praline belgiene (27)
Raspunsuri - Pagina 20
ardeiash spune:
aaa. sluja incepe la 11.. si actiunea e dupa cred , eu.. cam de pe la 12.30-13 . sper/
pupilici
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Bine ai venit pe lume Sebastian!Sa fii fericit si norocos,sanatos si sa iti faci parintii mandrii de tine!Sa ai parte de o copilarie si viatza frumoase!
Daniela si Jos, felicitari din suflet!!!!
an-k spune:
Felicitari Daniela, sa va traiasca Sebastian sa fie norocos si sa va umple viata de bucurii.
Ror, merci de raspuns am intrebat la primarie si ma trimit la consulatul romaniei, cica de acolo ar trebui sa primesc un extract, copie sau alt original, habar nu am pentru ca de cateva zile tot sun la consulat si nu raspunde nimeni. Azi o sa merg pana acolo. Auzisem ca acest certificat se poate recupera de la ministerul justitiei cu data noua sau cam asa ceva, si ma gandeam ca poate stie cineva, sau daca a obtinut cineva cetatenia cum a facut.
Va pup
carmita_baby spune:
Buna fetelor am pus cateva poze pe webshots(contul nostru) cu Daniela si puiutul ei.
An-k tu ce mai faci? Bafta cu documentele!
Oana iarta-ma ca am vazut ca te-am sarit in mesajul meu precedent, a fost fericit Wiskey cand i s-a intors mamica acasica? Presupun ca tu nu te mai duci ara asta in tara, nu?
Va pup pe toate
Mello motanelul iubit
ninaM spune:
Hei....s-a nascut puiul de pralinuta!Bun venit pe lume,Sebastian!!!
Sa fi sanatos,mancacios ,cuminte si sa aduci numai bucurii parintilor tai!Felicitari Daniela si Jos,sa va traiasca mandretea de flacau!
Daniela,sanatate multa si refacere rapida!Pupici!
Ardeiash,azi ne-am vazut asa....pe fuga,dar imi pare bine ca am reusit sa te vad.Chiar vroiam sa te sun sa-ti spun ca sunt la bloc!Fata da m-ai speriat....sa nu te recunosc!Ai slabit!Si-ti sta super bine!Si pe Cristi sa stii ca nu l-am recunoscut din prima....eu il stiam cu barba....si acum nu mai are!M-a strigat de 2-3 ori pina mi-am dat seama cine e...Va pup pe toti...si mai mult pe Vladut
Fete,eu colind toata ziua cu sora-mea de am facut bataturi in talpi...saptamina viitoare vrem sa mergem in Franta,apoi vineri plecam spre Romania.Abia astept!Si apoi,prin septembrie cind terminam toate cu vacanta poate punem de-o intilnire ca nu ne-am vazut cam de multisor....
Va las acum...ma bag la somn!
Numai bine!Pupici la toate pralinutele mari si mici!
MadyG spune:
Salutare la toate pralinutele !
Ieri am scris un mesaj si mi s-a evaporat, dupa aia mi-am dat seama ca nu eram logata,eu nu mai patisem asa ceva, e super enervant.
Taniuta, ai pus punctul pe i intr-un mod elegant si foarte frumos,daca jumate din persoanele privilegiate de soarta ar gandi si ar proceda ca tine, lumea in care traim ar fi mult mai buna.
Pe rombel la Umanitare - ca si pe DC dealtfel- sunt subiecte care iti intorc sistemul pe dos, daca citesti acolo nu ai cum sa ramai la fel. Si daca la alte subiecte vedem sute de raspunsuri si comentarii cate-n luna si-n stele, aici, raspunsuri si ajutor vin de la o mana de oameni.
Eu iti trimit un maaaare buchet de flori ,asa dupa inima ta!
Robertina, fata scumpa,si noi va trimitem multi pucpici si numai bine va dorim!
Carmita, te asteptam cu mare drag ,cand vrei tu!
Mirik,daca stiam ca mergi in Anglia,te-as fi rugat sa-mi aduci o ciocolata Cadbury,manca-ti-as gura ta!Sper ca sunteti bine ,tot clanul!
Mamicuta noastra ce mai face ?Sper ca totul e bine cu amandoi , abia astept sa va vedem!
Ieri am fost la oftalmolog pt controlul de dupa nastere,sa vedem daca nu mi s-a mai gaurit retina,am stat o ora cu aparatele-n ochi,si Dominique a plans cu disperare pana am iesit , nu a potolit-o George cu nimic, s-a speriat cand a vazut ca mi se face ceva , am gresit ca am intrat cu totii.
Acum merge de-a busilea, misuna prin toata casa, trage de toate alea, cand e in patut sau in tarc sa ridica in picioare si sta asa pana te duci sa o asezi,ca nu mai stie sa se aseze.E tare scumpa, ne uitam la ea si nu ne vine s acredem ca mai ieri era un ghemotoc.
Fete,nu vreti sa ne intalnim la o cafea in Bxl?De ex la mine, ce ziceti?
Va pup pe toate in parte, pa pa si un week-end placut tuturor!
miri_mik spune:
salutare salutare:)
asteptam vesti despre piticotul sebastian, cum mananca, cum doarme, cum creste, cums e simte mami? am auzit ca exista poze pe undeva, sa merg sa arunc un ochi.
bun, p-orma, sunteti pline de ganduri frumoase si bune. admir un ardeiash pentru gest, dar eu, in nimicnicia mea, refuz sa citesc povesti triste. nu pt ca nu as fi sensibila, ci pentru ca sunt atat de multe incat m-as tortura incercand sa ajut pe toata lumea, sa ierarhizez cine ar avea nevoie de mai mult sau mai putin ajutor, m-as icnarca de necazurile lor... sunt egoista daca vreti, infinit prea marunta, ca sa ma impart in mii de bucatele. pot, cel mult, sa fac o alegere candva, si sa ma urasc dupa ca poate cineva ar fi avut parte de un ajutor mai mare altcandva...asa ca am ales sa ma rog pentru sufletele lor, si sa multumesc ca, in infimitatea mea, nu mi se intampla mie. si nici nu vreaus a ma intreb ce s-ar intampla daca.
ieri am fost intr-adevar la londra. o zi plina. la intoarcere am avut pb tehnice cu trenul, a ramas intepenit aproape de canal intr-un tunel. o ora, vreme in care am trait puseuri de adrenalina de spaima ca n-am sa ajung azi la munci. am o lipsa de somn la activ cam de vreo 24 de ore cel putin, adica ar trebui sa dorm 24 de ore ca sa-mi refac rezervele de...
mady, io am sunat la tine alaltaieri, de 3 ori, sau 4. nu mi-a raspuns nimeni, dar acu e prea tarziu. daca te consoleaza, m-am dus cu 100 de euro la mine, si nici macar o cioco nu mi-am luat. zburau cele 66 de lire... (8 pe metrou, 8 pe o barca, 4,30 un senvish,1,50 o apa...) frate, nu e de trait in londra. tot la intoarcere mi-au dat astia sampanie... mi s-a facut un rau dupa ea, sa mor nu alta:)
tania, nu ajung sa te vad. lucrez in weekend (maine de la 1-8 seara, sambata de la 11-4 deocamdata). asa ca... ramane pe cand te intorci de la mare:)
nina, stiu cum e cu batutul talpilor prin oras. am fauct-o ieri o zi dar mi s-a acrit. nu mai vreaaaaaaaaaaaau! dar sunt convinsa ca te distrezi bine cu sora ta:)))
fetelor, ma pusesem sa scriu lung si "stufos", dar nu pot de copii. va pup si mai dau eu pe aici cand ma trezesc:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png