Mamici norocoase de sept-oct 2008 (78)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

quote:
Originally posted by bitza2008

Salutare fetelor!
Ce bataie am luat aseara de la echipa de rezerve a Olandei!!Asta ne e vcaloarea!!Ma oftic ca am pierdut, ca aici olandezii sunt toti cu nasul pe sus ...vezi, Draga doamne, ca-s ei asa buni!In ziare, ieri a aparut o gluma...Cica unde joaca romanii cel mai bine...20%- acasa; 15%in deplasare, 65%- cu acordeonul in fata la AH(un supermarket aici in centru unde zilnic canta tiganii). Pentru infumurarea asta a lor as fi vrut sa-i batem. Acum sper sa-i aranjeze italienii in semifinala.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Bitza, pana una alta olandezii au jucat impecabil in grupa, au facut praf toate trei echipele. Barem van Percie ala, nu mai stiu cum se scrie numele lui, e tare de tot, cum are mingea la picior o baga instant in poarta. Asa ca si cu rezerve cu tot si cu Percie din dotare, plus ca s-au chinuit tare de tot sa nu ne bata, s-au dezlantuit dupa pauza cand au aflat de italieni deja, ne-am meritat soarta, fetita. Mutu cand da de minge se uita la ea si nu stie ce sa-i faca...Daca un penalty nu e in stare sa execute...Olanda, pe bune, jos palaria! Au meritat sa castige grupa!
Cat priveste infumurarea, e tipica vesticilor, nu doar olandezilor, tocmai de aceea as fi vrut si eu sa le dam o mica ..."castana". Dar cu alde Mutu...greu greu!!!
Comentatorii francezi dupa meci pe M6 ("100% foot")au facut Ro albie...apoi s-au scuzat ca cica sunt fani Cioran si Brancusi...vai mamica!

28+ Luca

AMR PANA LA LUCA 12 SAPTAMANI !!!!!!]

POZE

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

am fost la dr de familie sa-mi faca talonul pt analizele guvernamentale si mi-a facut si trimitere pt titrarea de aniticorpi (am Rh-ul negativ) si daca tot am mers m-a cantarit 54 kg (am luat 6 kg pana acum) si mi-a luat si tensiunea 105/70, masurat circumferinta burtii 86 cm. Cam astea ar fi noutatile.Sper sa ajung sapt asta sa-mi ia sange sa ma scap de-o grija!
pupici tuturor

23+ cu David Gabriel si mamica de Dragos Mihai(26.09.2006)
Povestea iubirii noastre mici
Burtica bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

AncaTe admir f tare ca lupti pt Carla si nu te plangi... esti o mare invingatoare!!
Piolica...sigur nu am fost colege de liceu...intamplator, sau nu, tipa care seamana cu tine(bine, doar e mai inalta)este insarcinata si ea in luna a opta cu fetita.
Noi mergem spre tara in perioada, 10-15iulie, nu stiu cand vom fi in Budapesta pt ca nu stim cat si unde ne vom opri.
Eu vreau sa merg la cumparaturi la Parndorf, n-am fost niciodata acolo...acum, intreb fetele care au fost si stiu..merita efortul au ba?

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

eva nu am pus poze din pacate pentru ca nu am pe cd....doar ecografia aceea de hartie care trebuie scanata....si daca o scanez nu se vede nimic...dr nu mi-a facut decat 2D....a zis ca o sa-mi faca pe la 31-32 de sapt si 3D-4D pentru ca atunci bebe este mai mare si se va vedea mai bine...asta e...mai asteptam

25+Andrei
BEBE al nostru
Poze noi doi+"o casuta fff mare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

mary, daca mai pomenesti de galusti cu prune te pap pe tine si imi inchipui ca sunt galushti
DEspre medical dupa sapt 29 mie atat ginecologul cat si medicul de familie mi-au zis ca imi vor da. Se poate da pt o boala ce nu are legatura cu sarcina, raceala sau mai stiu eu ce. DAr cred ca depinde si de medici. Ai mei mi-au zis amandoi ca-mi dau, evident ca le bag plicul

POZNICI CU NOI
www.flickr.com/photos/23758792@N08/?saved=1" target="_blank">POZE CU BURTOIU SI BUBU
27+ Cuculetz Andrei

ARE MAMA UN CUCULETZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:

Salutare fetelor!
Ce bataie am luat aseara de la echipa de rezerve a Olandei!!Asta ne e vcaloarea!!Ma oftic ca am pierdut, ca aici olandezii sunt toti cu nasul pe sus ...vezi, Draga doamne, ca-s ei asa buni!In ziare, ieri a aparut o gluma...Cica unde joaca romanii cel mai bine...20%- acasa; 15%in deplasare, 65%- cu acordeonul in fata la AH(un supermarket aici in centru unde zilnic canta tiganii). Pentru infumurarea asta a lor as fi vrut sa-i batem. Acum sper sa-i aranjeze italienii in semifinala.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

hai ca m-a amuzat faza asta. din pacate, cred ca au dreptate olandezii!

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Bitza

Mary, concediu medical se poate da dupa 29 de saptamani, medicul de familie iti poate da 14 zile/luna, respectiv 42/an.

O burtica mititica

28+ Carla Alexandra
Atat a mai ramas

Mergi la inceput

Eva, intr-adevar olandezii, fotbalistii...jos palaria...dar aici la tv si radio atatea comentarii ca ce buni is ei si ce sa faca sa ne bata cu 10-0 sau sa ne lase si pe noi sa castigam.
La noi toata echipa a stat dupa Mutu, jucator bun de altfel...dar cu o floare...Ca a ratat penalty-ul nu mai conteaza ca au ratat altii mai buni, inclusiv van Nistelrooy, marea vedeta a Olandei...pe mine m-a deranjat ca dupa ratare nu a mai reusit sa se adune si sa joace mai departe...aici, zic eu e diferenta de clasa intre el si marii jucatori!

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Piolica, asta ma deranjeaza cel mai tare ca au dreptate!!
Daca situatia era inversa...ce le dadeam eu peste nas lor
La calificari cand am castigat noi in fata Olandei, colegii mei m-au felicitat cu jumatate de gura.

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

quote:

AncaTe admir f tare ca lupti pt Carla si nu te plangi... esti o mare invingatoare!!
Piolica...sigur nu am fost colege de liceu...intamplator, sau nu, tipa care seamana cu tine(bine, doar e mai inalta)este insarcinata si ea in luna a opta cu fetita.
Noi mergem spre tara in perioada, 10-15iulie, nu stiu cand vom fi in Budapesta pt ca nu stim cat si unde ne vom opri.
Eu vreau sa merg la cumparaturi la Parndorf, n-am fost niciodata acolo...acum, intreb fetele care au fost si stiu..merita efortul au ba?

29+LUCAS
AMR 11 saptamani!!!

am inteles. vezi ca la Parndorf nu e deschis duminica. Cind am fost anul trecut in toamna nu eram gravida, asa ca nu pot sa-ti spun daca au chestii pt bebelusi / gravide, in schimb poti sa gasesti o gramada de chestii la preturi destul de OK comparativ cu pretul din magazine. Eu zic ca merita, acum depinde ce vrei sa iei. Eu am gasit super hainute, eu sint fan Jackpot, iar sotul meu Cottonfield, asa ca ne-am facut plinul de acolo. Plus ca ne-am luat ghetute de iarna, sotul meu si-a gasit o haina de iarna la 100 euro, pretul initial fiind de 400 de euro. Trebuie sa ai timp si bani!

28+
minunea
Piolica_Enceinte
Tunisia_2008

---------------
Education is what remains after one has forgotten everything he learned in school. (Einstein)

Mergi la inceput