Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Sunt tare multumita, am primit mail azi ca wrap-urile mele sunt pe drum.
Si eu am platit cam tot ce am facut, mai putin ceva analize uzuale facute in primul si al doilea trimestru: HIV, urocultura, sumar de urina, calcemie etc. Si asta ca m-am dus eu sa iau trimitere de la medicul de familie, sa mai fac o mica economie. Se poate si cum zice gargarita, dar pe nervii nostri... stat pe la spitale, atarnat pe la usi si alte cele.. Prefer sa consum banii decat nervii, sincer. Atat cat imi permit macar.

Muuh ai aflat ceva de la domnul frizer de catei?
alinush deci sambata apari la intalnire? :)

_
Our future determines our past
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Gargaritza, si eu procedez la fel ca Muuh.Toate analizele si consultatiile le-am facut la policlinici private din prisma faptului ca sunt alte servicii. Cel putin in ceea ce priveste asteptatul medicului in spital e groaznic...Mi s-a intamplat acum cativa ani si am promis sa nu mai repet figura. Prefer sa platesc lunar consultatia si gata, iar faptul ca ma consulta la spital nu ma scutea de operatiunea "plicul".
Cu privire la analize, nu toate analizele de sarcina sunt decontate de casa de asigurari, iar multe policlinici nu au kituri pt. a le lucra. Asa ca... le platesti la privat.

Andreea
24+ Eva Maria
Vineee bebelusa!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

da, ce chestie...eu chiar am poftit la acrituri pe parcursul a 5luni asta,am mancat o gramada...tin minte ca am mancat intr-o zi atata de multe ca mi s-a facut rau
adevarat, nu poate da trimiter pt toate cele dar macar pt consultatii si chestii de care pot beneficia prin lege pt ca muncesc cu carte de munca, trebuie sa-mi de-a, si sincer pe mine m-a scutit de multi bani cu asta...binenteles...cand a fost vorba de mers la o analiza care nu se putea face acolo sau ceva...am fost in alta parte, unde mi-a recomandat doctorita, si am platit ce a trebuit...asta de 2 ori..respectiv eco 3D/4D si analiza chlamydia

Muuh ai dreptate, sistemul romanesc e jalnic in comparatie cu cel al altor tari...

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

eu am fost la masa, mi-am luat si desert, o inghetata, acum astept sa treaca de si jumate sa-mi iau zborul spre casa :) nu stiu ce se intimpla cu mine, dar de citeva zile ma confrunt iar cu starile de somnolenta, ca in primele sapt de sarcina:(

alexa simami

eu mi-am trimis colegii jos la chiosc de mi-au luat doua inghetate, si sa vedeti ce lingeam la ele in timp ce vorbeam cu un client la telefon... L-am trimis sa probeze un produs in magazin numa sa ma lase sa-mi savurez dulcele!

Cat despre somnic sunt deja 2 saptamani in care am adormit invariabil pana la 10 seara... mi-e si necaz, nu mai am viata de familie dar pic ca un pietroi. Mie mi s-a mai spus ca e normal sa patesti asa; si eu am avut dupa primele luni o perioada mai vioaie si lumea se mira ca sunt prea vioaie

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

gargaritza inca ceva, eu incercam sa o consolez cumva pe bitza sau mai bine zis sa o incurajez ca nu e singura care face asa putine investigatii.
July nenea frizeru a zis asa" M-am lasat de trimat e prea greu si ies prea putin bani. Mai trimez doar clientii vechi pe care nu am cum sa ii refuz." Asa ca sorry, nu am reusit sa il induplec.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

July eu sper sa fiu la munte Sambata la ora aia. Nu am mai fost pe nicaieri de o tona de vreme si sunt in pragul nebuniei. Fiecare miros si temperatura si lumina si tot imi aduc aminte de vacanta, de aer curat, de liniste si miros de iarba. Eh, daca nu o sa ajung, viu la intalneala sigur. Poate mai prind si eu niste gogoshi ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JulyMorning spune:

Multzam, Muuh... tre sa mai caut in alte parti in consecinta

_
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

quote:
Originally posted by JulyMorning

Multzam, Muuh... tre sa mai caut in alte parti in consecinta

_
Fasolica de S29+
Fasolica eco 1 22S
Fasolica eco 2 22S
Fasolica eco 3 22S

El recomanda cabinetele nou deschise. Zicea ca sunt mai dornici de clienti noi si ca atare presteaza si lucruri mai dificile.

Miruna 27+ si Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

muuh, july:ptr potaia mea dau mai mult la coafor decat ptr mine, cca 80 Ron , cat putea sa coste? Iar in cabinetele in care am intrat, la noi, in Brancoveanu, mi-au spus ca nu trimeaza... ar mai exista posibilitatea sa-l duc la canisa de unde l-am luat, aia au spus ca trimeaza, dar mi-e frica de boli...

vecinico; asa ma mananca degetele, si am si banii pe card dar is ptr altceva.......

Vasile
21+

bibinika
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gargaritza85 spune:

felicic nu ma pricep prea bine sa iti zic ce si cum asa ca o sa iti scriu exact ce estepe fisa de analize : urocultura, biochimie(vdrl, glicemie, calciu seric,uree serica,creatinina, acid uric, tgo,tgp, fibriogenemie), hematologie (hemoleucograma;nr leucocite, limfocite, monocite,neutrofile,eozinofile,bazofile,nr eritrocite,hemogobina,hematocrit, volum eritrocitar,hemoglobina eritrocitara, latime distribuire eritrocitare, concentratie medie Hb/eritrocit.,trombocite, volum mediu trombocitar, plachetocrit, vsh, determinare grup sangvin ABO, determinare RH, testare HIV).

in principiu cand mi s-a dat trimitere am fost cu un recipient urina, simi s-a luat sange...vre-o 4 fiole asa de mi s-a facut rau

andreuta ai dreptate serviciile sunt bune in policlinicile private si nu contest asa ceva, vroiam doar sa spun ca aici unde am fost eu, la policlinica dorobanti chiar am fost tratata super bine...si nu am stat pe holuri sa astept ore in sir sau chestii de genu...deci se poate si pe la noi...daca ai putin noroc, si sincer nu am impins nici un plic la nimeni pana acum....probabil voi cumpa o atentiept doctorita ginecolog dar in rest nu am de gand sa imping nimic...nu e cazul oricum...fiecare merge unde vrea...fiecare stie mai bine ce si cum...iar eu nu vreau sa ma contrazic cu nimeni...doar mi-am spus parerea

Muuh stiu ce incercai sa faci, nu am treaba cu chestia asta...eu eram curioasa si mirata doar de ce platesti tu toate analizele si eu nu...atata tot..sorry daca te-am deranjat cu ceva

21+ Ariana

bebe si pe tati lu' bebe

http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1

Mergi la inceput