Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 16
JulyMorning spune:
vecinico... tocmai am sunat la un cabinet d-asta, mi-a zis ca-l trimeaza, toaleteaza (spalat eu acasa) si ma costa 80 de lei. Cre'ca la al tau ar fi mai ieftin. Pe harta observ ca e undeva pe la pta romana. Daca vrei nr, baga... Faza e ca abia pe 12 iulie am gasit liber pt dimensiunile potaii mele
. Si lasa shoppingul momentan, ca inca nu te-ai mutat, da? :p
Alinush, asa ne-ai pacalit si we trecut... hihihi...
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
maryb spune:
felicic, stai pe langa Brancoveanu ?
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
felicic76 spune:
july: pe mine atat ma costa tunsul cu masina si spaltul, curat urechi, et, la cabinetul din fata blocului, nu trimeaza, si io vreau trimat neaparat! vreau nr de la cabinetul asta, please.......
mutatul, asta-i sg lucru care ma retine, ca nush ce adresa de livrare sa dau![]()
gargaritza: merci, notat
Vasile
21+
bibinika
foto
felicic76 spune:
quote:
Originally posted by maryb
felicic, stai pe langa Brancoveanu ?
maryb20+ cu
marea mea iubiresa fii sanatos puiul meu
pozele mele
nu inca, da" sper
Vasile21+
bibinika
foto
maryb spune:
aha, deci vom sta aproape una de alta ![]()
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
JulyMorning spune:
felicic, stai ca te sun in 2 min ca am gasit 2 variante. sa termin conversatia.
_
Our future determines our past
Fasolica
de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S
Nerantula spune:
Salutare, fetite dragute cu burtici! 
Eu astazi sunt foarte bucuroasa, in ultima vreme se pare ca toate imi merg din plin .. ma rog, toate cele care conteaza:
- am comandat mobila pentru bebe, o sa fie gata cel tarziu in august, o sa fie un pat special, respectiv sub patul lui gruia va mai fi un pat retractabil pe rotile, in care poate dormi o perioada persoana care il supravegheaza (adica eu sau mama), ulterior spatiul respectiv putandu-l transforma in spatiu de depozitare (sertare, rafturi, etc.) 
- am semnat contractul pentru noua mea masina, care din pacate va veni abia in septembrie :(, dar e suuuuu-peeeer, am facut azi drive-test, imi place la nebunie, abia astept sa o posed ![]()
- am gasit restaurant pentru botez, care va fi unul mare, asa cum spuneam, daca tot nunta a fost fff restransa (spre oripilarea familiei, care mi-a sarit in cap ca e prea devreme, ca sa asteptam pana .... pana cand??? sa fim siguri ca avem ce boteza???
)
Cam atat cu vestile bune!
Cea mai putin incantatoare are legatura cu cantarul, dar nu o mai mentionez 
25+ 
Haiduc iubit
musettepink spune:
Helloooooooo!!!!!!!!!
Sunt VICTORIOASA,AM INVINS!!!!!!!!!!!
Bine ca m-am umplut de spume si am facut drumuri la greu dar important e ca sunt victorioasa!
Am fost si la o mica ecografie ca sa vedem exact data nasterii si avem si noi 1200kg!!!!!!!
si stam cu capul in jos!!!!!!!!!!!!!
Si trebuie sa iau antibiotice pt porcaria de infectie urinara!A mai luat cineva ampicilina?din cate am vazut pe net e sigura in sarcina dar as fi preferat sa nu ajung sa iau....e chiar asa grav????
Andreea and iti trimit un pm!
Felicitari din suflet pt Andreutac si Andy galro!!!!!!!

Bafta celor care mergeti la eco!!!!!!
Scuze daca mai sunt noutati dar nu am apucat sa va citesc prea amanuntit vca ati zumzait nu gluma!
Eva spune-mi si mie te rog de unde ai luat cartea aceea despre cresterea copilului?????????
asa creste minunea noastra,un baietel
Doamne ajuta in continuare!Mai avem 13s!
27+
LUCA
laureta spune:
Buna fetili.
Am fost la doctorita si mi a zis ca bebelina e acuma cu capul in stanga, se zbenguie si n-are stare deloc
Avem 960-1100 gr.
Manutele tot la colul lu mama
. Tb sa stau cuminte si sa ma las de servici
ca sa lasam in pace prima cicatrice de la cezariana.
Oare cu cat se plateste "cazarea"( concediul medical)la spital?
Mai vin dupa ce va citesc
Poze
Laureta bb2
si galusca Inisa
(10 iunie 2004)
andy.p spune:
musette 

felicitari mamico,esti o curajoasa ca nu te-ai lasat.Bravoo!!Felicitari ptr.Luca mare si crester frumoasa in continuare.Antibioticele sunt mai periculoase in primul trimestru acum nu .Si sunt unele chiar safe.Bea multe lichide ajuta sa scapi mai repede de infectie.
Nerantula esti o norocoasa,ai intrat in zodia in care toate iti merg din plin.Ma bucur ptr tine
26+
bbelina
laura si andy (07.04.2002)