Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 8
Aralia spune:
quote:
Originally posted by sanduta
Fetelor azi sunt deprimata rau de tot. A cazut iarasi Cezar din pat si de data aceasta am auzit eu cum a sunat cand a dat cu capul de parchet. L-am pus langa o fetita de varsta lui pe pat si erau procupati ei sa se uite unul la altul. EU m-am intors sa i-au de pe raft aparatul foto si el dupa mine si uite asa a cazut a doua oara. Deja ma intreb ce mama sunt, nu pot si eu sa am grija sa nu cada?
Sunt trista.
Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar
De ce nu pui o plapuma/patura pe jos si sa-l pui acolo? asa nu ar mai avea de unde sa cada.
bebe Cezar!Aralia
de Piu Mic Alexia Diana5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
logam spune:
Buna seara, fetelor!
Am stiut la examene! 3 am avut azi. Mai am 1 si gata pt sesiunea asta!
quote:
Originally posted by Araliaquote:
Originally posted by cristi07quote:
Originally posted by rodicamarza
vreau si eu in listuta.cum procedez fetelor?
paula mica(26.12.2007)![]()
iti trimiti datele si una din fetele pricepute de aici le vor trece in lista (nu ma numar printre pricepute)
Cristina si Radu 3.12.2007
Poze Radu
Rodicuta, ma simt eu priceputa acum(Cristina) si daca dai datele repejor te trec! Sa spui si daca are Paula vreun dintisor ca sa-i pun iepuras!
Araliade Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007
POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!
Pai si noi avem iepurasi! 4 la numar!
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
logam spune:
quote:
Originally posted by ellis
buna ziua! citeam si eu pe aici
Alessia a inceput sa faca figuri la papa, si la fructe- nu e nou, si la legume..sata ma doare...si e maraitaaaaaaaaaaa; i-am facut sweet potatoe si cred ca a fost prea sweet pt gustul ei, mai vedem maine...
BIANCA - eu folosesc fructoza pt bb, nu stiu de glucoza.
NU MAI VORBITI DE NASTERE CA DACA INCEP EU SA SPUN DE ASISTENTELE DE LA MATERNITATE SI DE LA NEONATOLOGIE DE LA ELIAS O SA FIE NUMAI BEEP IN BEP PE AICI; NICI NU VREAU SA-MI AMINTESC...
BIANCA, VICTO - NICI EU NU AS MAI NASTE LA ELIAS CA AS MURI CU ALA DE GAT, PAI NICI MIE NU MI-AR FI APROBAT CEZARIANA, DAR L-A PANDIT TUTU CAND ERA PLECAT DIN TARA...PAI ASA SA FACI MAI, CA HOTII, CE NAIBA, CA DACA NICI EU NU AVEAM PROBLEME, NUMAI TRIPLA CIRCULARA DE CORDON, NU MAI ZIC SI DE MULTE ALTELE...
ALESSIA nuse ridica singura in fundulet/picioruse, mai sunt si alti bebei, sau am ramas in urma?
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
Nici Sorina nu se ridica singura , sta doar in fundulet destul de bine, mai cade pe spate dar rar. Nu sunteti singuri. Noi nu ne mai facem probleme.
poze Sorinutza mica
Alte poze
logam spune:
Si de unde sa vreau atat putere de la ea sa se ridice cand are 10 kile la 71 cm? Ca tre sa ne mutam la nord sa creasca muschii!
poze Sorinutza mica
Alte poze
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Aralia
De ce nu pui o plapuma/patura pe jos si sa-l pui acolo? asa nu ar mai avea de unde sa cada.bebe Cezar!
Daaaa...Si eu la fel o tin pe Amira,ca nu-i ajunge teritoriul asta e alta poveste.
Azi a ajuns langa dulap si se impingea intr-un asa hal in el de parca ar fi vrut sa-i spuna:"da-te bre un pic mai incolo" Pe pat n-o las deloc nesupravegheata,e de ajuns o secunda sa nu fiu atenta...Accidente oricum se intampla,se pot intampla si cand esti langa el...dar macar previn cat pot.
Pupici multi la Cezarica si la mamica speriata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by logam
Am stiut la examene! 3 am avut azi. Mai am 1 si gata pt sesiunea asta!
Si de baut cand bem?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ram0nica spune:
aoleu, miam adus aminte de 2 faze in legatura cu Elias: 1) o fosta colega de serviciu a nascut acum 3 luni acolo si... nu i-a prins anestezia (zice ea ca si-a dat seama in timpul interventiei) si ca a avut anest. partiala... zice ca a durut-o suficient de mul;t sa nu mai vrea alt copil ever. si 2) sotia unui fost coleg tot de la acelasi serviciu a nascut tot la Elias prin CMU stiu acum 1 an si cica la puti timp dupa operatia a inceput sa supureze si a avut parte numa' de "distractie" cateva luni bune dupa. Brrrrrrrr
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
ram0nica spune:
asa ca BIANCA, VICTO... mi se face pielea gaina de acum incolo cand aud de Elias... v-am mai "auzit" si pe voi...
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
pet.cost2005 spune:
Scurt ... ca tre' sa ma duc la Silviuta ...
Tin sa spun ca am vazut pana la urma fotografiile Evei ... e scumpica fooooooooocccccccc!!!!! Tare dulce!!!!
Si ma uimesc cat de bine se aseamana (atat fizic, cat si la comportament) ... mi-ai mai spus tu odata, adra! Nici Silvia nu mananca fructe ... ne "certam" pe tema asta, dar legumele ... dintr-o suflare. I-am aratat sotului pozele Evei ... acelasi lucru l-a spus si el, ca seamana cu SIlviuta ... si ti-a facut complimente ca e o fetita frumoasa
... hihihiiiii ...
Gata, revin maine, mai pe larg ...
Noapte buna la mamici si bebici!!!!
Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!
Petronela si
Nasturica

. L-am pus langa o fetita de varsta lui pe pat si erau procupati ei sa se uite unul la altul. EU m-am intors sa i-au de pe raft aparatul foto si el dupa mine si uite asa a cazut a doua oara. Deja ma intreb ce mama sunt, nu pot si eu sa am grija sa nu cada?
ALESSIA MARIA (20.11.2007)