Educatie prenatalã, gimnastica pt gravide

Educatie prenatalã, gimnastica pt gravide | Autor: marushk

Link direct la acest mesaj

Buna dragelor,
Nu stiu daca exista deja discutii pe teme locatiilor unde se pot face cursuri de educatie prenatalã sau gimnastica pt gravidutze, parca am vazut ceva pe site, dar nu pe forum....scuze daca ma insel,
dar as vrea sa va rog sa postati daca cunoasteti, pe zone - ma gandesc ca ar fi foarte uitl pt noi toate. De asemenea nu am avut timp sa ma interesez de nasterea in apa - exista si in Bucuresti vreun centru specializat pt asta?
Multumesc, va pupic!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Marushk despre nastere in apa eu stiu ca se face numai la Brasov la clinica Eva. Insa trebuie sa o iei din timp ca am inteles ca sunt super aglomerati.

Anna 36+ cu Ioana Maria
AMR 3+ saptamani
vinebarza
bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna,
Cursuri prenatale si gimnastica pentru gravide (atat acvatica cat si aerobica) poti face la active-center, vezi ca au si site (activecenter.ro, sau asa ceva)De asemenea cursuri poti face si la first-bebe(si ei au site). Astea sunt gratuite, dar ai si optionale care costa cate 100ron. Dar trebuie sa te inscrii (o poti face si online) din timp, ca e cerere mare si nu au locuri. Eu m-am inscris la mijocul lui Mai si au gasit loc abia de pe 24 Iunie (sunt cursuri a cate 3 zile/cate 2 ore/o data pe saptamana...Am inteles ca se fac cursuri gratuite si la Filantropia, nu stiu exact unde... Cursurile de la activecenter sunt destul de scumpe (cursul pt alaptat costa cam 350ron parca), de fapt nu sunt foarte scumpe, decat in conditiile in care in alte parti sunt gratuite....
De nastere in apa nu am auzit sa se faca in Bucuresti....desi m-as fi bucurat foarte mult....
Succes la cursuri.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Cursuri, nu stiu daca au si gimnastica, gasesti si aici:http://www.firstbebe.ro/

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushk spune:

quote:
citat din mesajul lui Carmenela

Buna,
Cursuri prenatale si gimnastica pentru gravide (atat acvatica cat si aerobica) poti face la active-center, vezi ca au si site (activecenter.ro, sau asa ceva)De asemenea cursuri poti face si la first-bebe(si ei au site). Astea sunt gratuite, dar ai si optionale care costa cate 100ron. Dar trebuie sa te inscrii (o poti face si online) din timp, ca e cerere mare si nu au locuri. Eu m-am inscris la mijocul lui Mai si au gasit loc abia de pe 24 Iunie (sunt cursuri a cate 3 zile/cate 2 ore/o data pe saptamana...Am inteles ca se fac cursuri gratuite si la Filantropia, nu stiu exact unde... Cursurile de la activecenter sunt destul de scumpe (cursul pt alaptat costa cam 350ron parca), de fapt nu sunt foarte scumpe, decat in conditiile in care in alte parti sunt gratuite....
De nastere in apa nu am auzit sa se faca in Bucuresti....desi m-as fi bucurat foarte mult....
Succes la cursuri.

carmenela

Buna,

Va multumesc tuturor pt raspunsuri!
Am auzit ceva si de Sp. Universitar, o sa ma mai interesez si va spun si voua daca vreti ;)

Va pupic, numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marushk spune:

Am gasit asta;
http://www.suub.ro/gravidute.html
insa referitor la pret, nu scrie nimic :(
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La Giulesti, cu dr. Cerasela Radu. Poti intreba la spital, aveam chair si un telefon al ei. E gratuit si nu conteaza la ce spital nasti.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda16 spune:

Cursuri gratuite se tin si la Maternitatea Bucur sunt tinute de moase si are si un curs de 2 ore de alaptare (tot gratuit).
Una din moase are un blog unde este postat anuntul despre Scoala mamei de la Bucur.
cred ca asta este: http://anca-balasoiu.ablog.ro/2010-11-29/scoala-mamei-in-maternitatea-bucur.html

Mergi la inceput