Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Eva, intr-adevar olandezii, fotbalistii...jos palaria...dar aici la tv si radio atatea comentarii ca ce buni is ei si ce sa faca sa ne bata cu 10-0 sau sa ne lase si pe noi sa castigam.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Hm, da, grosolan. Credeam ca popoarele germanice sunt putin mai fine, mai cizelate in maniera de a isi exprima ...ideile! Vazand si ce au zis englezii de Romania (deh, frustrati ca Anglia nu s-a calificat deloc la acest campionat) si ca au aratat fraierii imagini cu tigani unguri in loc de romani (rasul-plansul, nu alta!), cad si eu pe ganduri cu germanicii astia! Ii stiam mai lorzi! Mie imi plac natiile caustice, ironice, dar capabile de "fineturi subliminale" nu grosolanii din acestea! In fine, suntem offtopic, dar macar am "golit sacul" :)))

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD la voi e cald si frumos,aici ploua de zici ca o sa ne duca apa
Luca si Lucas vor fi microbisti infocati la fel ca parintii..Cred ca va arata asta si din burtic

26+bbelina

laura si andy (07.04.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Piolica, am tot vrut sa te intreb de outlet-ul Premier din Budapesta. Merita o vizita? Atat pentru articole bebe cat si hainute pentru noi.

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:

Piolica, asta ma deranjeaza cel mai tare ca au dreptate!!
Daca situatia era inversa...ce le dadeam eu peste nas lor
La calificari cand am castigat noi in fata Olandei, colegii mei m-au felicitat cu jumatate de gura.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

bitza, si noi facem la fel! sintem atit de mindri, mama-mama! cred ca daca am fi cistigat in fata Italiei, Frantei sau Olandei am fi decretat zi libera cu mici si bere.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Piolica, eu am avut invitatie aici la Hilfiger, la un outlet si a fost cea mai naspa shopping experience din viata mea. Am zis ca nu-mi mai trebuie ieftineala de asta in veci..era f aglomerat, am stat 2 ore sa intram si inauntru..erau colectiile vechi, nu ti cabine de proba..lumea se schimba printre rafturi..aglomeratie mare...am luat si noi niste underwear si fulare in rest...naspa!!
Eu sper ca la parndorf e altceva!Am dre[ptate?

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca81

Piolica, am tot vrut sa te intreb de outlet-ul Premier din Budapesta. Merita o vizita? Atat pentru articole bebe cat si hainute pentru noi.

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

sincer, eu prefer Parndorf. De obicei gasesc chestii dragutze si aici, insa calitate-pret gasesti la Parndorf. Nu am mai fost de multisor la Premier outlet, uite mi-ai dat o idee. si daca gasesc ceva schimbat in bine, o sa te anunt.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

quote:

Piolica, eu am avut invitatie aici la Hilfiger, la un outlet si a fost cea mai naspa shopping experience din viata mea. Am zis ca nu-mi mai trebuie ieftineala de asta in veci..era f aglomerat, am stat 2 ore sa intram si inauntru..erau colectiile vechi, nu ti cabine de proba..lumea se schimba printre rafturi..aglomeratie mare...am luat si noi niste underwear si fulare in rest...naspa!!
Eu sper ca la parndorf e altceva!Am dre[ptate?

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

da, este altceva! nici nu se compara.
stiu cum e cu invitatiile astea, eu am fost la una 'Petit bateau' in Franta acum vreo 2 ani - a fost o NEBUNIE. mai ca se calca lumea in picioare.

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by andy.p
Luca si Lucas vor fi microbisti infocati la fel ca parintii..Cred ca va arata asta si din burtic

26+bbelina

Chiar ca ai dreptate. Era Luca aseara . Tatal meu e mare microbist, eu i-am mostenit "mania" un pic in privinta echipei cu care tine, al meu e mare microbist, si uite ca si a treia generatie e si ea "virusata". Poate il dam la fotbal...Lasa, e bine asa, doar nu o sa il invat sa coasa la gherghef...

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Lucas dak imi seamana mie va fi microbist ca taica-su....se uita la meciuri de dragul meu!
Eva, esti "durere"..auzi sa coasa la gherghef...cum zicea July, parca.. doar n-o sa ma faca de rusinea blocului sa dea la facultate
Va las, frumoaselor!MA duc la dush si apoi la moasa. Pupici si o dupa amiaza placuta!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Eva esti totala,dar si mare dreptate ai ca doar e barbat nu??

26+bbelina

Mergi la inceput