praline belgiene (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Daniela (Scumpi) felicitari pt bebe Sebastian sa creasca mare si frumos si sanatos si tie refacere rapida.
Noi v-am trecut in listutza si te mai asteptam la mamici de pepenasi de iulie august cu povestea nasterii si cu poze (avem un album numai pt pepenasi) si daca ai timp din cand in cand poate ne mai tii la curent cu evolutia pepenasului.
Multi pupici si inca o data felicitari!
Daca ai timp cand revii pe forum poate ne zici si cati cm a avut bebe si Apgar score sa trecem la listutza.

PS Sorry pralinutze ca m-am bagat la voi la subiect, dar ma gandesc ca Daniela poate scrie mai des aici.

-----------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si Amira Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ror spune:

Scumpilici, eu chiar m-am gandit la tine, iar tu saracuta, erai chiar dupa momentul culminant.
FELICITARI, refacere rapida si iti doresc un baietel sanatos, mancacios si razaret!!!

Sa ne spui cand dai unda verde la vizite

Ror

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadyG spune:

Doamne, ce veste minunata!!!

Zilele trecute vorbeam de homeopate si de printisorul care nu dadea semne ca vrea sa paraseasca cuibusorul caldut de la mami din burtica , si iata, a sosit!

Bine-ai venit pe lume, Sebastian!

Sa-ti fie viata o poveste frumoasa ,sa fii sanatos, mancacios si norocos ,sa fii mereu fericit si sa ii bucuri pe mami si pe tati ,care te iubesc enorm!

Felicitari din suflet, Daniela si Jos!Sa va traiasca flacaul si sa aiba parte de tot ce e mai bun pe lume!
Va imbratisam cu drag,
MarieDominique,Madi si George.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Happy birthday, Sebastian!!!

Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate, noroc, fericire si o viata minunata! Iar voi, dragi nou-nouti parinti,sa va bucurati de copilul vostru in fiecare secunda si sa-l vedeti crescand mare si voinic, destept si frumos, harnic si bun, fericit si generos!

Doamne,ce emotie imensa e nasterea unui copil! Mi-au dat lacrimile instantaneu cand am citit ce-a scris Carmita!

29 iulie,care va sa zica un mic pui de leu!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Sebastian, bine ai venit pe lume si sa-ti bucuri parintii in fiecare zi. Sa ai parte de o viata frumoasa, lipsita de griji sa fii cuminte, bun si norocos.

Daniela si Jos, felicitari si sa aveti toata fericirea din lume alaturi de flacaul vostru.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Yupiiii, s-a mai nacut un pui de pralinuta!!!
Ce veste minunata !!!
Sebastian, sa traiesti, sa cresti mare, frumos si destept, sa fi fericit si sa-i bucuri pe parintii tai in fiecare clipa.
Draga Scumpilici, tie iti doresc sa te refaci cat mai repede, sa fi sanatoasa si sa te bucuri impreuna cu proaspatul tatic de minunea ce tocmai s-a nascut.
FELICITARI Daniela si Jos
Fetelor, de cand am ajuns acasa din vacanta n-am avut timp sa respir. De-aia nici n-am scris pe-aci si nici poze n-am putut sa pun pe cont.
In fiecare zi a fost ceva important de facut si acu dupa ce termin de scris aici trebuie sa ma pregatesc de vizita ca suntem invitati la cina si iar nu pot pune poze. Dar nu-i nimic, poate maine....
Voiam sa mai povestesc pe unde am umblat si ce-am mai facut dar se pare ca nu-i momentul pt ca alte evenimente muuult mai importante se intampla pe-aci. Spre exemplu nasterea unei minuni de copil.
Carmen, sper sa ne ti la curent despre strea mamei si a copilului pana cand ea va fi in forma sa scrie pe forum. Multumim pentru ca ne-ai anuntat si mai asteptam vesti prin intermediul tau.
Ardeiash, toata admiratia si stima pt frumosul gest facut persoanelor in suferinta si nevoi. Si asa cum zicea si Mady, ai lasat la o parte problemle personale cu care te confrunti in ultima vreme si ai gasit timp si energie sa mergi sa imbarbatezi pe altii. Chapeau!!! Povestea Corinei si a lui Catalin este extrem de trista. Citind despre ei nu se poate sa nu ti se moaie sufletul la atata durere. O sa-i pun chiar azi niste bani in contul dat de tine. Uneori ma gandesc cat suntem de privilegiati ca suntem sanatosi, ca avem copii sanatosi, ca ne putem bucura de toate cele din jurul nostru, ca putem merge in vacante, ca ne putem permite sa ne luam ce ne place si chiar banalul gest de a merge pe o tersa pt a bea o bere rece este o minune. De aceea ma gandesc ca pot foarte bine sa ma lipsesc de acele stupide sandale la care tanjesc si sa-i dau banii acelui copil amarat. E un gest mic dar care ma face sa pot dormi mai bine la noapte inainte de a ma ruga pt toti copii bolnavi aflati pe patul de spital. Dumnezeu sa-i ocroteasca
Fete, azi am vorbit cu Morgane la telefon crezand ca-i deja acasa dar sa stiti ca nu-i! Mai are fata de stat in tara mai mult de-o saptamana. Si daca fac un mic efort cred ca pot s-o vad chiar in Constanta pt ca martea viitoare plec si eu.
Mihaela, cred ca tu deja te prajesti sub soarele Portugaliei. Vacanta placuta, plina de soare si voie buna la toti trei
Gata, nu mai am timp, trebuie sa plec. Mai revin maine!
Va pup pe toate si va doresc numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Bine ai venit pe lume pui de pralinuta !!!
Scumpi si Jos, sa va traiasca baietelul si sa va bucurati de el, ca o familie completa si perfecta ce sunteti.

Nu-s acasa inca, sunt la mama in brate. Vin abia pe 10 august.
Bepii, am vorbit cu Jan si daca Swa vine din Brasov poate sa intre pe centura ca are numai vreo 20 km de parcurs pe ea. Din Brasov merge spre Ploiesti, apoi directia Otopeni si intra pe centura. Se pare ca acolo nu e asa de plina de gropi.

Pupizam toata cutia,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Buna motatelor dragi,

am fost ieri la Daniela si am stat cu ea cateva ore, saracuta a suferit si inca o mai doare, insa cand isi vede dulceata mititica nu o mai intereseaza de nimic altceva. Inca nu-mi venea a crede ca Daniela e mamica, insa cand o vad cum sufera cand plange Sebastian din cauza colicilor... e imposibil sa nu inteleg: Daniela e mamica! Din pacate mititelul are o rana pe cap, deoarece a fost aspirat, ea nemaiputand la final sa impinga, sper sa se vindece cat mai repede, ca daca ma doare pe mine sufletul, imi inchipui ce-i in sufletele parintilor lui. Sa stiti ca-i un frumos si am vazut ca are gropite in obrajori, m-am indragostit de el toata lumea la spital exclama: 'wat een mooie baby', adica ce bebe frumos

Ardeiash foarte frumos gestul tau, este de admirat pentru ca asa cum bine au spus fetele mai sus, cu toate ca te afli intr-o perioada in care esti pur si simplu bulversata, ai lasat la o parte pentru o vreme grijile tale proprii si ai sadit fericire in sufletul mamicii care se simte singura. Imi poti da te rog si mie cateva detalii sau macar un numar de telefon la care sa o pot contacta pe mamica, ca sa vad si eu cum e cu orele de vizita si alte lucruri de genul asta. Daca nu, poate ma poti informa tu, pentru ca vreau sa ma duc si eu un pic in vizita zilele astea.
Taniuca bine ai venit acasa, abia astept sa ne povestesti cum a fost, tu cand ziceai ca pleci in Romania mai precis?
Lucica nu e asa ca e bine la mama acasa, cred ca este unicul loc unde la varsta noastra ne mai putem simti copii.
Ar fi fost tare sa ne fi intalnit in ziua aia in Bucuresti pentru ca eu inca mai eram prin zona
Mihaela din cate a inteles eu, esti in vacanta in Portugalia sau ma insel eu? distractie frumoasa tie si intregii famili, o meritati din plin!
Danielana tu cand ziceai ca pleci in Romania?
Maducule ce zici de o vizita saptamana viitoare? Dominique are aproape 1 an si eu am vazut cred ca doar de 3 ori... desigur daca esti libera...
Mikule tu nu mergi pe nicaieri anul asta in vacanta? ca nu te aud sa zici nimic..
Nina m-am bucurat ca am mers impreuna la restaurant, sa sti ca m-am simtit tare bine, poate mai mergem si alta data ce zici? Nu veniti si voi odata prin Antwerpen la plimbare?
Ror cand ne mai intalnim sa bem si noi ceva si sa mai povestim un pic?
Ana imi pare rau ca de cate ori ai fost tu pe net, eu nu eram. Sa nu care cumva sa crezi ca nu vroiam sa vorbesc cu tine da?

Si acum sa va zic cateva cuvinte si in legautura cu vacanta mea in Romania, nu am fost la mare sau la munte, insa am stat mai mult de jumatate la tara si vreau sa va spun ca m-am simtit minunat, nu m-ar fi deranjat sa fi stat mai mult si poate ca as fi facut-o, daca nu as fi avut si cate ceva de rezolvat prin Bucuresti.

Mi-e dor de voi fetelor, va pup pe toate cu drag

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

F E L I C I T A R I! si mami si tati! si sa fie sub o stea norocoasa! Sebastian, iti doresc sa ai parte de ursitoare generoase care sa-ti presare viata numai cu momente frumoase, sa fii sanatos, mancacios si vesel!
draga daniela, bine-ai venit in randul mamicilor de forum:) dupa cum poate ti-a spus carmen deja, te cauta fetele de la odiseea pepenashilor. iti doresc sa treci cu bine peste neplacerile inceputului si sa ramaneti doar cu amintiri senine! (pt orice intrebare, iti stau la dispozitie, dar tu stii deja asta)

carmen, c ama intrebai, muncesc; plecam in vacanta ins eptembrie, maine trag o fuga pana in anglia. nu dorm, mananc prost si-s cu gandul numa la avioane:))) vorba aia numa avioane am in cap. dar imi place:))

tania, uelcom bec! n-am vreme sa scriu acu nush cate. am vreme de fapt dar nu-s in dispozitie. tocma ce-am terminat curatenia princ casa si bruno e uns acait, dar promit ca dupa ce revin din anglia mazgalesc cate in luna si in stele:))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Na seara, na seara ..

Bine-ai venit pe lume Sebastien ! sa fii mare si voinic, iubit si adorat ! sper ca la scumpilici nu i-a fost prea greu la nastere.. felicitari de felicitari si nu te necaji prea mult caci e important ca starea ta de spirit sa fie de nota 100..

Bepii : multam frumos pentru telefon . mi-a facut tare bine conversatia ..
rorutz multumesc de sustinere

fete nu ma mai ridicati in slavi ca nu merit io chiar asa.. catalin este intr-adevar un copil amarat si necajit de la tara dar care are un ingeras pazitor ce l-a adus aici si i-a salvat viata .. .. astazi am fost cu parintele Patriciu la el.. si i-a cantat un cantecel si i-a spus o poezie. A zambit si asta insemana mult .. caci nu stiu de unde mai are puterea asta. Frigiderul lor s-a umplut peste noapte. Si in banca au inceput sa apara banuti..

Daca vreti sa veniti si voi sa participati la actiunea de strangere a unor banuti ce va avea loc la biserica duminica aceasta.. va astept cu placere. Adresa este Rue des Palais 181-183, 1030 BRUXELLES, acolo vom imparti fluturasi cu conturile lui si ne vom ruga impreuna pentru el. .
l-am mobilizat si pe domnu ambasador.. care culmea a raspuns cu da.. ha ha.. mi se pare amuzant.. pe bune.

Carmen multumesc mult pentru intentia de a-l vizita pe catalin la spital.. sa stii ca-i va face tare bine. Adresa spitalului este CAMPUS GASTHUISBERG, Herestraat 49 ,3000 Leuven

iar numarul corinei , mama lui catalin este +32479525865.
conturile parca le-am pus pe pagina cealalta. mai verific ..

de maine nu mai am fix... ioi.. si ma mut vineri.. va pup pe toate.. pe toate

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput