Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by ellis

Bau!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aralia spune:

quote:

ALESSIA nuse ridica singura in fundulet/picioruse, mai sunt si alti bebei, sau am ramas in urma?

Alexiei mele nu-i place in fundulet...o pun si se arunca pe spate...stie dar nu vrea
Si se impinge in picioare daca o tin, dar nu se ridica singura
Uite de aici incolo ce incearca ea sa faca...

Aralia de Piu Mic Alexia Diana
5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie
Dar din dar se face rai: Ajutati-l pe Stefanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Super pozele cu Alexia! Pup gimnasta mica! Noi suntem departe tare de asemenea performante.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

ALESSIA nuse ridica singura in fundulet/picioruse, mai sunt si alti bebei, sau am ramas in urma?

Alexiei mele nu-i place in fundulet...o pun si se arunca pe spate...stie dar nu vrea

5 Nov. 2007

POZE
www.youtube.com/watch?v=x9cURJc01dc" target="_blank">De-a busilea...in felul meu!
Copacul De Hartie

ce gimnasta are mama...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by popbianca
acum, ca nimeni nu stie ce si cum sta treaba cu glucoza pulbere
am o alta ...cum e cu borcanasele care contin sare!!!

Am citit dimineata in fuga..si acu nu mai gasesc...
Eu stiu ca glucoza se da la diaree,pentru reglare.
Banuiesc ca vrei sa-i indulcesti ceaiul...Parerea mea e ca ar trebui fara zahar sau alti inlocuitori.
Eu i-am pus lui Robert cate un pic de sare in mancare,la Amira inca nu.Daca am facut bine sau nu...nu stiu...dar numai asa imi manca f bine.
Daca mancarea din borcanase are sare si ii dai fara retineri,de ce ai avea sa-i pui in mancarea facuta de tine?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by mihuta

Ellis, pai Vlada nu era plecat din tara cand ai nascut tu, ca am nascut eu cu el pe 16 (fusese in China pana pe 15)....

Adra, cand veniti la Bz ? Eva e o splendoare, m-as uita toata ziua la pozele ei...

Sophia a gustat azi mamaliga si a intins manutele sa mai apuce ceva... In rest, am inceput sa nu-i mai blenduiesc fructele foarte fin, ca am remarcat ca stie sa mestece. Si i-am promis ca nu ne vom mai stresa cu masa, ca o las sa pape cum vrea, cat vrea....

mami de Sophia

iti spun ca era plecat undeva, ca nu a luat aprobare de la el si m-a sunat cu o seara inainte, pe 19 seara m-a sunat ca pe 20 o scoatem pe pitica; asa se procedeaza acolo se sta la panda...

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ank83Ne-am schimbat si noi in sfarsit pediatrul..si surpriza...pe fisa apar facute toate cele 3 vaccinase.. de 2-4 si 6 luni fiecare la termen...si tzeapa...ca noi la 4 nu l-am fcaut si l-am amanat pana la 6 ..iar cel de 6 e restanta...trebuia facut acum la 8..si nu stiu cum sa o scot la capat cand proasta aia a notat in fisa ca sunt facute toate ...plus ca am vazut prin fisa tot felul de cotroale inexistente trecute.. de ex fiu-meu avea in 9 mai 7.5 kg ..iar in 16 cand chiar am fost la control avea 9.5 kg

Si nu i-ai dat cu fisa-n cap?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by eladea2005
i-am dat putin iar flacaul meu s-a aruncat pe el ca turcii pe romani!!!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

are mama o fetita...

Eric in centrul de joaca

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

SAU PE ROMANCE???????????????

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Aralia

quote:

5 Nov. 2007

POZE
Copacul De Hartie

a mea sta singura in fundic, merge sustinuta in picioruse, insa nu se ridica sa se aseze in fund..

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

quote:

MIHA - MAI ZI-MI SI MIE DE PROGRAMUL CU SPRIJINIREA TINERILOR, TREBUIE SA-TI FACI CASA CU FIRMA, SAU MERGE SI IN REGIE PROPRIE? SI ALTE DETALII...PLEASE!

E un program la nivel local si Primaria finanteaza terenul,utilitatile si sistematizarea verticala,finantarea locuintei revenind viitorilor proprietari.

Mergi la inceput