ,dupa mine,pe oriunde ai merge si orice ai face tot o sa fie la super cautare .Bafta pe mai departe!

Mai fetelor, trebuie ajutata fetita aceea,Alexia,am citit si eu si m-am ingrozit.Si m-am gandit din nou la ce lucrare mareata a infaptuit Nora cu Crisa, eu de cate ori ma gandesc sunt la fel de impresionata de cat de inimoasa e fata asta.

Simonette,pupicei la baietei!

Alra, ce mai faci,ce face burtica?

Scumpi,nu stiu daca ne mai vedem pana vine bebe,oricum ,iti trimit multi pupici si urari de bine!

Am mai vrut sa zic ceva ,dar ma duc sa-i fac baie copilei,va pup cu drag pe toate si pe fiecare in parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Salutare,
Fete am intrat doar sa va urez weekend placut.
Eu sunt prinsa cu bagajele ca maine plecam pt 2 zile in Normandia cu motocicletele. Abia astept ziua de maine!!!
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melinav spune:

Salutare-salutare,

ia sa mai iesim si noi la raport.

In sfarsit avem si noi net la dispozitie acasa. Ne-am mai linistit cu casa, adik esentialul l-am cam aranjat - mobila, ne-am luat si perdele - cat pe ce sa luam o teapa mare cu perdelele: la raft era afisat un pret - 27 de euro 2, 40 metri x 2, 40 metri si la casa le-am platit cu 10 euro mai mult - insa am fost vigilenta si ne-am recuperat banii; draperii inca nu avem...

Acum trebuie sa ne legalizam situatia pe aici, am fost sa ne inscriem la primarie, dar eu intr-o zi, el in alta, mie mi-au cerut 4 poze, lui 6, lui i-au cerut 10 euro, mie nu mi-au cerut ... ne-au spus sa ne punem placute cu numele pe usa, la lift, pe cutia postala. Acum am gasit instiintare la posta ca trebuie sa ne ducem la politie - probabil o sa ne intrebe care e situatia cu copilul.

Trebuie sa mergem la consulat sa facem procura bunicilor ca sa ii faca pasaport lui Andrei, maine cred ca facem drumul la consulat. Dupa ce fac pasaportul, trebuie sa le mai trimitem alta procura insotitorului cu care vine, si acesta trebuie sa aibe si cazierul scos ...

In rest, am profitat w.e. asta de avalansa de solduri, de juma de ora abia ce m-am intors, sunt ametita de nebunia din oras ...

Acum ca am net, trebuie sa recuperez aici la "sfatul pralinutzelor".
Si astept sa ne si intalnim.

Melina

Mergi la inceput

hei fete! ce faceti ?
bepii: drum bun.. .da care ca deja te-ai intors..

la mine e un frig... asta e iunie , nene?

pentru cine stie si cunoaste he he.. sotia preotului patricu a nascut o fetita .. maria. e superba. m-a impresonat aceasta familie la care maria e al 3-lea copil. este super iubita de toti si i se masoara fiecare milimetru si fiecare respiratie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

'neata !
Bepii drum bun si distractie placuta in Normandia, si sa aveti parte de vreme frumoasa (desi asta nu este o problema acolo).

Ardeiash intradevar este frig; pentru mine -prima vara aici- este socant; in Mai faceam plaja si baie in Marea Nordului iar la sfarsitul lui Iunie nu mai pot sta nici macar pe terasa seara, de frig ce este!

MelinaV ma bucur ca ati inceput sa va linistiti cu mutarea, si mult success cu actele.

Fetelor noi avem musafiri de joia trecuta (cumnat+cumnata), asa ca i-am plimbat peste tot; frumos dar si obositor. Au fost foarte draguti, caci nu stiau ce sa ne aduca, si in final au decis: mancare; adica mici congelati, carnati de bere, telemea de oaie, placinta cu branza si.....varza calita. Toate in bagajul de cala! Au fost super bune, am mancat ca porcul, acum trebuie sa revin la ....radacinoase.
Monica are o nevralgie de la masele si este super umflata, bineinteles si cu durerile de rigoare ; am bagat-o pe antibiotice desi urasc asta; imediat cum se desumfla vom merge la stomatolog; sper ca sunt destul de specializati in lucrul cu copii, deoarece probabil ca se va lasa cu o extractie doua (maselele de lapte).

Cam atat despre noi, va doresc tuturor o saptamana buna!

Mergi la inceput

situatie intr-o familie..

mama:

On a retrouvé un de nos chats mort chez les voisins. Donc, j'explique aux enfants qu'on va l'enterrer et on commence creuser. On met le chat dans le trou, on lui dit au revoir, on referme et la

Valentin me dit "Maman, on a planté le chat ?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna fetele

Mikule acum ca o sa incep si eu depilarea definitiva, am vazut ca salonul unde ma voi duce, vand si/sau inchiriaza aparatura necesara depilarii definitive si sincer m-a tentat ideea, oricum trebuie sa fi instruit intai.. acum sincer mai vreau sa fac un curs de visagist, sa mai invat o limba si pe urma oi vedea ce oi face
Saptamana asta vrem sa iti facem o vizita, cand esti libera?

Mady ma bucur ca Dominique se simte mai bine Cat despre diploma, da ma bucur ca o am si cea mai frumoasa parte e ca-mi si place ce fac

Melina cred ca ai inceput sa te simti si tu mai relaxata, acum ca lucrurile incep sa intre pe un fagas normal, imi dau seama cat poate fi de stresanta o mutare aici, mai ales ca tre sa iei totul de la capat si nu asa orisicum ci intr-o tara straina. Multa bafta! si sper sa ne cunoastem intr-un viitor cat mai apropiat.

Ardeiashule
nu e chiar atat de frig precum zici matale bre, mie mi se pare chiar bine, plus ca eu una m-as topi pe caldurile alea din Romanika.

Tania cum fuse bre in Normandia? Vrem poze, vrem poze, vrem poze

Simonette tu ce mai faci? Vreau sa te intreb ceva, imi poti da te rog adresa ta de mess sau numarul de telefon te rog? am uitat sa iti zic ca ai niste copii super draguti..

Lucica nu am mai apucat sa te sun asa cum zisesem, scuza-ma. In orice caz te rog eu mult nu te gandi la chestia aia. Nu este nici o problema ok?

Mihaela ce a facut ma Doru la examen? Imi pare rau de Moni ca are probleme are probleme la maselute dar la cat de curajoasa e, cred ca te incurajeaza ea pe tine

Nina ne vedem maine la tine, o sa aduc si o bucata pralina cu pralinuta in burtica

Va pup pe toate toate si va urez o zi frumoasa

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela1171 spune:

Carmita mercic de intrebare, Doru nu a luat examenul. Mai poate sa intre la reexaminare dar....ma tem caci daca nu a inteles in timpul orelor, ce ar mai putea face acum. Probabil ca sistemul foarte intensiv nu l-a avantajat, e mai greu la batranete maica.....

Pupici tuturor !

Mergi la inceput