Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 21
pussi spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Pussi
Mai dar ea ce mai face?
De Sheri mai sti ceva?
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
nu mai stiu nimic, cu Sheri n-am vb de mult... si nici cu Liana
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ancadragoman spune:
eu de Liana am mai citit la Durere dar imi vine f greu sa ii spun ceva...ce sa ii spun?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
mariussimiuc spune:
Helau! 
Merg sa fac capitol nou...Voi pregatiti cafeaua,daaa?
Bonus va ofer si un chec cu ciocolata. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Capitol nou
Mai tre facute niste aranjamente pe acolo...ma'c sa-mi prind urechile. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
rodicamarza spune:
quote:
Originally posted by ellis
RODICA - Eu ii dau mult spanac din cauza lipse Fe -pun la fiert vreo 2 rondele morcov, ceapa, cartof - fixeaza fierul, las sa fiarba un pic, adaug spanacul-crud sau congelat, fierbe si gata; eu nu prajesc nimic pt bebe, nu pun ulei la fiert; apoi mixez cu unt si ulei si ficatel/galbenus; il pun in borcanase in gentutza termica pt a nu il reincalzi - ca nu se face la spanac.
ANK - amatoarele iti multumesc pt linistire!
DANY - acum te vaiti ca ciresele sunt laxative? cred ca ai uitat cat iti doreai sa vezi un kk de la comoara voastra....Alessia a papat cirese, a iesit afara normal, eu le-am amestecat cu cereale;
ANK- si eu am fost racita in sarcina - poti lua oscillococcinum 3-4/zi+ paragripe cate 2/3ori pe zi, homeogen, stodal si paracetamol daca e cazul; da-i si lui Raul 1 oscillo pe zi in ceiut ca sa il protejeze;
ADRIANA - VENIM PRIN ZONA AZI, TE SUN CAND AJUNG, SPER SA AJUNG , CA VREAU SA MERG SI LA MINIBLU; EU PLEC PESTE VREO ORA DIN CASA, MA INTALNESC CU ALTA MAMICA SI VENIM.
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI
multumesc mult LA MULTI ANI si lunite frumoase ALESSIA si tu sa te bucuri de ele.azi a fost soacra mea la noi sa stea cu paula ca mi sa umplut gradina de buruieni cu ploile astea si s-a tot chiorat la ea in gura,verdict:"nici vorba sa iasa mama draga" dar ce stie ea ,sa vezi ce minune face fata mea ca sa-i arate ca nu mai iasa dintii ca pe vremea lu ceasca ha-ha.
cat despre spanac asa o sa-i fac ca am o groaza in gradina si ar fi pacat sa nu-i dau dar fara galbenus ca inca nu am ajuns la el.nu de alta dar o luam mai incet ca suntem tare sensibile la diversificare
paula mica(26.12.2007)