Mamici norocoase de ianuarie-februarie 2009 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
Selene_Bunny spune:
O sa-l activez, sper sa ma si descurc...
Mie mi se pare enorm 130 de RON pentru o echografie normala. Sau era 130.000?
Eu am facut echografie (nu in Galati) la 7 saptamani, pentru confirmare sarcina, si m-a costat 30 de RON...
Cartea este asa (nu o am in format electronic):
Editura Minerva - Omul de langa tine
In forma, asteptand bebelusul
Exercitii si sfaturi
Chantale Dumoulin
Traducator: Aurelia Ulici
E luata de la diverta, mi se pare, si a costat 10,79 RON.
ioanara23 spune:
fetele, buna...
am intrat si eu un piculetz....
uhhhh, nu mai trec greturile astea???
in fiecare dimineatza am program....dupa 6, imediat cum ma trezeeesc....si la ora aia ce Doamne Iarta-ma sa scot ??? doar fierea! sunt innebunita...sotiorul meu statea azi dimineatza, nu stia ce sa-mi mai faca...ma mangaia pe spate si ma privea c-o milaaaaa........
nu mai stiu ce sa mai fac....macar daca as ziua...as mai avea ce da afara....dar asa....
va poop!
ioana
7+
puiutza mica
Porumbita spune:
quote:
Originally posted by Selene_Bunny
O sa-l activez, sper sa ma si descurc...
Mie mi se pare enorm 130 de RON pentru o echografie normala. Sau era 130.000?
Eu am facut echografie (nu in Galati) la 7 saptamani, pentru confirmare sarcina, si m-a costat 30 de RON...
Cartea este asa (nu o am in format electronic):
Editura Minerva - Omul de langa tine
In forma, asteptand bebelusul
Exercitii si sfaturi
Chantale Dumoulin
Traducator: Aurelia Ulici
E luata de la diverta, mi se pare, si a costat 10,79 RON.
pe mine eco de confirmare m-a costat 90 ron; cea cu pliul nucal e undeva intre 120 si 200 in functie de unde o faci
ioanara23 spune:
draga Raluca daca ai sti ca inca nu m-am hotarat...
colega mea de birou care a nascut in aprilie a fost toata sarcina la holicov, cu ea a si anscut, prin cezariana, o fetita superba!...a stat in rezerva la cuza voda, nu la salon...a dat vro 300 euro la doctorita, 100 la anestezist....plus maruntish, ciocolata si cafea la asistente....nu a stat mai mult de 3 zile in spital....se reface f bine....
dar nu sunt decisa sa merg si eu tot la ea...
pana acum...nu am avut un medic stabil (stiu, spre rusinea mea )
tu la doctor mergi?
ioana
7+
puiutza mica
ioanara23 spune:
a, pt confirmarea sarcinii, am vrut sa merg la holicov....in tudor, la cabinetul ei, dar era inchis....si am vazut ca era peste drum un cabinet ginecologic ....si am zis, ca deh, pt o eco, in definitiv se poate oriunde...m-am dus si mi-a facut o ecografie abdominala...o drita destul de amabila...stratone parca...dar am citit pe net opinii diverse depsre dumneaei....plus ca e la spit.el.doamna...ceea ce...parca m-a facut sa fac un pas inapoi...
ioana
7+
puiutza mica
RalucaAlexa spune:
Ioana, eu merg la dra Mihalceanu, tot de la Cuza. E drept ca e cam apucata (smucita, nu stiu cum s-o descriu), dar pana acum a fost draguta cu mine, deci nu am ce comenta. Eu merg la ea la spital - imi convine pt ca ma duc foarte dimineata (la 7) si nu astept, pana la 7:30 e rezolvat tot! M-a chemat pana acum la 3 echo, una la 6 sapt, una la 7 si ultima la 9. Iar acum trebuie sa ma duc la 12. Eu as vrea sa nasc natural daca nu exista alte complicatii si stiu 2 persoane care au nascut cu ea natural si a fost foarte ok, le-a ajutat f mult, dar mai ales a stat langa ele tot timpul! ceea ce mi se pare extraordinar!
Despre Holicov nu stiu mare lucru. Am fost intr-un timp la Mihaila Catalin, care e foarte de treaba, dar ne stiind pe nimeni care sa fi nascut cu el mi-a fost frica sa nu raman fara doctor in al 12-lea ceas!
11+
galmita mea
RalucaAlexa spune:
Ioana, NU Elena Doamna. Am o verisoara cunoscatoare care mi-a spus si mie... Cica nu au anestezist ca lumea si din aceasta cauza (si cred si altele) au fost niste "accidente" foarte urate acolo - adica au murit mamici la nastere si bebei etc. In plus conditiile nu se compara. Nici macar nu poti sta cu bebe cat esti in spital, il tin separat.
11+
galmita mea
ioanara23 spune:
NORMAL CA NU ELENA DOAMNA! SUB NICI O FORMA!
mama mea a nascut acolo pe sora mea mai mica...era sa moara si ea si sor-mea...de aia numa cat aud de maternitatea asta mi se face paru cretz!
ioana
7+
puiutza mica