ULTRALIPO

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui maddutz
care este bilantul dupa luni bune? concluzii?

De mentinut s-au mentinut doar cm dati jos din talie, pe burta s-au pus toti la loc desi am facut mai multe sedinte. Nu as mai face acum deoarece am ramas usor 'stramba' (sau cu denivelari), dupa cum dadea tipa cu aparatul pe mine...

Patroana de la salon si-a facut pe fund (asa are conformatia, talie mica, fund mare - dupa pararea mea arata f bine insa ea s-a incapatanat)... acum s-a ingrasat la loc, insa a pus pe picioare, in interior. Arata ingrozitor, cu picioare foarte groase, fund mic si talie mica...

Eu nu zic sa nu faci, doar am povestit care a fost experienta mea, probabil ca au fost si persoane multimite de rezultate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maddutz spune:

rall hmmm...cred ca trebuie sa-ti fac cinste! m-ai ajutat sa economisesc niste banuti! si cu criza asta....

restul fetelor care ati apelat la astfel de metode, voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita70 spune:

Buna seara!
Eu sunt mai noua pe acest site. De vreo 2-3 zile l-am descoperit si inca nu ma descurc foarte bine. Dar incet-incet voi invata eu.
Am dorit sa postez pe acest topic deoarece ma intereseaza subiectul slabire pe toate planurile:tratamente corporale,sport, alimentatie. Mai putin pastile. Chiar citeam inainte pe un alt topic de reductil si mi-am spus clar parerea. Impotriva!
La sala am inceput un abonament de duminica si m-am hotarat sa merg de 2 ori/saptamana. Alimentatia= am fost la un nutritionist si am inceput de ieri o dieta personalizata.
Iar despre tratamente corporale pot sa spun ca tot de ieri am fost la un salon din centru (care are si ultralipo) si mi s-a recomandat un abonament personalizat. Include mai multe terapii, dermocel,electro,laser,vibromasaj. Abomanetul are si o sedinta ultralipo dar o voi face peste 2 saptamani pentru ca acum am o celulita dura si inainte trebuie s-o transformam intr-una mai superficiala.
Daca doriti acest lucru, am sa va tin la curent cu evolitia acestor metode.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Io sunt tuflita rauM-am dus la Keiko ca la pomul laudat,adica (,)cu sacul-sa dau cat mai multi cm jos!
Tzeapa-am facut abdomen inferior,unde am ce lucra,intre noi fie vorba si am dat 1.5 cm si aia trasi de par.
Nu inteleg nimic;era o doamna inaintea mea care daduse 6 cm abdomen inferior,6 cm abdomen superior.Era la a 6-a sedinta si daduse peste 35 cm la abdomenul superior si vreo 30 la cel inferior.
Nu stiu ce sa fac;am un abonament de la ei,Lipomed fast si-as mai avea o sedinta de cavitatie,o voi face pe coapse,daca nici acolo nu merge,sunt eu defecta!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Nu stiu ce sa fac;am un abonament de la ei,Lipomed fast si-as mai avea o sedinta de cavitatie,o voi face pe coapse,daca nici acolo nu merge,sunt eu defecta!

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Servus,

Cum este cu abonamentele la Keiko?( ca-mi pare neactualizat)
Sunt valabile cele de pe site, sau au alte tipuri la salon?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihailescu teodora

Io sunt tuflita rauM-am dus la Keiko ca la pomul laudat,adica (,)cu sacul-sa dau cat mai multi cm jos!
Tzeapa-am facut abdomen inferior,unde am ce lucra,intre noi fie vorba si am dat 1.5 cm si aia trasi de par.
Nu inteleg nimic;era o doamna inaintea mea care daduse 6 cm abdomen inferior,6 cm abdomen superior.Era la a 6-a sedinta si daduse peste 35 cm la abdomenul superior si vreo 30 la cel inferior.

Mihnea
Mihnea in actiune
Povestea nasterii

Poate doamna respectiva avea mult mai mult de dat jos decat tine!!!

Cavitatia merge cel mai bine la abdomen sau la coapse f mari, de ex.

Sora-mea a mers sa faca (...) cavitatie la coapse si brate. La brate i-au spus ca nu se face si au trimis-o la sala sa se tonifice si la picioare au incercat si vazand ca incepuse sa o usture i-au spus ca are stratul adipos prea subtire si nu se poate si i-au dat banii inapoi si au trimis-o tot la sport sa se tonifice...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mike01 spune:

Buna tuturor, as dori din start sa va spun ca sunt un barbat de 30 ani, constitutie medie, cu un pic de burta si colacei. Astazi am avut programare la dreambody, pentru ultralipo, in speranta ca voi scapa de ceva grasime in plus :) am urmarit de ceva vreme discutiile de pe forumuri si, cu toate ca nu credeam am zis sa incerc si eu, vorba aia, pana nu te dai cu capul de sus nu vezi pragul. Deci sa va povestesc:

Aveam programare deja facuta cu 5 zile in urma, am ajuns la salon unde am fost primit de o domnisoara agreabila Mirela, am fost condus sus pentru masurare. M-am dezbracat (am ramas in chiloti)dupa care au inceput masuratorile. In mod miraculos, centimetrul domnisoarei arata cu 4 cm mai putin decat centimetrul meu! Stiam ca se fac smecherii la cm, dar credeam ca pun ele degetul, de fapt centimetrul lor este masluit ! si nu glumesc, daca vreti vreodata sa incercati, lasati rusinea la o parte si mergeti cu cm dupa voi !
In fine, mi-au trasat o gramada de dungi pe piele, chipurile dupa sendita de ultralipo sa masoare la fel. M-am intins pe pat, dupa care domnisoara Mirela mi-a pus cate o pereche de padele de metal in ambele parti, pe sunculite, ca sa se inmoaie carnea , chipurile am carnea foarte tare ! am stat asa 20 min, dupa care a venit o alta doamna simpatica, Cristina. A inceput sedinta, in timp ce ma masa cu acel aparat de cavitatie, auzeam un zgomot foarte ascutit in urechi si o arsura puternica pe piele atunci cand nu era suficient gel. Sedinta a durata 40 min ptr ambele parti, simpatica doamna spunandu-mi tot timpul ca am carnea foarte tare si ca era mult mai bine sa fac un masaj anticelulitic inainte. Ma rog, s-a terminat ultralipo, dupa care un baiat foarte simpatic si civilizat (am uitat numele) mi-a facut un masaj la ambele picioare (masaj limfatic)si la spate. Booon.... acum s-a adunat "lumea" pentru masuratoarea mea. Eu radeam de muream :)
A venit din nou centimetrul masluit si .... stupoare :) nu slabisem nici macar un milimetru. Domnisoara MIrela era toate culorile la fata, incercand totusi sa ma convinga ca am dat jos 1 cm. In fine, am pus hainele pe mine, am mai glumit un pic, am fost sfatuit sa vin la masaj anticelulitic, de parca as avea, si dus am fost.
Morala:

- daca doriti sa ascultati o muzica relaxanta
- daca aveti timp la dispozitie si nu aveti ce face cu el
- daca 200ron nu au ce face la dvs in portofel

Atunci va puteti duce la o sedinta de ultralipo, cu siguranta la urmatoarea nu o sa mai aveti acelasi elan.
Apropos, dupa mine a venit un prieten, care a avut parte de acelasi rezultat :D ma bucur mult ca ramas si el fara bani, si ca nu am fost singurul pacalit. Hahahaha
Aici aveti si siteul lor in caz ca doriti sa va programati. www.dreambody.ro/" target="_blank">http://www.dreambody.ro/
Nu va mai amagiti cu minciunile lor, regim alimentar, sala sau chirurgie plastica.
Sper sa se bucure si altii de povestirea mea.

PS: de suparare m-am dus in plazza si am "spart" 700ron pe haine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mike01 spune:

Aici aveti si o poza cu dungile trasate pe burtica mea

www.mypicx.com/04232009/Mike/" target="_blank">http://www.mypicx.com/04232009/Mike/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui mike01

Buna tuturor, .........

PS: de suparare m-am dus in plazza si am "spart" 700ron pe haine

Servus,

Clar, o femeie nu putea povesti asa...
Noi ne lasam amagite si mai incercam odata...poate poate....
Hai , poate astazi daca te masori, ai scazut ceva...:)))))))))
Asa-i la barbatii cu "carne tare" scad mai tarziu :).

Multumim mult de poveste!
Sa mai tragem si concluzia ca masajul anticelulitic este mai eficace?

Nu era regula, ca barbatii nu fac celulita? De ce ti-a recomandat masaj anticelulitic?

Iti stau fain hainele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

mike01, eu te cred pe cuvant, numai ca la mine prostia a fost (si) mai mare, nu aveam rezultate iar eu continuam sa ma duc. 2000 euro dusi pe apa sambetei (am facut toate tratamentele ce le aveau disponibile). Da, degeaba

Oricum, astea sunt cazurile noastre. Probabil sunt si persoane cu rezultate (am inteles ca la cei mai in varsta merge mai bine, eu am 25 de ani).

Mergi la inceput