Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (92)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

quote:
Originally posted by MissParker

quote:
Originally posted by cleo78

ylari, cu sigurantsa ca viatsa buna nu o sa aveti cu ea. Asha ca... de ce nu stati la mama ta?
si acu, ca ti-a zis ca nu iti ma da a2a shansa, f. bine!! sa taca!! fii rea mai, de cate ori iti mai zice ceva: "ati zis ca nu mai dati a2a shansa". SINCER, mai bine sa nu iti dea si sa taca. Gata. Si iesi afara cu fata....te rog io, fa pt mine, daca nu faci pt tine si fata, in casa cu cineva atat de acru o iei razna, faci depresie!! Hai, te vei descurca, usor nu e, dar tre sa treci peste toate si sa te faci egoista pt fiica ta si sa iti salvezi casnicia.

Hai, mai Cleo, doar cunosti genul, tu chiar crezi ca aia a vorbit serios spunand ca nu-i mai da a 2-a sansa??? Scarba asteapta acum lacrimi, scuze, umilinta din partea lui Ylari, vrea doar sa manipuleze pe toata lumea si sa controleze totul... Macar de-ar fi vorbit serios si de s-ar retrage total in "jignirea" ei imperiala, lua-o-ar cine stiu eu de-o aripa... dar din pacate stiu prea bine cum functioneaza asemenea lepre de oameni (ca altfel n-o pot numi), pe asta n-o intereseaza decat sa se impuna ea, cu orice pret, asa ca nu va renunta in veci la jocul ei murdar.

Ylari, cred ca singura metoda este tacerea, ignorarea completa. Fa-te ca ai amutit, ca nu mai poti sa vorbesti, ignor-o la maximum, nu mai schimba absolut nici un cuvant cu ea!! Fa-te ca n-o vezi! Ingroasa-ti obrazul si, vorba lui Cleo, las-o sa te creada egoista sau cum vrea ea, numai sa ai liniste pentru a te ocupa de bebeluna. Of, mi se rupe inima de voi...

Felicia 38+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
Gnothi seauton

Te pup, Miss!!!

Mi-e tare greu... ma simt aiurea rau. Eu am mai fost casatorita o data si principala cauza a rupturii/divortului (pe langa cea ca si eu eram imatura si el egoist) a fost fosta soacra. Mi-e frica rau... sper sa nu se indeparteze Iuby de mine... :(

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Iti dai seama ca am sa o ignor... Asta e... groaznic... auzi: "o sa vezi tu, ca nu te iert, n-am de ce". Ce fiinta rea.
Plec afara.

Pupici

YLARI
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Intru si eu un pic, sa va salut, sa vad ce mai faceti... nu care cumva sa uitati de noi. Am vrut sa mai scriu zilele astea dar fii-mea nu prea a fost deacord cu nimic din ce am planuit eu.
Apropo de planuri... e culmea cum ne facem noi planuri ( io&tati) de iesit afara, la ora cutare sau dupa cutare moment... si cum pitik mereu schimba planul. Ba face kk ori big kk si trebuie schimbata toata, ori regurgiteaza si deh trebuie schimbata... ori cauta tzitzi in continuare ori adoarme lemn si uite asa in loc de ora 9 iesim la 12...Abia astept sa ne intram in ritm, sa ne facem cumva un program.
Aseara am avut program... ARTISTIC! Dar rau de tot. A plans in asa hal de am zis ca acusi ramane fara aer! Cu lacrimi, cu sughit, cu inecat cu tot tacamul. Si a planssss dom'le pana a venit tati acasa de cred ca au zis vecini ca tai saracu' copil in 2 . Ce urlete ...moama!!!!
Si daca asta nu era destul, vine la mine o ruda si a inceput sa-si dea cu parerea ca deh ea in viata ei nu a vazut copil sa planga in brate la ma-sa in asa hal. Da, si uite asa a ajuns ea la concluzia ca laptele meu NU e bun! CLAR E RAU!!! Sfat: du-te rpd cu laptele la analize si ai sa vezi ca e rau
Ce au frate oamenii astia?
Acum serios, nici nu stiu ce D-zeu s-a intamplat de a plans in halul in care a plans aseara. Am incercat sa ii mai dau san nu mai vroia. Am incercat sa o legan , nimic, nu tacea. I-am vorbit, cantat, dansat, plimbat, pus in scoica, in carut, in patut , in pat in cap , in limba NIMIK!!!!
Si cand a venit tac-su acasa , a luat-o in brate si in 2 sec a tacut malc .
Sa fi fost colici? habar n-am... parca de data asta nici burtik nu scotea sunete ciudate ca alta data ...Sper doar sa nu se mai repete.

Vad ca au inceput sa apara si Daviducii le tinem pumnii in continuare vitoarelor mamici . Mult a fost, putin mai e fetelor! Acusi acusi....
Si FELICITARI proaspetelor mamici! Va uram numai bine si multaaaa sanatate. FARA COLICIII!

Ylari - si forta sa scapi de MONSTRUL cu titlu de soacra.
Getutza - frumoase poze de la botez, super costumas . Sa va fie de bine increstinarea! Sa cresteti mari si sanatosi!
Miss - bine ai punctat!RUSINE!
Vecina - pe unde umbli??????? N-ai mai scris de mult tareeeee . Ce face gogoasha Teodora? Mai da si tu un semn de viata!

Fetele care au incercat Calmababy sau ColicBaby de la ce farmacii ati luat? Eu am cautat si nu gasesc pe aici. Azi i-am dat misiune sotului sa gaseasca dar nu-mi pun mari sperante . Poate cu astea om scapa si noi de colici sau ce ne supara.

Va pup pe toate si sper sa scapam de griji si probleme si sa ne creasca puiutii sanatosi si frumosi!

Adriana mami de Andra noastra!

Andra (20.05.08)
http://b1.lilypie.com/aprFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

MsBB, parca de la HelpNet a luat tati un flacon de ColicBaby zilele trecute.

Lorich, negatia cu pricina trebuie doar daca declararea copilului se face la alt sector decat cel de domiciliu, altfel nu cred ca iti trebuie. Voi probabil ati declarat copilul la sectorul 1 si actele de alocatie si inscrierea in livretul de familie tot la sect. 1 le depuneti, asa ca probabil nu va trebuie negatia cu pricina.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Gabi

MsBB uite ca mai stiu si eu o mama - pe mine - in bratele careia plange cel mai tare bebelusul; la mama si la tati parca e mai bine, eu sunt sigura ca e de la incordarea si disperarea mea... cica bebe se calmeaza in bratele cele mai calme, din pacate ale mele nu-s; incerc eu cateva minute sa ma tin tare, dar apoi ma cuprinde si panica la ce tare tipa, ca el nu plage tipa, tipa, tipa.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

neatza si de la noi. am avut noapte fara colicei fata mea, deja si-a facut program..ii dau pe la 11.30 ultima masa, dupa baitza apoi se mai trezeste la 1 si ceva, pana la 2 o tin la san, apoi la 5 si ceva, apoi la 8 VIS!!! DA DOAMNE S-O TINA OBICEIUL mai nasol e ca noaptea, de fometila ce e gafaie si maraie multumita cand trage de titi si ii face in creieri sotului dar saracul nu zice nimic, dar mi-e mila de el ca-si intrerupe somnul..s-asa munceste pe branci de dimi pana seara si mai merge si la bunicu-so sa il pazeasca din cand in cand

ylari draga mea, cam nasoala treaba...fa tot posibilul sa va mutati, ca nu-i de trai cu nenorocita aia in casa

eu ma mai supar pe mama ca la fiecare discutie la telefon sau acasa ma freaca la icre ca trebuie sa mananc ca purcica, sa am lapte, bl;abla si aud asta de 100 de ori pe zi, ieri cand a venit s-o scoatem la plimbaceala pe asta mica, iar mi-a zis si m-am enervat i-am zis ca daca imi mai zice odata imi iau campii, ca imi ajunge de cate ori mi-a zis...ajunge odata nu sa repete ca popa cu cantecul

mi-am luat burtiera cu chilot, stau cu ea prin casa , ma enerveaza numa ca nu ma pot da cu lotiuni de fermitate ca cik trec in sange si in lapte si nu-i fac bine lui bebe apai asta e. m-am cantarit ieri, am 61 kg, imbracata si am intrat in spital cu 74...mai am putin de dat jos..ma enerveaza ca nu ma pot duce la epilat o vreme si dau cu lama, nici la gimnastica, si mi se pare ca toata carnea e lasata pe mine

simonicacip multzam de urare
miss te asteptai sa castigam???

ma duc ca am vreo 4 masini de bagat si sa fac papica pt sot acu cat doarme zgatia...ca indata ce simte ca nu-s in camera incepe cu trambitza
va pup

Pozici Iulia

Mami de Mufitza Elena Ariana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabitzam

MsBB, parca de la HelpNet a luat tati un flacon de ColicBaby zilele trecute.

Lorich, negatia cu pricina trebuie doar daca declararea copilului se face la alt sector decat cel de domiciliu, altfel nu cred ca iti trebuie. Voi probabil ati declarat copilul la sectorul 1 si actele de alocatie si inscrierea in livretul de familie tot la sect. 1 le depuneti, asa ca probabil nu va trebuie negatia cu pricina.

www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)

l-am si sunat pe sot si i-am zis unde sa incerce. sa ajute nitel!

Pe. eS. Admirat poze cu Raducu si sesiunea foto in costumasul albastru e mortala. Va sta atat de bine cu bb in brate! Eu sunt moarta dupa al meu cand sta cu bb in brate. Le-ash face poze mii si milioane. F frumossss!

Andra (20.05.08)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorich

Gabi

MsBB uite ca mai stiu si eu o mama - pe mine - in bratele careia plange cel mai tare bebelusul; la mama si la tati parca e mai bine, eu sunt sigura ca e de la incordarea si disperarea mea... cica bebe se calmeaza in bratele cele mai calme, din pacate ale mele nu-s; incerc eu cateva minute sa ma tin tare, dar apoi ma cuprinde si panica la ce tare tipa, ca el nu plage tipa, tipa, tipa.

Lori, mami de pui drag si iubit Robert

Poze Robert

Ah, stiu cum e , ti se frange inima! Iti dai seama cum m-am simtit cand mi-a spus si ruda mea ca nu se poate frate sa planga copilul la mama in brate . Apoi cand a venit sotul acasa si a tacut imediat ma simteam ca un kkt, vinovata, nesigura si tare suparata ca nu ma iube bb .
Tare mi-ash dori ca persoanele astea " bine intentionate" sa-si mai tina draq gura . Cand te vad la un pas de buza prapastiei , mai dau si ele un sut asa mik in , te duci draq cu psihicu' pe Dunare.

Andra (20.05.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

A depus sotul meu azi toate actele pentru alocatie si ajutoarele alea care se dau la nastere. Tocmai in august le priemsc. Si cica alocatia vine si ea tot peste 2-3 luni, nu asa repede. I-am zis sa ia si toate hartiile care trebuie pentru CIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Offf fetelor copilul asta ma dispera....

Nu stiu ce sa ii mai fac...de la 5,30 e in picioare, carait, marait si nervos...Iar eu o data cu el la fel de nervoasa...mai ales ca am de facut ceva urgent pentru servici, si azi e ultima zi cand pot sa o fac(nu ca as fi avut cine stie ce timp la dispozitie).

Pe langa ca a umplut 2 pampersi cu pipi si kk a papat dezorganizat...a trebuit sa ii dau ca urla ca din gura de sarpe, si nu am scapat decat dandu-i de vreo 4 ori pana acum... Si intre papa m-a marait continuu, nu stiu ce e cu el...
Offf, sunt cu pchii cat cepele, inspiratie zero deadline aproape si cu copilu in bratze...vad ca acum sta cu un ochi pe mine si cu celalalt se odihneste ca sa aiba fortze proaspete...offf

Sa aiba colici? Ce sa fie?De obicei il calmam, insa azi chiar nu mi-a reusit nimic...
Si acum trebuie sa mergem sa ne si cantarim...
E clar ca va fi o zi de kko...si ma simt incredibil de obosita..Azi noapte nu stiu daca am dormit 4 ore in total.

Se vede ca nu am coerentza deloc...o sa revin poate mai tarziu..va pup si va doresc bebici nemaraiti si cumintei.
Am plecat...macar la toaleta sa merg...ca nici asta nu am reusit sa fac.

Felicia, cea mai fericita al ursuletzului-pufarina Gabriel
Pozici cu noi in noua formula
Ursuletzul-pufarina
Varsta Ursuletzului-pufarina

Simplicity is the key to excellency

Mergi la inceput