ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia2502 spune:

am tot incercat sa va dau PM la cele care ati spus ca deja ati fost, dar imi da eroare si spune ca 'nu primiti PM' ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Cine imi poate da si mie nr de telefon unde se fac programarile? cum se fac deci, o sedinta pe saptamana? cam in cat timp as avea sanse sa obtin o programare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Laura,vezi ca am pus link cu doua pagini in urma.Eu am sunat pe 20 si aveau locuri disponibile incepand cu 1,deci cam in 10 zile cred ca gasesti loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, am programare pe 4, dar nu mai stiu ora. Daca e inainte de 18:00 nu pot. Parca sunt dusa cu pluta.
Una peste alta, maine ma duc la UCW, sa vedem ce iese. Cica doar daca te ingrasi pui la loc cm aia, ceea ce eu nu intentionez sa fac, ca duc lupte greco-romane sa slabesc.

Crinuta si Rayan

GNLD- un mod de viata!

Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm

Mergi la inceput

Am reusit sa sun, dar mi-au zis ca saptamana asa si cea viitoare au totul full si sa revin la sfarsitul saptamanii pt o programare dupa 7 iulie incolo. Eu orisum intre 8-14 iulie sunt plecata, asa ca sper sa ma pot programa incepand cu 15 iulie. Stiti cumva, trebuie sa ma programez doar la prima sedinta sau la toate de la inceput?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

SIMONABB - imi pare rau ca nu ti-a priit tratamentul. M-ai speriat pt ca eu dupa FIV am ramas cu o sensibilitate a oaselor si chiar nu aveam chef de probleme; am intrebat si mi s-a spus ca e total neinvaziv, ca e pe baza de ultrasunete si ca sunt inofensive; ca daca apar vreun fel de dureri tb sa spui, inseamna ca stratul de grasime nu e f gros sau frecventa e prea mare pt ce ai nevoie; pe mine nu m-a durut niciodata
Moni - nici vorba de atatea sedinte ... pai daca era asa nu mai era nici un fas. Adica probabil ca or fi necesare mai multe pt persoanele f bine facute, dar daca nu e exagerat de mult de dat jos, merge mult mai simplu
kiki- esti simpatica dar nu poti spune ca o stii pe proprie piele pana nu faci si una si alta; eu le-am facut si pot spune clar ca sunt pro tratamente corporale ! In plus, nici nu sunt genul care sa faca sport asa ca apreciez mesajul da iti dai seama ca la varsta mea nu imi mai pot schimba preferintele
iulia2502 - am auzit ca va fi la Egoiste welness probabil de saptamana asta spre sfarsit
Fetelor, eu am mai facut o sedinta si sunt super-incantata, imi pare rau ca nu am facut poze inainte, efectul e fenomenal; am fost super incantata la mare ca ma oglindeam in toate geamurile si imi placea ce vedeam !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pisix, spune-mi atunci intr-o sedinta ce portiuni iti lucreaza?
Ma bucur ca arati din ce in ce mai bine. Sa vezi cum vor trage copilasii la tine

Mergi la inceput

Pe mine ma tenteaza in primul rand pt burta, o da rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia2502 spune:

pisix, cei de la egoistwellness, pe care i-ai mentionat tu, nu au acest aparat despre care vorbim pe acest forum.
cel putin fata care mi-a raspuns mie la telefon nu stia despre ce vorbesc...
ma poate ajuta cineva cu info, despre saloanele in care se gaseste acest aparat ?

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana123 spune:

Hello

Dragele mele aveti grija cu acest Ultralipo ..... o prietena de a mea a facut acest tratament chiar la Keiko vreo 3 sedinte si in afara de faptul ca se simtea naspa (doctorul iar fi zis ca aceasta cavitatie i-ar fi deplasat piatra la fiere pt ca avea una) nu s-a intamplat nimic. Totul s-a pus la loc .. dadea la salon dar peste cateva zile nimic . Deci vedeti sa nu fie o inselatorie ca am mai auzit eu de astia de la Keiko ca au facut vanatai la femei cu nu stiu ce vacum cu un ciorap ceva de genul asta care cica e tare si cand colo nu facea nimic .... Vedeti ce incercati nu va mai luati dupa toate reclamele ca stiti cum e ... niciodata nu e totul asa cum pare...

Va pupic!
Aveti grija de voi!
Si sa imi spuneti si mie ce ati facut cu mincinosii astia de la Keiko

Mergi la inceput