Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Pussi
Mai dar ea ce mai face?
De Sheri mai sti ceva?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

nu mai stiu nimic, cu Sheri n-am vb de mult... si nici cu Liana

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

eu de Liana am mai citit la Durere dar imi vine f greu sa ii spun ceva...ce sa ii spun?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Merg sa fac capitol nou...Voi pregatiti cafeaua,daaa? Bonus va ofer si un chec cu ciocolata.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Capitol nou

Mai tre facute niste aranjamente pe acolo...ma'c sa-mi prind urechile.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

quote:
Originally posted by ellis

RODICA - Eu ii dau mult spanac din cauza lipse Fe -pun la fiert vreo 2 rondele morcov, ceapa, cartof - fixeaza fierul, las sa fiarba un pic, adaug spanacul-crud sau congelat, fierbe si gata; eu nu prajesc nimic pt bebe, nu pun ulei la fiert; apoi mixez cu unt si ulei si ficatel/galbenus; il pun in borcanase in gentutza termica pt a nu il reincalzi - ca nu se face la spanac.

ANK - amatoarele iti multumesc pt linistire!

DANY - acum te vaiti ca ciresele sunt laxative? cred ca ai uitat cat iti doreai sa vezi un kk de la comoara voastra....Alessia a papat cirese, a iesit afara normal, eu le-am amestecat cu cereale;

ANK- si eu am fost racita in sarcina - poti lua oscillococcinum 3-4/zi+ paragripe cate 2/3ori pe zi, homeogen, stodal si paracetamol daca e cazul; da-i si lui Raul 1 oscillo pe zi in ceiut ca sa il protejeze;

ADRIANA - VENIM PRIN ZONA AZI, TE SUN CAND AJUNG, SPER SA AJUNG , CA VREAU SA MERG SI LA MINIBLU; EU PLEC PESTE VREO ORA DIN CASA, MA INTALNESC CU ALTA MAMICA SI VENIM.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

multumesc mult LA MULTI ANI si lunite frumoase ALESSIA si tu sa te bucuri de ele.azi a fost soacra mea la noi sa stea cu paula ca mi sa umplut gradina de buruieni cu ploile astea si s-a tot chiorat la ea in gura,verdict:"nici vorba sa iasa mama draga" dar ce stie ea ,sa vezi ce minune face fata mea ca sa-i arate ca nu mai iasa dintii ca pe vremea lu ceasca ha-ha.
cat despre spanac asa o sa-i fac ca am o groaza in gradina si ar fi pacat sa nu-i dau dar fara galbenus ca inca nu am ajuns la el.nu de alta dar o luam mai incet ca suntem tare sensibile la diversificare

paula mica(26.12.2007)

Mergi la inceput