Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, eu nu pricep, cum va propuneti voi sa dati la neotatolog? Ca ala vine imediat dupa expulzie si se cara pana sa termine doctorul de curatat si de cusut. Cum faceti? Fluturati spre el cu plicul? Cititi ecusonul (daca are si daca puteti citi ) si il cautati dupa? Chestiunea e ca momentul ala, intre expulzie si iesirea din sala e cel mai nasol, cand mama este foarte obosita, nauca, .... toate cele pe capul ei.
Noi zicem moasa la asistenta care te controleaza de dilatatie si iti pune smecherii pe perfuzie.

IRINUCA - habar n-am ... cu centura... la mine a fost frectie de picior de lemn, si stiu ca s-a mai discutat, si parerile au fost impartite. Pe unele le-a ajutat, pe altele nu. Pe mine nu. Burta se retrage natural, ma rog, adica isi revine uterul, si asta se petrece in cateva saptamani. La burtica de grasime (daca o sa ai si din aia), centura nu face nimic.

ROX - ai vazut ca omul te asteapta? Imi pare rau sa aud ca are si mama ta probleme de sanatate.

RUX - ce tare e poezia!

MARINA - mie imi plac si Ana si Sofia deopotriva.

TECK - chiar, ai vazut ce multe suntem cu DPN 2-3-4 iulie? Ieri am mai cunoscut o viitoare mamica cu acelasi DPN, tot pacienta lui Dr T.

MARIMAR - nici pe mine nu m-a dezbracat inca doctorul! Ieri chiar credeam ca ma pune sa ma dezechipez, mai ales citind aici ca la care mai de care se tot pipaie colul de la un moment dat. Asa ca m-am dus, constiincioasa, la epilat si tot tacamul de infrumusetare. Cand colo, el... nimic Dar nu imi pare rau. NU de alta, dar ma aplec al naibii de greu pana trag pe mine toate straturile!

NATI - imi dau seama cat de greu trebuie sa fi fost in momentele de dinainte de operatie, si nu numai... Ce bine BB Matei a fost bine dezvoltat si iata ca e un luptator.

CAMY - eu tot nu pricep... de ce faci tu cezariana?

Ei, uite ca socoteala din targ nu are mereu legatura cu cea de acasa!
Pentru ANAXENA

Merg la treburi bucataricesti.

Anca mami de Eliza si 37+ cu Ligia Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingry spune:

Anaxena, Doamne Doamne sa fie alaturi de tine, sa ai o nastere usoara si o bebelusa sanatoasa si mancacioasa!!

Nati, ai trecut peste un hop greu. Ma bucur s-a terminat totul cu happy-end.

Eu am fost la doctor...testul de sange a iesit OK asa ca m-am linistit. Trebuie sa ma obisnuiesc cu mancarimile, se pare ca fac parte din "distractie" Doctorita mi-a prescris un medicament care ar ameliora mancarimile; maine ma duc sa il iau, poate poate ma mai lasa.
In rest, toate bune si frumoase.

Ufff, voi va incepeti ziua iar eu ma duc la culcare.
[puo]

Ingry 33+ Alexandru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Bunadimineata gata am fost la policlinica, am rezolvat si cu analizele astea. Trebuie sa merg mai tarziu si la dr de medicina muncii sa vizez concediul, si e asa de cald astazi!
DIARUX, super poezioarele, nu degeaba te-am propus poeta odiseei...Stiti ce ma gandeam, hai sa reunim toate poezioarele astea la un loc si cand ne mutam la scutece sa le punem pe prima pagina! Ce spuneti?
ANAXENA, tinem pumnii sa ai o nastere cat mai usoara si sa o vezi cat mai repede pe Maria!!!
NATI, bine ca s-a terminat cu bine si bebe Matei e sanatos, e cu adevarat un luptator. Pe mine ma ingrozeste gandul ca poate va fi nevoie sa fac cezariana! Imi doresc atat de mult sa pot naste natural!
SUN ne rugam in continuare pentru Thea Patricia,
MARINA , foarte frumos numele ales pentru fetita!
MADA, wow ce curajoasa esti deja te gandesti la bebe 3?!

Speranta moare intotdeauna ultima!

cea mai fericita30+ cu Alexandra Valentina
www.flickr.com/photos/26288269@N04/" target="_blank">in asteptarea unei minuni
mult asteptat
garderoba printesei
AMR 10 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Ankalaura eu vreau cezariana pt ca imi este frica de nasterea naturala......asta este...sunt fricoasa!!!

Anaxena

Cami 36s, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

neata!!!!!!
azi implinim si noi 30 de saptamani...off..si am adormit azi si n-am apucat sa-mi fac pozica
mada deci nu-ti ramane altceva decat sa astepti ca Amira sa bata la "usa"...hmmm..deja te gandesti la bb3!? wow mamicule...bravos!!!
marina poate a apreciat Sofia muzica clasica..si de asta te-a bombardat!..poate ii mai pui un pic de muzica..sau schimba stilul
anaxena ce faina burtica..maricica!!!
nastere usoara sa ai si o bb Maria sanatoasa tun!!!!!

nati Doamne...bine ca ati trecut cu bine peste hopul asta si ca ai dat peste oameni klumea acolo!! apropos...dupa contractiile de 2-3minute..exista si contractii mai dese????..adica la 1 minut?
ingry bine ca a iesit ok analiza de sange si nu e nik! sa speram ca medicamentul isi va face treaba
violeta buna ideea cu poeziile ruxandrei!!!! oricum..musai undeva sa le postam..ca-s tare faine!

Oana
30+ cu
o noua viata

filmuletz bb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Marina f frumoase ambele nume mie imi place f mult Sofia. Am trecut deja la listutza daca va razganditi zici si schimbam.
Am vazut la un alt subiect la nasteri ca ami scris o mamica care de mult nu a mai scris pe aici Maggyc si am vazut ca va avea fetita si au ales numele Sara asa ca am trecut si la ea in listutza caruciorul si numele.
Violeta pana nu ne mutam nu ne putem gandi la bebe 3 ca aici chiar nu avem spatiu si asa parca e mica, casa pt cat avem noi nevoie dar daca reusim sa ne luam casa noastra atunci da am incerca poate o sa avem un baietel.
Legat de centura eu nu am purtat dupa nastere cum se puretau in ro din alea de le strangi si etc aici sunt pe piata diverse modele dar nu prea se folosesc adik nu e asa nebuneala cu centurile. Eu zic ca se retrage frumos si singura burtica si la mine ca si la Anka s-a rretras rapid suncile au ramas. Si pt astea am folosit centura din aia pt muschii abdominali de modelare si una din aia din licra la culoare pielii ca un fel de chilot care vine pana sub sani da asta din cauza de sunci nu de altceva, oricum dupa ce nasti numai cu centura nu iti vine sa stai, mai ales daca e cald si etc.
Oana da nu ne ramane decat sa asteptam. Is tare curioasa daca vine ca si Ari ca Ari fix la 41 de sapt a venit exact luni eu schimbm saptmanile si ea s-a nascut luni dim.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Ella am vazut poze cu bb...este foarte frumos...sa-ti traiasca!!!!

Cami 36s, cu ?????

pustai

Mergi la inceput

...chiar nu aveti nici o veste de la Sun???????

...si pt Laura si pt micuta Thea

Cami 36s, cu ???????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta_m_tm spune:

Vin si eu cu galerie pt Anaxena
Am intrat cu speranta ca avem vesti bune de la Sun, dar vad ca nu. in continuare pt micuta Thea

35+ Miruna AMR 4+
poze
bebele meu
vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata!

Nati, ma bucur mult ca ti-ai revenit bine, in curand va fi si puiul acasa si familia reintregita .

Mada, imi pare rau ca nu ai aflat nimic nou de la moasa, cum zici si tu macar dormeai orele acelea. Voi sa fiti sanatoase ca Ami tot va iesi .

Anca, de acord cu tine cu neonatologul. La Iulia a fost cineva la nastere, habar n-am cine. Dupa aceea nimeni nu a venit cat am stat in spital, decat la externare...faimoasa dr. Jianu care nu mi-a zis nimic nou, s-a uitat un pic la copil si nici nu a observat ca are icter si trebuia trecut in fisa de externare. Normal ca nu i-am dat nimic.
A, a avut grija sa remarce ca am unghiile scurte, cica uite mamica model .

Camy, spre sfarsitul sarcinii mai toate gravidele au parametrii de coagulare modificati. Ceea ce descrii tu seamana cu o fragilitate vasculara, care e normala acum. Sa nu uiti sa-ti faci analizele de coagulare (valabil pt. toate fetele care fac cezariana sau vor epidurala ).

Ana, nastere usoara si rapida!

Diana 36+ si Iulia (15.07.2005)

Mergi la inceput