Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata, vin si eu la cafea cu voi (fara cofeina si cu lapte).
in primul rand, multumesc pt aprecieri. reallaura si doloress, ma bucur ca v-a placut gogoasa mea. si eu ma uit frecvent la pozele postate, imi da o stare de bine sa vad atatea sufletele mici si frumoase
si fiindca subiectul pe moment e laptele, vin si eu cu damblaua mea. bine, am mai scris o data, dar daca ma mananca... eu am lapte mai mult in dreptul decat in stangul. dar cand spun "mai mult" vreau sa zic ca din stangul scot maxim 40 ml, iar din dreptul 100 . acum problema e ca sanii mi-au devenit vizibil inegali si ma deranjeaza rau de tot

revin, ca tipa

maimutzica cu urzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andree27 spune:

!!Scuze ca nu v-am mai scris,dar v-am mai urmarit nu foarte des ,pt ca acum ne-au aparut colicile si nu ne trec cu nimic si bietl de Ericut nu mai papa ca il iau durerile si asa se screme de numa!!!!

Vreau sa felicit toate mamicutele si sa va doresc multa sanatate alaturi de puiutii vostrii!!!

si bag pt cine urmeaza si mai ales pt miss!!!

Ylari sincer imi pare rau pt tine,prin ce trebuie sa treci cu nesimtita de soacra asta a ta!!!Si mai ales ca ai mai avut de a face cu o nebuna ca asta!!!Nici nu stiu ce sa te sfatuiesc sa faci!!In orice caz sa stii ca noi suntem alaturi de tine!!!

Va pupicesc ca ma duc sa strang prn casa ,adica sa strang de la uscat hainele copilului si am uitat sa va spun ca avem deja 5 salopte care ne sunt mici!!!Am plecat sa nu se trezeasca sa apuc sa strang!!!!

Poze

Andreea , de Ericut puiut!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreap, si Raducu meu are doua vanatai mari, una pe o fesa si una pe un omoplat. Pediatra mi-a zis ca este ok, se retrag in timp.
Raducu mai are o pata rozulie, mai vascularizata nitel, pe pleoapa dreapta. La fel mi-a zis ca inainte de un an o sa se retraga. Din fericire nu este prea pronuntata.

Lenca, la sectorul 2 pentru alocatie trebuie sa mergi la Directii de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Sector 2 - Calea Mo#351;ilor nr. 132, sector 2, tel 314.40.79. Datele astea le-am luat de pe internet.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Laurica, Simo, m-am uitat si eu pe site-ul Guara...vai, m-am indragostitA! imi plac mult colectiile lor. tot pe site scrie cau au magazin la Unirea, sunteti sigure ca nu mai e? poate n-au actualizat ei site-ul...

Alina cu iubirea noastra, Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuzii spune:

buna dimineata,

eu sunt inca pe baricade 2 in 1.
si declar o buburuza tare potoroasa, azi implinim 40 de saptamani.
m-au chinuit ieri niste contractii, "relativ" dureroase, dar azi-noapte am dormit dusa, mai bine ca oricand.
asa ca asteptam...

va pupam,
Mihaela 40s cu o puturoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI pentru Eliana, Ana Maria si Andra, bebelinele care azi implinesc o luna!

Neata la si sa ma apuce odata greata … da’ greata aia prevestitoare a nasterii!!!!

Vad ca ati scris cam putin, hai sa vad daca scot totusi de un conspect... Aseara nici nu m-am uitat la meciuri (m-am bucurat insa ca rusii i-au batut pe suedezi, eu am un dinte vechi din 1994 impotriva suedezilor, cand ne-au scos la mondiale in sferturi), am stat pana aproape de miezul noptii si am lucrat la pagina de “revista” prin care o sa anunt nasterea lui Daviducul. Sunt mandra de mine, cum mi-a iesit! Am preluat modelul lui Alysh si am lasat si pozuta cu Vladut, ca mi se parea oarecum trista imaginea fara o poza de bebic, dar abia astept s-o inlocuiesc cu pozuta mea proprie si personala a juniorului nostru… Mama, cred ca o sa-i fac la poze de o sa trebuiasca Bogdan sa cumpere un server separat

Cand m-am dus la culcare am vazut ca era luna plina, iar luna era de un portocaliu stralucitor! Mi-am zis ca poate-poate e un semn... da' uite ca nici asta n-a fost...

Cleo, mi se rupe inima de mila ta cu durerile de tzitzi… Glumeam noi cu capra de la tsara, dar uite ca extremele niciodata nu sunt bune… Poate trebuie totusi sa te vada un doctor, o doctorita, stiu si eu… Pune mai multa gheata, pune si varza, vezi si tu ce mai experimentezi… Iti tin pumnii sa se amelioreze situatia cumva

andreap, bine ai revenit! Nu-ti face griji cu pata aia de pe piciorul bebelinei, am mai auzit de asemenea cazuri (gen “I-a iesit fetii o floare pe spate fiindca a furat maica-sa o lalea cand era gravida”) si nu sunt motive de ingrijorare dpdv medical. Iar estetic nici atat, vorba ta, doar nu e pe fata… Vrem sa te vedem la nashit, hai, baga poze! Si bafta maxima la examen!

lenca, sa ne vizitezi mai des!

Laurita, ce sunt furnicile in copac? Vreo specialitate chinezeasca mai noua? Mie mi-e pofta de mititei si de ciorba de burta si de papanasi… nu mai vorbesc ca astea sunt realizabile, dar m-am trezit acu’ vreo 5 zile cu o pofta nebuna de varza cu carne si asta e o chestie pe care n-am facut-o niciodata… noroc ca mi-a trecut… Azi cred ca imi fac din nou pateuri… Ah, sau am alta idee, mai buna, copyright de la Ylari: bag niste clatite, poate in felul asta il ademenesc pe Daviducul sa iasa mai repede!!

Doloress, bine-ai venit cu vestea cea buna ca Patrick te-a lasat sa dormi si si-a mai revenit si el cu stomacelul… Pai iti dai seama ca efort este tocmai pentru el, care a avut atata de recuperat, poti fi mandra de el M-ai mai consolat nitelus cu zodiile. La urma urmei, sa vina cand vrea el, numai Geaman sa fie Ti-a placut? Acum pe bune, si Rac sa iasa, numai sa iasa mai repede, ca va jur ca nu mai pot, am o bomba atomica in burta!

puputi, te mai strig mult pe aici sau sa scot deja ? A sosit samuraiul?? Hai, da-ne si noua un semn, sa stim cum mai esti! Gokouun o inorimasu! (Mult noroc)

Azi la ora 15:30 sunt pe masa la don dottore, sa vedem ce mai zice, daca si-a facut efectul si s-a mai deschis putin colul… Doamne-ajuta!

Lavi, bafta si tie azi la doctor, poate iese Pogoniciul!

Nicole1980, sa dea Dumnezeu sa am si eu o nastere ca a ta, ca si eu ma tot pregatesc mental, sa vedem daca m-or lasa si durerile sa ma descurc cum mi-am propus eu, cu curaj adica. Asteptam poze cu primul Daviduc al odiseii noastre (cum se spune, fetelor, “odiseii” sau “odiseei”, ca pe net le-am gasit pe amandoua?).

Hai sa bag si niste pentru cine vrea, ca eu vreau!!

Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Felicia iti tin pumnii pentru o nastere usoara.

alice

Mergi la inceput

Bine ca ai aparut, Miss, ca deja incepeam sa-mi fac ganduri. Succes azi la doctor si sa vii cu vesti bune.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Bau,ma mai cunoasteti?

Revenim si noi in doi de data asta, asa cum prevesteam s-a nascut si Radu Daniel al meu fix vineri 13, la 5.35, 3.840kg, 53cm, mamca-l-ar mama de lungan Poze aici Imi pare rau ca nu am avut pe cine sa anunt, aveam nrlui Lorich dar nu in agenda tel...

Multe felicitari pentru proaspetele mamici, sa le traiasca puiutii si sa fie sanatosi si cumintei!!!!... si muuuuuuuuuulte pentru burtiiiiiiiici!!!!!

Wowwww acum vad ca si Blue Angel a nascut tot la CFR2 pe 12, eu stiu o mamica cu un puiut de aceeasi greutate care s-a externat pe 14 in acelasi salon cu mine ,ar fi culmea sa fi fost ea

Pe scurt, joi seara am vb cu dr si ne-a programat pentru alta inducere vineri,ziceam ca va scriu vineri dimineata sa va zic, insa noapteape la 2 si ceva au inceput contractii regulate si uratele, mi s-a rupt "niste" apa, fuga laspital cu tot cu sot si copil somnoros dupa noi, trezit dr din somn (o super doctorita, a raspuns din primasi a venit imediat), ajuns la spital cu dilatatie 6, chinuit ca era copilul cu capul in jos dar neintors, in fine la 5.35 sufletelul meu s-a nascut si pasarelele au inceput sa cante, asta a fost primul lucru observat... cica era cumva orientat spre dreapta si de aceea a iesit mai greut, iar eu maiam un fibrom ceva,vedem la o ecografie peste vreo luna jumate, dar nu mai conteaza.. M-au mutat cu el in salon abia pe la ora 15, e mai cumintel decat sora-sa, cam lenes la mancat si areostrambatura si un zambet larg de milioane.

Gata, va pup si sper sa revin curand!!!

Pogonici mic
Gogoasa

Mergi la inceput

Bravo Andora! FELICITARI mamico! Sa creasca puiul mare, sa fie sanatos si norocos, sa va implineasca viata!
Na, ca nu e Raducul meu singurul pe lista, mai are un tiz

Mergi la inceput