*Gravidute de noiembrie-decembrie2008 (46)*

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

trebuie sa ne dai DPN, ULTIMA MENSTRUAIIE SI DATA NASTERII TALE.
ATAT...

18+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Danap, inca nu m-am intors la munca, nu am mai avut cand, caci am ramas gravida repede. De ajutat ne mai ajuta parintii nostri cum pot si ei, si cu bebe, si cu gospodaria, pt partea de curatenie, am o femeie care vine 1 data pe saptamana, caci si cu bebe si cu gospodarie nu as face fata, clar.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Uite bebecris datele mele sunt urmatoarele:
DPN 27.12.2008
UM 16.03.2008
DN 17.01.1978

Merci

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

monicus..esti in lista...

18+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

amalia, vreau sa te intreb cat te-a costat pe tine echografia de morfologie fetala la Iosup?

Sau poate una dintre voi stie.Aveam proaspat in memorie ca amalia a fost acum cateva zile.
alexutza, sau poate tu?
Eu am programare maine la 10.Poate imi spune maine ca e baiatel.....nu stiu cum as reactiona....oricum am ceva emotii.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Brie si eu am maine eco morfofetala de trimestru 2 la dr Iosup, dar am la ora 15.00 si am niste emotii....Nici eu nu vreau sa-mi spuna ca e alt sex la bebe, m-am obisnuit ca voi avea fetita.Sunt si eu curioasa cat costa ecografia asta.

Ancaoradea felicitari pentru fetita, sa fie sanatoasa si frumoasa ca mamica ei.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brie spune:

hera, asa e! Noi ne-am dorit tare mult un baietel, dar ni s-a spus ca e fetita (la 16 sapt).M-am obisnuit cu ideea, cel putin eu, de a avea doua fetite.Am cumparat deja si niste lucrusoare, iar fetita mea este acum tare incantata ca va avea o surioara.Asa ca daca mi-ar spune ca e baiat....sotul meu va fi cel mai fericit, zic eu.
Am inteles ca nu se respecta programarile acolo si ca primul sosit este si primul intrat si tot asa, in functie de sosiri.Daca ajung pana in ora 14 acasa iti scriu repede cat m-a costat.Oricum eu imi iau si un CD cu mine, sper sa-si fi reparat calculatorul sa-mi dea inregistrarea.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Da si eu sper sa fie reparat calculatorul, ca e frumos sa te uiti acasa cu sotul la bebe. Si sotul tot asa parca si-ar fi dorit baietel. Na asa-s unii barbati....Eu cred ca voi fi plekata deja la ora 14.00, dar o sa fiu pregatita cu bani la mine.Cat o fi o fi.Sper sa nu stau f mult pe la usile lui pe acolo ca nu am rabdare deloc.
Oricum mult succes maine si sa fie totul ok.

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Eu sunt franta, am mult de munca si iar voi merge in we la servici, iar in ritmul acesta nu stiu cat mai rezista ca are si we rolul lui, sa ne mai revenim putin. De dimineata m-am trezit cu un carcel la talpa si gingiile au inceput sa-mi sangereze, semne de oboseala, anemie zic eu. Iar vitamine nu iau deloc, nici analize nu mi-a facut sa vada daca am vreo anemie. Maine la pranz merg la doctor cu o proba de urina, dar ma indoiesc ca-mi va lua sange pentru ceva, programarea este facuta sa-mi dea rezultatele de la varicela si Rh-.

Mav, eu am trecut-o aseara pe Bebeoana, dar e cam ciudat cum are DPN. Am trecut-o in lista in functie de UM, poate mai revine cu detalii.
La linkuri poate nu am umblat, poate Olivia. Olivia, pe unde esti.
Cum mai este Sebi? Imi pare rau ca sunteti amandoi suferinzi acasa.
Banu2268, bine ai venit, scrie-ne te rog datele tale pentru listuta. Daca vrei sa scapi de moderare si sa putem citi mesajele tale in timp real trebuie sa ai peste 10 mesaje.
Monicus, ca sa poti umbla la lista ai nevoie de parola pe care noi o putem trimite pe PM. Trebuie sa-ti activezi PM in prima etapa.
Dadap, bine ai revenit, ma bucur ca ai pe cineva sa te ajute, eu sunt singura cu fetita in Norvegia si nu este deloc usor.
Bebecris, unde mergi la piscina in Bucuresti, ma tenteaza si pe mine o balaceala daca nu ajungem la mare, macar Ana sa se simta bine.
Flori76, am citit ca v-ati repatriat, felicitari pentru decizie si pentru curajul de a pune familia pe primul plan. Cati ani ati locuit in Islanda? Si mie imi trece mereu prin cap dar atata vreme cat salariul meu este singurul venit in familie nu imi permit sa risc. Sunt curioasa cat timp vor rupe bunicii acum sa stea cu nepoata, mai ales ca este singura vizita pe anul acesta in caz ca nasc in Norvegia. Si asa am un mare stres cu nascutul aici si in general cu sistemul lor.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

15+ BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo5979 spune:

Fetelor...cu dintii e de bine cica...pana la un punct. Adica, abia azi am ajuns la nenea dintaru, un munte de om la 1,90 si mare...Ah, am uitat sa va spun ca azi noapte am crezut ca ma arunc de la 7. Ma luase durerea pe la vreo 3...dar incet asa, sa nu ma sperii ca ma stia nevricoasa. Pana am ajuns acasa, a inceput din ce in ce mai tare...asa ca am sunat-o pe draga mea de dr si i-am zis ca nu am cum sa ajung la dr si ce pot lua ca sa nu imi pierd uzul ratiunii. Mi-a zis ca pot lua aspirina, paracetamol si chiar algocalmin, ca e de preferat sa iau pastile decat sa ma chinui asa, ca pastila nu ajunge la copil. Asa ca am trimis soata la farmacie, si am luat una fiola algocalmin. Mi-a trecut instant, dar am facut prostia de am baut apa super rece...si s-a reactivat nevralgia cu toata furia vreo 2 ore mai tarziu, adica pe la orele 22.00. Si a inceput taticule sa se plimbe durerea, de ziceai ca a iesit prima oara la Paris pe bulivard, iradia durerea pana mi-a ajuns la dintii din fata, de am crezut ca imi musc motanul de coada, care nu intelegea ratiunea gemetelor mele continui. Si m-a tinut, si m-a tinut, pe la 12 noaptea, am zis ca gata...si am mai luat o fiola de algocalmin. Ce credetI? Durerea si mai parsiva, de am inceput sa dau din picioare in pat precum un cal lovit de turbare (nu stiu daca sufera caii de asa ceva, dar eu ma comportam ca unul lovit de streche), soata innebunita nu stia ce sa mai faca. Imi zdrobeste un catel de usturoi cu ulei de masline, baga in tifon si "ia puica, ia vezi daca functioneaza asa!", bag tifonu in ureche (la ce dureri aveam cred ca daca imi spunea ca nisipul cu pipi de la motan ma ajuta, imi puneam si aia), si in scurt timp, incepe sa ma arda si urechea, de am zis ca mor. Ies in balcon, vad luna plina, zic "hait...de aia ma doare pe mine asa, iese raul la iveala!" si incep a ma uita in jos, pana ma ia ameteala (stau la etajul 7) si ma gandesc ca mor si mai bine mor decat sa ma mai doara asa. Vine soata si ma baga in pat...si nu stiu prin ce minune adorm...ah...mi-a dat solpha...nu stiu cum, efervescenta, si m-a lasat si am adormit bustean. Azi dimineata nu mai aveam nimic. Si la 2 am ajuns la medic, care ma intreaba in catre luni sunt, si imi spune ca el poate lucra cu materialul meu didactic pana la jumateatea lui august, adica pana intru in 7 luni mai poate sa lucreze si sa bage si anestezie, ca pe urma...aleluia pana termin cu alaptatul. Ii arat cioatele din stanga, si ii spun ca nu alea ma dor, ca alea trebuie scoase dar nu au nerv si ca deocamdata pot ramane acolo, si incepe a ciocani in partea dreapta sus, de unde imi plecau mie nebuniile in toate gura. Si ciocane de-a randu'...si nica, si imi spune "draguta cu regret te anunt, ca dintii e buni, dar cred ca aerul conditionat e rau!". Si ii spun ca intr-adevar, la birou merge aerul conditionat in continuu, dar din nefericire nu am cu cine ma intelege. Ca suntem toate numai femei, si in loc sa empatizam, facem invers, si toata lumea s-a incapatanat pe mine chiar si in sedinta pentru ca am protestat improtriva aerului ce mergea non-stop. Asa ca am venit inapoi la munca, si de maine fac schimb de birou cu o colega draguta care ma va lasa sa stau in locul ei, acolo unde nu prea bate aerul cum batea unde stau eu acum. Asta e...mi-a zis tata ca nu o sa fie usor intr-un birou de dame, sau sa am o sefa dama, si am zis ca e tata nebun si paranoia, dar vad ca avea dreptate. Deci fetelor, feriti-va de curent, de bataia aerului conditionat si de rautatea hoardelor nestapanite de femei!!!

Leeloo
19 +

http://good-times.webshots.com/photo/2871291450103252327dvtYKs
http://bd.lilypie.com/KW8up3.png

Mergi la inceput