Mamici de mladite&mugurasi de mai-iunie 2008 (92)
Raspunsuri - Pagina 13
andora spune:
Mamma mia, Blue Angel pup baietii frumosi
, sa-ti traiasca piticotul si sa fie sanatos si cumintel!!! Vai, nu pot sa cred ca tu erai, cand a venit Luca cu tati la tine imi venea sa plang, as fi vrut s-o vad si pefii-mea acolo, dar era racita si nu a intrat... si la tine m-am gandit cand am zis ca poate-am fost colege, fiindca apoi in salonul care era plin de baietei au venit doar fetite, doar noi ramaseserm, si in locul tau era o mama cu o fetita de aceeasi greutate ca si Codrin... cand ati plecat si voi mi-au dat lacrimile, ramaneam singuri...
vreo doua ore. Si v-am admirat cat de frumosi erati, fiindca eu acum vad ce moaca aveam, nu m-am uitat in oglinda de niste zile bune ![]()
Si, cum bine zicea cineva, tare dulci sunt fratiorii impreuna, si noi am omis sa facem poze impreuna in zapaceala generala....
Magnetism si Miss bafta mare aaaaaazi!!! 

Cat despre kk, noi de aceea ne-am externat cu aproape o zi intarziere, ca nu mai facuse Dani kk de o zi si o noapte, a incercat pediatra cu clisma cu apa oxigenata, cu termometrul, nimic, dupa carem-am indopat eu cu suc de portocale,iaurt,banana, in final a facut dupa alaptat o groaza... asa ca eu zic cadaca aveti macar putin lapticut sa papati voi oportocala si poate are efect..
Am fugit, va pup
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
andora spune:
Ca toanta sunt,va multumesc mult de tot tuturor pentru urari si cuvintele frumoase

!!!!
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Dan va merge!
Pogonici mic
Gogoasa
gabitzam spune:
Alina, stai linistita pina vine doctorul, nu te panica. E bine ca i-ai bagat supozitor. E foarte important sa fie hidratata, inainte de orice. Pune-o la tzitzi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
Vera, bine ai venit in randurile noastre! Sa-ti traiasca Ilincuta, sa se faca mare, frumoasa si norocoasa!
V-am pus pe lista de mamici si bebici.
Nu-mi amintesc de la prima cezariana de durerile de spate de care zici, poate fetele care au facut acum cezariana cu epidurala sa-ti poata spune ceva.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Simonix spune:
Vai, am citit povestea horror a lui Inais- nici pe departe nu am experimentat asa ceva, desi dureri de san avui si eu... insa te admir ca ai avut curajul sa continui dupa toata povestea asta. La mine la spital imediat dupa nastere, la 2 ore, mi-au adus o pompa electrica, nici nu stiam ce e aia ... (acum e my best friend
) M-a ajutat enorm de mult. Nu inteleg de ce nu se poate asa ceva si in Romania. Doar e destul de clar ca se pot ivi asemenea probleme, nu? Si pe mine m-au chinuit o gramada de asistente si experti in lactatie etc... fara succes, deoarece am mamelon aplatizat, mostenit de la a mea mama :D Si de la ea am auzit povesti horror, cand m-a nascut pe mine nu m-a putut alapta din cauza mamelonului si a trecut cam prin ce ai trecut si tu. Iar bunica mea - si mai rau, a facut infectie, din aceeasi cauza si pe vremea ei nu existau pompe si pana la urma au operat-o, saraca.
In fine, voiam doar sa spun ca faza cu alaptatul nu e chiar asa de easy si naturala cum se crede ... eu chiar nu ma asteptam sa fie asa de rau. Dar ce conteaza e ca bebii nostri au laptic bun de la noi, iar atunci cand pleaca laptele, sunt formulele care le permit puiutzilor sa se dezvolte la fel de armonios. Al meu bea biberon cu laptic de la mine si cand papa se uita asa de frumos la mine si de recunoscator ca ma topeste si uit cat de greu imi e cu mulsul :)
Fetelor, plec afara, este un picutz de soare si vreau sa il aerisesc pe bebelush ;) Va pup !!!
Simona cu Robertzel baietzel frumos
http://b1.lilypie.com/DiKip2.png
http://picasaweb.google.com/s.vilau
piggy spune:
gabitzam iti multumesc pentru urari, la fel va dorim si noi 
sper ca totusi cineva care a trecut prin asta sa ma ajute ca habar nu am unde sa sun si pe cine sa intreb...
si problemele nu se termina aici...cred ca imi da tarcoale furia laptelui ieri aveam niste tzitzi beton armat nororc ca in cele din urma am facut rost de o pompa electrica de la avent...foarte buna este o recomand cu caldura
sper ca daca o folosesc de cateva ori pe zi si pe noapte sa se regleze productia si sa imi mai treaca si senzatiile de cald si sanii astia umflatzei...
http://tt.lilypie.com/dLTwp3.png
alina_anto spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Alina, stai linistita pina vine doctorul, nu te panica. E bine ca i-ai bagat supozitor. E foarte important sa fie hidratata, inainte de orice. Pune-o la tzitzi.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) si puiul mic Raducu(06.06.2008)
I-a scazut febra, are 38.
Gabi, i-am dat biberon cu formula si amancat 120 ml. la tzitzi nu o mai pot pune deocamdata pt ca m-am stricat rau de tot la stomac..si chiar nu stiu de la ce..ca tin dieta drastica, offf. Si ca sa nti mai spun ca azi mi-am luat analizele de la laptele meu si mi-a iesit ca am un stafilococ...
care trebuie tratat cu antibiotic...deci o saptamana o sa-mi iau adio de la alaptat.. 

Groaznica zi

http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/AlinaGravidutza
http://picasaweb.google.com/maiiunie2008/SaraMariaScortisoaraCuGeneLungi
Alina
SARA-MARIA - Scortisoara cu gene lungi!
andreap spune:
salutare!
multumesc la toata lumea ptr.urari
..din pacate duc lipsa acuta de timp,asa ca am citit pana pe la pag.8-9 si gata..fug sa mai citesc cate ceva ptr.examen,desi zau daca stiu de ce,ca nu se lipeste invatatura de mine ca apa de gasca
..si oricum sunt destul de stresata de examenul asta.incerc sa ma mentin la "ce-o fi o fi..nu-mi mai pasa" sa nu-i transmit si fetei starea mea de panica....de fapt de nervi ca in loc sa ma bucur din plin de gugustiucul mic,eu ma rog la Doamne sa faca nani cat mai mult sa citesc..mama imbecila!dar gata..scap eu de stres(ca-l iau..ca nu-l iau..) si cum sambata vine si printzesa mare acasa,de luni iesim la plimbare ca fetele

azi noapte nu a mai fost asa cumintica,s-a trezit cam des..si sunt sigura ca deja avem colici
:se treze
te plnagand din somn,se chirceste toata,are gaze..tot tacamul..si zau daca mananc altceva in afara de banane,supa de pui si friptura de pui!asta e..speram sa scapam de data asta
si azi a fost maraicioasa pana spre dupa amiaza..acum s-a mai linistit,papa si doarme.am scapt relativ de sanii durerosi.mai sunt un pic umflati,dar nu ca ieri.
Nicole,noi am nascut in acelasi timp..pacat ca nu am stiut una de existenta alteia....om fi fost si-n acelasi salon????cu cine ai nascut?
ref.la pata..multumesc de incurajari
oricum nu-mi mai pasa..am fost suparata in prima zi..acum ce-o fi.important e ca nu e pe fata si,si mai important,sa fie sanatoasa.
a primit de la colegii sotului meu cadouri frumoase de la pitica,printre care si un leganus de la Primii Pasi,care e cu baterii,muzica,zornaitori..am pus-o pe gugustiuca in el.... a rezistat 5 minute tacuta apoi 'oa..oa..oa'..cred ca si asta se invata in brate![]()
tac-su din mongoleza nu o scoate....cica dam anunt pe net daca cineva o recunoaste,ca i se pare ca nu seamana cu nimeni
..si cica daca sunt sigura ca nu a mai nascut nimeni in acelasi timp cu mine o fata![]()
pupici si revin maine...ca m-am intins ca pomana
BURTICA
Martie-Aprilie 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea 
Sara si MARIUCA-7.11.2004
iulia83 spune:
quote:
Originally posted by Magnetism79.Se pare ca azi la 9 imi voi vedea in sfarsit pogoniciul.Va pup pe toate
Lavi
multa bafta

hai curaj draga mea!!! sa ne auzim cu binePozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana

iulia83 spune:
miss mi-ai dat idee pt invitatia de botez 
apropos, in 23 august vom avea si noi botezul
am timp sa ma refac si sa arat si eu bine
Pozici Iulia
Mami de Mufitza Elena Ariana