Fetita mea are 2 ani. Am dus-o la cresa. Particulara, ca la stat nu erau locuri.
Am avut 3 zile de acomodare, dupa care an stat acasa raciti. In cele trei zile s-a “lipit” de o educatoare. Cu celelalte nu prea sta singura. De luni, s-a facut o schimbare brusca, adica educatoarea “buna” a plecat in concediu, iar de copii se ocupa alte doua persoane noi, pe care copii nu le-au vazut niciodata. Harababura si scandalul vi-l imaginati.Deci avem nevoie de inca o saptamina de acomodare. Cind totul va fi bine, probabil, vor reveni educatoarele vechi. Probabil la fel de brusc.
Nu am solutie la problema. Nu pot sta acasa.
Vi se pare normala situatia?
se va obisnui! sunt sigura de asta pt ca la fel ni s-a intamplat si noua- o saptamana o educatoare buna- plecat, venit alta! la noi a durat acomodarea in jur la 3 saptamani, parerea mea ca este foarte important sa-i repeti in fiecare dimineata ca vii s-o iei si sa pleci fara sa te uiti de 10 ori inapoi! cel putin eu asa am facut, se va obisnui!
te pup!
ok.
dar dimineata cind ajungem acolo, stau doua persoane si se uita ma mine zimbind, fara nici un gest cum ca ar intentiona sa-mi preia copilul. sa-mi leg fetita de calorifer si sa plec in urletele ei?
raspunsul clar ar fi sa ne mutam in alta parte. dar imi convine de minune persoana care e in concediu si care sper sa vina rapid inapoi.
e nasol sa speri ca o persoana sa-si temnine concediul cit mai rapid.
da, intr-adevar, ar trebui sa se implice si ele! e foarte greu pt tine sa stii c-o lasi cu cineva care nu se implica! vb cu directorul gradinitei sau cu ele si spune-le sa te ajute!
te pup!
nu mi se pare normala situatia, mai ales ca platesti si bani grei sa se ocupe mai bine de copil decat la stat. Noi am fost la stat la cresa, nu am avut nush ce grozave ingrijitoare, dar era firesc sa linisteasca copilul, daca plangea dimineata. Dar stii tu cum e, asta tine de bun simt si nu de fisa postului.
In schimb la particular eu cred ca poti avea pretentii mai mari, nu? Ca personalul de acolo sigur ia mai mult de 400-500 RON in mana lunar (cum se ia la stat).
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses1#" target="_blank">poze si mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert