Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 ( 89 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Noapte buna fetelor, ca ma duc si eu sa ma culc, mai devreme ca de obicei. Am basculat in seara asta aproape jumatate de pepene, dupa ce am baut o bere fara alcool, si mai am putin si ma rostogolesc pe aici, de-abia ma misc .

Didi 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am pus poze de 40sapt,sunt la semnatura

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Mada sa stii ca nici eu nu mai am rabdare,abia astept sa fac cunostinta cu fetita mea.Cand vad cate fete din odiseea noastra au nascut imi doresc si eu sa se intample cat mai repede.
Noapte buna fetelor!
V-am pupat!

Tecky 37 sapt Raluca Ana
AMR 3 sapt

Mergi la inceput

sa-mi bag ceva in Mos Ene,ca nu vrea sa treaca si pe la mine,imi fac 14000 de scenarii in cap,se pare ca nu pup somn in noaptea asta

dar trebuie sa dorm!maine am o zi grea!

am oMARIA!!!AMR 1 zi

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

e 4 dimineatza...mi-am facut dush,acum strang incarcatorul de la tel
contractii am,dar nu sa ma sperie,adiq nimik nou

peste putzin timp voi pleca spre Buc...sa va ganditi la noi

am oMARIA!!!AMR 1 zi

proiectul bebe pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nati spune:

Buna fetele,

Andreea, syyylviuta, felicitari mamicilor, si bine ati venit pe lume Flavius si Stefan Cristian!

Multumim mult de felicitari si de primirea calduroasa, am cam plans citind urarile voastre, cred ca au mai ramas ceva hormoni de la sarcina, ca una doua plang.
Eu azi noapte nu am putut dormii mai deloc, ma tot gandesc si rog pt fetita lui Sun. Off doamne tare greu e pt un parinte sa-si vada copilul in suferinta.
Cel putin la noi cand s-a hotarat operatia de urgenta, eram singura, sotul era acasa, astia alergau dupa mine sa semnez repede o hartie prin care le dau acordul de operatie, si ce reprezinta operatia, ce se poate intampla in timpul sau dupa operatie.
Eram varza, nu stiam cum sa semnez mai repede si sa intre mai repede in operatie,ma gandeam la sot ca are sa mane ca nebunul pe autostrada cand i-am spus ca intra asta micul in operatie, imi era frica ca doamne feri intra intr-un accident,off.
Dar sincer, nu stiu cum m-am tinut asa de tare,am cedat cand l-am vazut ca pleaca in sala de operatie si eu nu aveam voie, ma busit un plans isteric, abia m-au calmat asistentele.
Directorul de la terapie intensiva ma tot asigura ca are sa fie bine,sa ma calmez, ca stiu ei ce fac.
Oricum ,ei mi-au zis ca operatia poate dura 3 ore, dar in final a durat doar o ora si 15 minute.
Doua zile a stat pe morfina, a dormit ca eroul, fatuca lui era umflata de la atatea droguri bagate in el,dar si-a revenit rapid, chiar si medicii erau surprinsi de evolutia lui rapida.
Sper si Thea sa fie la fel de luptatoare ca si bebele nostru.

mariana 1976 , apropo de vomat dupa cezariana, eu am avut o tentativa, dar nu s-a finalizat.
Oricum pe mine m-au tinut fara apa si mancare 24 de ore, dar cum romanul e inventiv, am avut prosopel si ceream sa-l ude cu apa rece sa-l pun pe frunte, da da,eu de fapt in storceam putin sa beau macar o picatura doua de apa, muream de sete, ca de foame nu, ca aveam perfuzia.

dia_filipas, mi-au pus epidurala pentru durerile de dupa operatia de cezariana.
Chiar ii multumesc din suflet medicului la care mergeam la control in fiecare saptamana, ca el ne-a sfatuit sa cerem epidurala, orice ar spune anestezistul de efecte negative ale epiduralei, noi sa nu cedam si sa cerem epidurala.
Sincer, a fost ca o mana cereasca, dupa doua zile cand s-a terminat epidurala, nu am simtit nici o durere, ma tot intrebau asistentele daca doare, mi-au dat pastile sa iau in caz de ma ia durerile, absolut nici o durere.
La 24 de ore dupa cezariana, cand mi-au scos sonda urinara, m-am si dat jos din pat, astia aici nu iti dau voie sa te dai jos din pat inca vreo 12 ore.
Ieri cand am ajuns acasa, am si dat cu aspiratorul, operatia s-a prin super.
Hai ca te-am zapacit de tot.
Pup fata!

marimar, faza nasoala a fost ca eu m-am internat in weekend, si medicul care era de serviciu nu are competenta sa decida pt epidurala, el asista doar la nastere naturala.
Oricum ei sunt chititi si neclintiti cand vine vb de nastere naturala, doar daca sunt probleme se trece la cezariana.
Si cum mie mi s-a rupt apa sambata si luni cand a venit seful sectiei si a vazut ca asta micul sta pe uscat de atata timp, s-a trecut la cezariana de urgenta.
Dupa 48 de ore si doar 3 cm dilatatie, eram terminata, obosita, sa mai fac fata la o nastere indusa, si mai ales sa mai si imping.
Erau contractiile din 2-3 minute, nu aveam timp sa imi revin dupa ultima ca incepea alta.

flo 1980, am lapte cat pt doi, la fiecare 3 ore trebui sa-mi golesc sanii, pun la congelator si maine cand mergem la spital le dam la asistente sa-l hraneasca pe bebe.
Chiar ma gandeam inainte, la sani mici am, oare voi avea lapte, si acum ma uit sau dublat cat erau pe timpul sarcinii, am niste bidoane, si se fac pietroi daca trec 4 ore si nu i-am golit.

boticelina, pai sa stii ca deja se uita dupa set de golf pt pitic.
Cand m-au adus din sala de operatie in camera, am cerut voie sa sun in tara sa vb cu mama.
Si sotul la telefon ii spunea mamei mele ca el trebui sa plece acum, sa-l ia pe bebe sa mearga sa cumpere impreuna crose pt golf.

ankalaura, poze am facut cu telefonul, dar nu stiu sa le pun in calc, dar promit zilele astea are sa le puna sotul, sa ma uit cum face sa bag la capusor sa nu mai stau dupa el cand are timp liber.
Oricum seamana cu sotul, copie fidela.

Marina_1609, imi place numele ales, sa-l poarte sanatoasa daca va stabiliti pe numele asta si nu faceti schimbari.

anaxena, doamne ajuta daca te pregatesti de nastere, si fii barbata.
Eu la contractiile care erau din 2-3 minute, deja incepusem sa ma enervez, ii ceream doctoritei care statea cu mine sa-mi dea un bisturiu, ca ma tai singura si il scot afara ca nu mai pot.
Sper sa nu ai norocul meu, sa te dilati fara probleme si imediat hopa topa cu epidurala si scapi ieftin.

Eu sunt chioara de somn, de cand am citit ieri de fetita lui Sun, m-am tot invartit in pat, sper sa fie ceva trecator si sa mearga acasa toti trei fericiti si sanatosi.
Doamne ajuta!

Mami de Matei

www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

anaxena mult noroc fetita si curaj, o sa fie totul bine!

mada , am ratat ieri dar azi incerc ca nu mai pot...

nati am bocit de numa la ce-ai scris cu operatia. stiu cum e

pup fetele

39+ AMR 7 zile

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata fetele...
in primul rand vreau sa felicit noile mamici...Silvia si Ella, multa sanatate sa va dea DD si voua si la bebelusii vostrii.

Mariana Ana Sofia este un nume tare frumos

Anaxena scoatem agitatele si pt tine, sper sa ai o nastere cat mai usoara si azi sa o tii in brate pe Maria

Nati...precum si celelalte fete care ati facut cezariana..va rog frumos...spuneti-mi si mie cum e...eu mai am putin, asa ca ma intereseaza...mai ales ca toata lumea imi spune ca am gargauni in cap si ca nu fac bine...

Ieri am fost in oras...si aseara am observat ca picioarele mele erau rosii...cu pete...si acolo pareau a fi vase mici de sange sparte...eu stiu ac se face o boala la femeile insarcinate...se manifesta prin umflare excesica chiar si la fata...stiti cumva despre ce este vb???????...nu stiu ce ar puea fi cu picioarele mele, dar arata groaznic...azi stau toata ziua in pat...sper sa-si revina pt ca nu-mi place cum arata..

Azi am schimbat si noi semnatura...

Cami 36s, cu ?????????

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

Hop si noi pe aici. Eu is cam obosita ca ieri nu am dormit la pranz si chiar daca am dormit azi noapte pe la 4 ma trezesc mereu sa merg la baie apoi ma chinui sa imi desfund nasul si uite asa trece vreo ora si apoi pana reusesc sa adorm ma trezesc ca e 6 si si tre sa ne trezim.
Azi dim la 5:31 ore romaniei mi-a dat Anaxena mesaj erau inca pe autostrada si avea contractii la cate 6 minute dar semidureroase deci bagam la greu majorete:

Biri .
Nati multi pupici si tie si la cavalerul mic si curajos.
Narcsisa pai doi era contractul dar dupa ce reusim sa ne luam casa noastra parca parca am mai avea unul, da nu e nimic sigur inca, dar parca as mai vrea.
Uff inca nu m-am dezmeticit prea bine. Biri sa tii prosoapele la indemana da?

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 Zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dara_d spune:

Bu7na dimineata
Azi facem si noi 37 de saptamani. Mai este un pic si o sa imivad si eu fetita , dar sincer imi este cam frica de cezariana dar asta este trebuie sa trec peste .
Ana xena facem galerie sa ai nastere usoara.

Nati vad ca si la tine afist destul de greu,m-am cam speriata dar ............
Pupici

37+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png

Mergi la inceput