Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)
Raspunsuri - Pagina 13
anca81 spune:
Eva, mititica mea a dormit ca un puiutz ieri in timpul meciului, cu capsorul cuibarit in palmele mele. Dar poate o invata Luca ce inseamna un adevarat microbist 
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
andreea_and spune:
Laura, Andy_galro, Anca, Piolica, Ratonelu, Eva, CD27, multumesc de galerie, sper sa fie bine la eco, deja m-au luat emotiile.
Moaaaama papanashi, galushti cu prune
, ce vorbiti voi aici?? Am rezistat la discutiile despre gogoshi ca nu prea ma omor da n-am mai mancat galushti cu prune de ani buni
...Alina baga reteta de papanasi please, dupa cum vezi suntem destule amatoare
Hai sa-mi dau si eu cu parerea despre meci desi mai mult l-am ascultat ca m-a pocnit o durere crunta de cap chiar inainte sa inceapa si nici nu puteam privi ecranul. (Pt cine mai are probleme cu asa ceva mi-a trecut intr-un final dupa ce am luat no-spa - fara efect si abia apoi un paracetamol - m-a lasat cat sa pot dormi). Toata lumea se astepta la un blat Romania-Olanda, ce-i drept olandezii ne-au lasat cat ne-au lasat dar nu puteau sa plece de pe teren
. Singura explicatie pe care am gasit-o cu sotul pt felul jalnic in care au jucat romanii a fost ca de fapt, ei au facut blat cu Italia. Ganditi-va ce probleme au deja romanii din Italia si ca s-ar fi agravat si mai mult la cat sunt de fanatici italienii cu fotbalul, ma rog, e teoria conspiratiei dar se cam potriveste cu stilul nostru. Oricum, olandezii jos palaria, italienii 
27+ cu
Mina Alexandra
Poze
Asa crestem
anca81 spune:
Ratonelu, ti-am vazut poza noua. Sa nu te mai prind ca te plangi pe-aici de cate kg ai luat in plus, numai burtica e de tine
. Esti frumusica si burticul e foarte dragalas si rotunjor.
Piolica, TNX pt. raspuns 
Daca sunteti complexate de kg in plus, uitati-va pe Euforia la 14.45, e o emisiune englezeasca, How To Look Good Naked. Sa vedeti acolo celulite si vergeturi transformate prin accesorii si vestimentatie in femei atragatoare si sigure pe sine.
O burtica mititica
28+
Carla Alexandra
Atat a mai ramas 
ratonelu spune:
eva,200gr pe saptamana??????
serioss????![]()
![]()
![]()
deci,gata ,m-am linsitit.cele 7kg luate pana acum..sutn aproape toate la bebe![]()
![]()
sureeeeeeeeee
asat e pt mine,nu pt bebe.
cd,nu mor astoa de la firma...dar nu pot pleca oricum ...si ,v-am mai zis,nu face nimeni in locul meu nimic....si asa ca,imi va fi ma greu peste 2zile de relas acasa....deci o s-o iau de la cap...oricum,sapt viit e sefa-mea in co si nu pot pleca si io....deci...mai am 2zile si e week-end!!!!!1
bitza,felicitari pt semnatura...
si acum.....sa va zic un banc tare
iar ca o paranteza,infumurati sau nu olandezii,francezii neseriosi ca vorb asa si italienii nu mai zic.......DAR ROMANIA A FOST PRAF ASEARA ....asa ca -si merita soarta!
si credeti-ma ca-s microbista,dar cand vad prostie si neputinta....sunt mica si rea.(oricum mica sunt sigurrr.....bine,chiar pitica
)
deci..bancu acum....super tare ,de altfel.
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice : - Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini... - Ce s-a intamplat, mai Van der Saar? - Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 ...

carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
CD27 spune:
andy, as prefera sa ploua, e prea cald, nu mai suport, am iesit pana la coltul blocului si am luat reviste cu bebei
, una dintre ele avea un cd cu basme si acum ascult 
26s
http://albume.claudiugilmeanu.ro/weddings/roxana_cristian/
bitza2008 spune:
Gata dushul si printre crema si fond de ten mai trag un ochi la voi.
Anca, normal ca a dormit fetitza..la asa un meci plictisitor!!
Andreea_and, italienii oricum trateaza urat romanii care sunt in Peninsula
Ratonelu
29+
LUCAS
AMR 11 saptamani!!!
ratonelu spune:
ANCA,Pup si multum
..dar cantaru tot cantar ramane.
io daca ma uit la emisiuni d-alea..din contra...
devin depresiva...
oricum...io-s la munci.
gata,la masaa....ca unii ca noi inca n-am luat pranzu.
apropos de mancare..n-am mancatnicodata galuste cu prune

...totusi.....mi-e pofta....
cum vine asta?
carla,26+ putoiu sasha
cirese si pepene...pepene si cirese....
gargaritza85 spune:
mi-a luat ceva timp cu cititul..ca sa va ajung din urma la subiect![]()
multumesc mult fetelor pt ajutor, o sa incerc si eu bioderma sa vad daca ma ajuta.
am vazut ca este intalnire sambata la ora 18, parca ma bate gandul sa-mi las treburile si sa vin si eu..dar nu stiu daca reusesc.....si mi-e si putin cam
nu stiu din ce cauza...dar sper sa aflusi sa ma dumiresc.
aaa..si ca tot vorbeati de kg luate in plus...eu am luat doar 2, 2,5 kg pana acum...chiar am ajuns sa ma intreb daca nu cumva e ceva in neregula...ca de mancat mananc...toata ziua rontzai cate ceva...ba chiar si noaptea ma trezesc ca mi-e foame...o sa imi intreb doctorita cand merg la ea...sa imi spuna daca e ceva in neregula cu chestia asta.
21+
Ariana
bebe si pe tati lu' bebe
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Simo&year=2008&month=10&day=27&babycount=1
maryb spune:
hai ca am revenit, am fost sa mananc.
moni, nu mai zic nimic de galuste cu prune, dar mie tot la ele mi-e gandul 

multumesc fetelor pentru raspunsuri, deci mai pot sa-mi iau medical si dupa 29 de saptamani. dar oare pentru ce ar putea sa-mi dea 2 saptamani de medical asa cum as vrea eu ? 
maryb
20+ cu 
marea mea iubire
sa fii sanatos puiul meu
pozele mele
alinushca spune:

am pus ardeii umplutzi la foc. care pofteshte ? ![]()
in alta ordine de idei eu am dormi asa bine in timpul meciului
nu ma asteptam in nici un caz sa ne calificam. ce zice sotzul andreei_and pare mai probabil decat sa ne fi calificat. nu-i nimic, poate data viitoare. oricum galerie maaaaaare si foarte importanta pentru andreea_and

mary pentru contractii.
gargaritza draga, nu-i nimic in neregula cu kg tale. e pur si simplu dovada ca pe langa ce cantareste placenta+bebe+amnion+ ce/cine o mai fi pe acolo
nu ai mai luat in plus. e f f bine, nu te nelinisti! dar nici sa nu te imbeti cu apa rece si sa bagi prajituri la greu ca intr-o saptamana si se si cunosc! ![]()
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;126/st/20081023/k/d976/preg.png
Bebe reloaded
21+