Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 4
Reallaura spune:
quote:
Originally posted by Alysh
MIRCIULICA, VLADUTZ SI MAMELE LOR IN PARCUL 23:
http://s292.photobucket.com/albums/mm9/Alisucuta/
Nu mai pot pune poze pe contul nostru de pe picassa, nu stiu ce se intampla. s-a schimbat parola?
Alina cu iubirea noastra, Vlad
Wow, Super le-ai si pus! Ati ajuns cu bine?Daca nu reusesc sa le pun pe picassa, trimit si eu linkul. pana la urmatoarea intalnire sapt viitoare.
Am vazut si pozele cu zimbaretul de Dragos. Anaurn, Seamana cu mami, vad bine! Un haios!
Cand am iesit noi afara era intunecat si eu l-am imbracat mai gros. Alysh e mai curajoasa! Cred ca al meu a suferit de cald pana acasa
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
Reallaura spune:
Alysh, vezi ca eu le-am pus pe picassa, la pozele mele. merge cum sa nu?
Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/MirceaIoanBbDeLaurita
http://community.webshots.com/album/562083968mYhBWe?vhost=community
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/Reallaura
fecian spune:
Gata pufarina doarme. Dupa ce a stat atarnat de tzitzi vreo 30 de minute, dupa ce l-am pus in pat s-a trezit din nou si s-a pus pe urlat, i-am dat din nou si acum in sfarsit a adormit.
Sper sa il tzina macar vreo 2 ore sa scriu si eu abstractul ala... nu mai conteaza cum, sa il scriu si imi bag picioarele in el.. asa sef am: stie ca ma lupt cu teroristul asta mic sa ii fac un program, stie ca nu am timp nici macar sa dorm si ce se gandeste el? sa imi trimita ceva treaba ce trebuie facuta urgent...ca deh asta e seful meu. Macar daca ar merita sa fac efortul,dar stiu ca o fac degeaba(de cate ori nu m-a pacalit ca scriem articol...sunt deja patzita).
Asa ca o sa il fac dar nu imi pasa cum iese.
MissParker nu e pufarina al meu nelinistit ca eu sunt nelinistitaca sa fiu nelinistita trebuie sa am puterea pentru asa ceva...sunt prea obosita ca sa ma mai enervez. Azi pur si simplu a fost foarte foarte agitat...nu vroia deloc sa stea jos, decat in bratze la mami, numai asa se linistea.Dadea din manutze parca era avion...Il doare rau burtica, iar cu Sab simplex m-am lamurit, il ajuta mai mult de ogramada...nici nu ii mai dau ca e degeaba. Asta e, ne chinuim zilele astea, pana vor trece. Cand il vad ca se chinuie ma doare sufletul, insa chiar nu am ce sa ii fac.Cel mult il tin in bratze si incerc sa il linistesc...offf.
Mai sunt faze cand doar vrea sa stea treaz, si sa chitzaie, sa se maraie.Asa facem tururi de casa, de camera, urcam scarile, coboram, ne uitam la tv, ne plictism de tv, ascultam muzica,..Am fi mers afara, insa zilele astea a fost asa de frig ca nici nu s-a putut iesi. Sper diseara sa iesim si noi in parc, ca a mai iesit si soarele si asa poate il obosim si noi.
Aaa, am fost de l-am cantarit si sunt mai mult decat multumita. Saptamana trecuta l-am cantarit si avea 3,320 kg (recuperase 200 de grame cat pierduse in 2 saptamani) iar acum avem 3,735 kg!!!(tinand cont ca saptamana asta i-am dat numai si numai san). Sunt mai mult decat fericita sa vad ca ursuletzul meu pune pe el.
Sunt zile cand e atat de bine..si imi zic ca gata avem un program! Dar majoritatea sunt de maraiala, si chiar nu e nici un program...eu incerc sa il tin macar la 3 ore, insa se pare ca nu eu decid, ci el imi face tot programul(deci sa vedetzi cine e seful in casa..)
Cand vad ce scriu fetele de puii lor, il vad pe pufarina...ca a facut cam tot ce au scris toate: doloress, inais, cleo..
Incerc sa nu ma plang ca stiu ca nu sunt unica, si problemele mele sunt la fel ca si ale celorlalte mamici, insa uneori am impresia ca o sa ajung la capatul puterilor(si ma mai ajuta si puiul).
Hai ca ma apuc sa termin prostia aia si poate dupa o sa reusesc sa si dorm nitzel...sunt somnambula...mi-e dor de macar 4 ore de somn in linie, daca nu se poate mai mult.
Va pupic pe toate si sper sa intru mai tarziu
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by fecian
Gata pufarina doarme. Dupa ce a stat atarnat de tzitzi vreo 30 de minute, dupa ce l-am pus in pat s-a trezit din nou si s-a pus pe urlat, i-am dat din nou si acum in sfarsit a adormit.
Sper sa il tzina macar vreo 2 ore sa scriu si eu abstractul ala... nu mai conteaza cum, sa il scriu si imi bag picioarele in el.. asa sef am: stie ca ma lupt cu teroristul asta mic sa ii fac un program, stie ca nu am timp nici macar sa dorm si ce se gandeste el? sa imi trimita ceva treaba ce trebuie facuta urgent...ca deh asta e seful meu. Macar daca ar merita sa fac efortul,dar stiu ca o fac degeaba(de cate ori nu m-a pacalit ca scriem articol...sunt deja patzita).
Asa ca o sa il fac dar nu imi pasa cum iese.
MissParker nu e pufarina al meu nelinistit ca eu sunt nelinistitaca sa fiu nelinistita trebuie sa am puterea pentru asa ceva...sunt prea obosita ca sa ma mai enervez. Azi pur si simplu a fost foarte foarte agitat...nu vroia deloc sa stea jos, decat in bratze la mami, numai asa se linistea.Dadea din manutze parca era avion...Il doare rau burtica, iar cu Sab simplex m-am lamurit, il ajuta mai mult de ogramada...nici nu ii mai dau ca e degeaba. Asta e, ne chinuim zilele astea, pana vor trece. Cand il vad ca se chinuie ma doare sufletul, insa chiar nu am ce sa ii fac.Cel mult il tin in bratze si incerc sa il linistesc...offf.
Mai sunt faze cand doar vrea sa stea treaz, si sa chitzaie, sa se maraie.Asa facem tururi de casa, de camera, urcam scarile, coboram, ne uitam la tv, ne plictism de tv, ascultam muzica,..Am fi mers afara, insa zilele astea a fost asa de frig ca nici nu s-a putut iesi. Sper diseara sa iesim si noi in parc, ca a mai iesit si soarele si asa poate il obosim si noi.
Aaa, am fost de l-am cantarit si sunt mai mult decat multumita. Saptamana trecuta l-am cantarit si avea 3,320 kg (recuperase 200 de grame cat pierduse in 2 saptamani) iar acum avem 3,735 kg!!!(tinand cont ca saptamana asta i-am dat numai si numai san). Sunt mai mult decat fericita sa vad ca ursuletzul meu pune pe el.
Sunt zile cand e atat de bine..si imi zic ca gata avem un program! Dar majoritatea sunt de maraiala, si chiar nu e nici un program...eu incerc sa il tin macar la 3 ore, insa se pare ca nu eu decid, ci el imi face tot programul(deci sa vedetzi cine e seful in casa..)
Cand vad ce scriu fetele de puii lor, il vad pe pufarina...ca a facut cam tot ce au scris toate: doloress, inais, cleo..
Incerc sa nu ma plang ca stiu ca nu sunt unica, si problemele mele sunt la fel ca si ale celorlalte mamici, insa uneori am impresia ca o sa ajung la capatul puterilor(si ma mai ajuta si puiul).
Hai ca ma apuc sa termin prostia aia si poate dupa o sa reusesc sa si dorm nitzel...sunt somnambula...mi-e dor de macar 4 ore de somn in linie, daca nu se poate mai mult.
Va pupic pe toate si sper sa intru mai tarziu
Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina
Simplicity is the key to excellency
fecian, ai un motiv sa stai linistita si sa te bucuri: + 500gr intr-o sapt!!! WOW!! noi luam atata intr-o luna .
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
inais spune:
Cine zicea de icter avea mare dreptate...! Nu am scapat inca de el si de-aia e somnolenta si cand se trezeste e cu foame-n gat si urletele de rigoare!
Sunt tare necajita ca trebuie sa ii dau si lapte praf. La problemele pe care le-am avut cu sanii - laptele venind mai tarziu - ea s-a obisnuit sa manance mult, iar sanii mei nu tin pasul nicicum cu productia de laptic.
Am incercat sa ii dau doar san...nu se satura nicicum si urla de foame pana cand obligat fortat ii dau biberon. Fiind si mai micutza imi repet ca nu trebuie sa-mi pun ambitia cu ea. Important este sa manance si sa ia in greutate.
Cleo o sa dam beep, dar mai incolo. Momentan am iesit ieri 10 min in jurul blocului. Iesim doar cu tati ca eu nu ma risc singura. Ieri abia ma tineam pe picioare de oboseala...mai bine zis ma tineam de carutz. Si nici o banca nu gasesti in amaratul asta de cartier! La leagane acolo erau multi copii si mi s-au parut galagiosi si mult praf..asa ca am preferat sa ne miscam alea 10 min. Cand ne mai revenim si noi si ea, ne vedem cu siguranta!
Vazut puiuti de Laura si Alysh... puiutii si mamicile relaxate! Oare o sa mai fiu si eu vreodata relaxata?!
In incheiere va anunt ca am facut baie, ca acum imi fac manichiura...si nu stiu daca sa ma mulg, sa dorm sau sa calc sau sa, sau sa...pana se trezeste degetica...!
Aveti poze in semnatura!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
chinabulina spune:
gata, am reusit si eu sa intru, in sfarsit
sa felicit proaspetele mamici, care sunt tare multe de la ultima mea vizita, asa ca nu le voi nominaliza. sper ca sunteti toate bine, ca v-ati refacut frumos si ca va prieste noua postura, cea de mamica (unele de bebe 1, altele de bebe 2). le doresc puiutilor vostri multa sanatate si mult noroc in viata
MsBB, nu stiu cum se face ca nu ne-am intalnit niciodata pana acum. noi suntem mereu pe afara, prin parc mai ales. asta e, de altfel, si motivul pentru care nu am mai intrat de ceva vreme, fiindca nu mai avem timp. chiar, fetelor, zau ca nu stiu cum va impartiti timpul, de apucati sa faceti de toate, va admir sincer.
noi am implinit duminica 1 luna. suntem mari, toata lumea spune ca avem macar 2 luni. pana si medicul pediatru ne-a spus ca ne incadram in domensiunile unui copil de 2 luni : 56 cm, 5100 g. ma plangeam ca bebe tot adoarme la san si nu mai suge cum trebuie. ei bine, ne-am luat cantar, facem proba suptului de dam in balbaiala. mai nou mi s-a mai reglat productia de lapte (am avut cateva zile cu lapte fff putin, eram disperata). asa ca, daca pana acum dadeam 2 mese cu lapte praf, ca sa ma mai odihnesc si ca sa se mai refaca laptele, acum am scazut la 1 masa humana pe zi si am putea chiar renunta la ea, mai vedem. asa ca suntem bine. teodora a luat in greutate nesperat de bine, de unde la 14 zile nu luase niciun gram, la 1 luna era foarte bine: 900 g (de la 4200 la 5100).
am vrut sa mai scriu cate ceva, dar iar am uitat... aaaa, raportez cu mandrie si fericire ca ne-am achizitionat batista bebelusului, pe care am asezat-o, in mintea mea, in randul inventiilor fara de care n-as putea trai, alaturi de absorbante, pampers si masina de spalat
acum o intind, ca deja scartaie gogoasa. dar nu inainte de a ii da un pupic lui ylari , ca tare mai e suparata cu socrosenia aia a ei. si nu inainte de a baga ceva pentru fetele care urmeaza, cu dedicatie speciala pentru MissParker, care e terorizata de raci . MissP, poate Daviducul tau va fi rac, tocmai pentru a-ti schimba parerea despre nativii din zodia asta
va pup pe toate
ps: eu am incarcat char acum fara probleme poze pe picassa, nu stiu de ce voi nu reusiti
georgiana, mami de gogoasa balerina teodora maria
maimutzica cu urzica
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by inais
Cine zicea de icter avea mare dreptate...! Nu am scapat inca de el si de-aia e somnolenta si cand se trezeste e cu foame-n gat si urletele de rigoare!
Sunt tare necajita ca trebuie sa ii dau si lapte praf. La problemele pe care le-am avut cu sanii - laptele venind mai tarziu - ea s-a obisnuit sa manance mult, iar sanii mei nu tin pasul nicicum cu productia de laptic.
Am incercat sa ii dau doar san...nu se satura nicicum si urla de foame pana cand obligat fortat ii dau biberon. Fiind si mai micutza imi repet ca nu trebuie sa-mi pun ambitia cu ea. Important este sa manance si sa ia in greutate.
Cleo o sa dam beep, dar mai incolo. Momentan am iesit ieri 10 min in jurul blocului. Iesim doar cu tati ca eu nu ma risc singura. Ieri abia ma tineam pe picioare de oboseala...mai bine zis ma tineam de carutz. Si nici o banca nu gasesti in amaratul asta de cartier! La leagane acolo erau multi copii si mi s-au parut galagiosi si mult praf..asa ca am preferat sa ne miscam alea 10 min. Cand ne mai revenim si noi si ea, ne vedem cu siguranta!
Vazut puiuti de Laura si Alysh... puiutii si mamicile relaxate! Oare o sa mai fiu si eu vreodata relaxata?!
In incheiere va anunt ca am facut baie, ca acum imi fac manichiura...si nu stiu daca sa ma mulg, sa dorm sau sa calc sau sa, sau sa...pana se trezeste degetica...!
Aveti poze in semnatura!
mamica Iasminutzei...adica lui mami si a lui tati
inais, lasa ca trece si icterul. Pe cuvantul nostru . Si nu e bai ca ii dai o masa de lapte praf, din cand in cand. Pana prinde ea puteri sa traga la san, nu strica.
Si cand iesi, da beeep, coboram si noi, suntem fete rapide!. E mai greu la inceput, pana iti revii,pana ai curaj, etc. o iei treptat cui plimbarea, banci intradevar nu sunt, io mai stau pe cate un gard, sa nu zic ca intr-o dim. am uitat sa mananc (de..mama..) si miam luat un iaurt si 2 eugenii, si am caaaautat pe stradute o banca...nu am gasit. Si am mancat pe un gard...am varsat iaurt pe carutu fetei, ce mai. Dar ash fi facut orice sa mai stam putin afara. Ca doarme cuminte, daca o chinuie colicii si plange, dim. nu e nimeni sa se uite urat la mine, i-am dat si san pe un gard , pe Panselelor (socrate stie...)
o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
povestea nashterii
MissParker spune:
Fetelor, si mie imi mai da uneori eroare cand incerc sa ma logonez pe Picasa, tb. sa incercati de mai multe ori si merge… Parola e aceeasi ca intotdeauna.
Gata, m-am spalat si eu pe cap, facut baie fierbinte-fierbinte, facut si manichiura, pensat… ce mai, sunt pregatita de intalnirea cea mare cu frumosul lu’ mama! Acum ma duc sa-mi iau inghetata… cat mai apuc sa-mi fac de cap, nu-i asa?
Alysh si Laurita, am vazut pozicile voastre din parc si mor de invidie! Ce frumoase sunteti si ce bebei dulci aveti!! Radiati de-a binelea!
chinabulina, si eu m-am gandit la varianta asta, ca bebe David cu siguranta imi va mai ameliora prejudecatile despre Raci, culmea ca mai cunosc un baietel Rac care in curand face 2 ani si care e o dulceata de copil!!! Ideea este insa ca nu mai pot, ma omoara asteptarea si mai ales a inceput sa ma doara intre picioare si cand stau jos, nu mai stiu ce sa fac si cum sa ma asez... Offff...
ancaurn, l-am vazut si pe puturoselul tau mic si scump!!! A meritat asteptarea
inais, am vazut si pozutele cu Iasminutza-scumpicutza, o incantare si o delicatete de fetita
Ce se intampla cu andora, nu stie nimeni nimic???
Hai sa mai bag pentru Lavi, buburuzii si pentru mine!
Felicia 39+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton
Alysh spune:
Nu e adevarat fetelor, LAurita, arata super, are cu 5 kg mai putin decat mine!!!
Nu stiu de ce la mine n-a mers pe picassa, am sa mai incerc.
A fost super, super in parc, intr-adevar! Abia astept sa ne revedem saptamana viitoare in parc....sau la terasa restaurantului chinezesc cu taticii????
Citesc si eu din urma si revin....
Alina cu iubirea noastra, Vlad
BLUE ANGEL spune:
va pup dragele mele !!!
nu am apucat sa citesc din urma ca stau cu ochii pe cocolosul asta mic ...ca nu vrea sa se trezeasca sa pape ....si daca nu papa nu creste si nu-i trece icterul asta ...
nu stiu ce sa mai fac !!!! laptele meu e pe duca ..dar nu asta ar fi problema ci faptul ca nu-l pot trezi sa pape ... si cantarul arata 2500 g ...
mi-aduc aminte ca aveam problema asta si la Luca ..dar el nu era asa mic ...
voi ce faceti la copiii cu icter si cu greutate mica ? ii lasati sa doarma ? ii treziti ? cum ? ca eu am incercat toate metodele ...
dooaaaarmeee ...
va multumesc