Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
Naty spune:
Fetelor eu mananc intr-una, nu stiu ce sa ma mai fac, mi-e asa de foame ... eu care mancam putin de tot, mai putin decat fie-mea. Nu-mi vine sa cred cate bag in mine ...
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si 9+
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ariya spune:
naty ,ar trebui sa te bucuri ca poti manca...altele,saracele,greturi,voma....eu,oricum,am abonament la inghetata...ma face sa ma simt bine de tot...
stie cineva cum sa-mi pun si eu datele(UM etc)pe prima pagina?si cum se activeaza PM-ul?
10,7,5+
ariya spune:
nu stiu cine se mira de preturi pt eco...uitati-va pe medsana.ro sa vedeti cat costa o eco morfo trim 1!...eu am platit o transvaginala la 5 sapt,luni,130ron...la medsana,dr. herghelegiu...
10,7,5+
Naty spune:
ariya nenorocirea e ca si mie mi-e greata incontinuu, de cand am intrat in saptamana a 7-a si am si vomat de cateva ori. Asta nu inseamna ca nu mi-e si foame, e tare ciudat ... de fapt daca nu mananc mi-e cel mai greata, cand mananc ma mai lasa.
Cred ca numai fetele care stiu parola de la contul comun pot sa iti treaca date in listuta. Roaga-le pe ele.
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Voi vorbiti de preturi la eco... eu dau numai pe consultatia lunara (fara eco) 130 RON la Polisano. Pe cele 4 analize facute am data 240 RON ...
Ioana la 3 ani
Leditia spune:
quote:
Originally posted by elenav
Buna, cred ca sunt in a 6 saptamana, astazi am descoperit site-ul.
Am facut ecografie ieri si l-am vazut, este foarte interesant, inca nu imi vine sa cred ca sunt insarcinata.
Am inceput sa am greturi (este super naspa), sanii ma dor si imi este foarte somn.
Nu am inteles pentru ce luati Utogestan???
elena bine ai venit.Sarcina usoara si bb sanatos!
Utrogestanul este progesteron si ajuta la fixarea si mentinerea sarcinii.
Poate ne spui si datele tale sa te adaugam in listuta.
Primele 10 mesaje le ai moderate si-ti apar f tarziu ,asa ca scrie repede 10 mesaje,sa iesi de sub moderare si sa-ti putem vedea mesajele la timp.
POZE
my baby
10+
Naty spune:
elenav bine ai venit! Cum zicea si ledi utrogestanul se ia pentru sustinerea sarcinii, dar nu ia toata lumea, ci numai cele care avem probleme si asa ne-a fost recomandat de catre medic.
Ioana la 3 ani
RalucaAlexa spune:
Ariya, nu poti sa-ti treci tu datele pe prima pagina... sincer, nici nu stiu cine poate face modificarile! Sorry!
11+
galmita mea