Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinuca_81 spune:

Si un rand de agitate pentru Anaxena si pentru Mariuca cea plina de personalitate:

Irina36+ Amalia
bebitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

intru sa vad de ceva vesti despre Thea... offff!!!
SUN o sa fie bine, Thea e o luptatoare si va fi bine, ai sa vezi!

Felicit si eu din toata inima proaspetele mamici AlinaM si Andreea! Refacere usoara si mult noroc!
Sa va dea DD sanatate in primul rind, restul e mai putin important!

Mona eu as zice ceva cu spectru larg gen augmentin/ clindamicina/ levofloxacin. nu stiu denumirile comerciale din tara, astea sunt substantele active. daca e vorba de abces insa daca nu e drenat nu trece cu antibiotice.

Nati ce ma bucur de vesti bune!!! esti nemaipomenita, prin ce ai trecut si tu si cu Matei si ce ton optimist ai . Te felicit inca odata din toata inima si asteptam poze cu bb!

Anaxena odihneste-te pt Dumnezeu!!! ai de trecut printr-un travaliu in curind, si e obositor, stai linistita si te odihneste! eu deja bag majoretele, ti-am zis ca tu urmezi

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Irinuca, acum vreo luna a fost o discutie despre utilitatea centurii postnatale, iar fetele din strainataturi spuneau ca nu se mai recomanda utilizarea ei, ca nu ar avea vreo mare influenta!!!

Ana, multam...Mai , lasa si tu treaba de-o parte...nici acum nu te linistesti cand mai ai putin pana la intalnirea cu Maria??? Incearca sa te bucuri de ultimele ore in care mai ai burtica.

De Vicky chiar nu mai stie nimeni nimic??? NU a mai intrat de 2 zile!!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Doamne ce m-a intristat vestea despre Sun si Thea. Sun, DD sa fie alaturi de voi, sa va dea putere si curaj.

Alina, The Andreea felicitari ! Mult noroc si fericire la bebeii grasunei.

Bubu, hai sa te consolez si eu cu bebele cel mare :). Mama l-a nascut acum 30 de ani pe fratele meu de 4.5kg fara nici o problema, in 3 ore. Si sa nu te gandesti ca e nu stiu ce uriasa, deloc. E slabutza si funutza, iar fundul nu e chiar partea ei forte :))). Eu zic sa nu iti mai faci probleme, totul o sa fie ok.
E posibil totusi sa fii avut diabet. Nu conteaza ca glicemia ti-e buna, conteaza aia provocata …

Anaxena, multa bafta maine, si eu tot sper ca nasti fara inducere.

Fetelor eu de cand sunt cu mama acasa, nu prea mai am timp sa stau pe net. Incerc sa profit cat mai mult de ea :). Ieri am fost rpin magazine, azi am iesit la resto si apoi am facut o plimbare si tot asa

Vicky 38+ si Maya
AMR +1 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Am reusit si eu sa intru un pic de la servici ca sa vad daca mai exista ceva vesti legate de sun. Sa-nteleg ca micuta thea merge spre bine? Care o fi totusi problema? Mi se pare tare aiurea ca dupa o sarcina model sa apara probleme la care nici nu te astepti.

the_andreea, felicitari pentru bebe flavius, imi inchipui c-ati fost in cursa nebuna ca sa ajungeti in piatra, bine ca ai reusit sa nasti unde vroiai.

nati, ma bucur ca ai revenit si ca bebe matei e bine. Imi inchipui ce stresante au fost primele zile pentru voi, slava Domnului ca s-a terminat cu bine.

anaxena, sa-nteleg ca vine si la tine maria? In cazul asta nastere usoara iti doresc, ai grija de tine, nu roboti nici prea tare prin casa, ca nu vrei sa fii prea obosita cind o fi s-ajungi la spital.

bubu, am vazut ca mamicile cu experienta te-au linistit cu nasterea. Sa stii ca si sora-mea a avut ambii copii mari, primul de 4 kg, al doilea de 4.5 kg si i-a nascut natural. Ma rog, cu epidurala, insa nu s-a pus pb de cezariana si a fost totul bine.

mada, tu ai ceva vesti de la moasa?

marimar, cum de te-ai hotarit pentru nasterea in apa? Si in clinica unde o sa nasc eu e posibil asa ceva, insa mi-e cam teama pentru prima nastere sa ma bag la asa ceva, sint prea multe necunoscute pt mine. Insa am citit doar lucuri pozitive legate de treaba asta.

map, ce aproape mai esti si tu de nastere. Sa-nteleg ca nu mai mergi la servici acum? Ramine tot cezariana in cazul tau?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Diarux esti foarte tare cu poezioarele! pe mine m-ai cucerit

Ana-Maria poate pana maine o nasti pe Maria fara inducere, ar fi super! noi oricum facem galerie ptr voi, sa fie totul bine si sa fiti amandoua sanatoase.

Irinuca eu mi-am luat centura de la chicco.

Tecky ma bucur pt vestile bune, las' ca vine ea Ralucuta cand e pregatita.

Rontzy si tu mai ai asa putin.

cu greutatea lui bb nush ce sa zic, mie mi-a spus acum o sapt ca are 3300 (la 37sapt juma), acum daca se mai lasa mult asteptata cred ca o sa se faca cam maricica, eu la nastere am avut 3900 si sotul 3700, deci ar avea cu cine sa semene, sper doar sa nu ma chinui foarte tare.

si eu am ales sa nu fac epidurala din motivele pe care le spunea si Danangie, ca pot aparea anumite complicatii si am zis ca mai bine sa ma feresc. vom vedea cum o fi pana la urma, cu Dumnezeu inainte!

astazi am montat si noi patutul bebelinei dupa ce am facut curatenie in camera si am lipit si niste figurine dar vreau sa mai cumpar cateva. in orice caz arata asa frumos, puisorul nostru mai lipseste din peisaj.

noi in seara asta plecam iar la parinti ca ni s-a facut dor de mare si daca se naste bebita nu stiu daca mai ajungem pana la toamna sa o vedem. o a incerc sa mai intru si de acasa. eu imi iau si bagajele cu mine, ca nu se stie, poate poate ...

va pup pe toate, aveti grija de voi si ,multa bafta celor care se pregatesc (sau nu) sa nasc.

GABRIELA cu ANDREEA???
AMR 12 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

Mada ai PM!

38+

Mami de Anna (5.02.2007) cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

In primul rand un gand bun pentru Thea Patricia si Sun. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine!!!

Am fost si noi la control la medic si la ecografie: se pare ca fetita e in "parametrii" normali. are 2774g+-15% si 47 de cm. e cu caputul in jos dar inca nu e chiar in pozitia de nastere. Colul e scurtat dar inchis.
Abia astept sa-mi tin in brate bebelusul! Parca nu mai am rabdare!

Bafta Ana! Nastere usoara, refacere rapida si o fetita sanatoasa!

Va pup pe toate!

Mishuc 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

fetelor eu sunt sigura ca nasc in curand,adiq nu ar fi trebuit sa ma gandesc la inducere,dar avand in vedere drumul o sa ma duc de maine la Buc ,poate vb cu dr sa ma interneze si sa ashteptam o zi sa se declansheze travaliul singurel

acum ideea e ca azi am facut kk de 4 ori,e clar ca organismul ma scapa de orice urma

mi-atzi facut pofta de kfc si am sa ma duc sa ma mai rasfatz un pic acolo,iar curatzenia o las momentan ca nu mai am vlaga in mine

Ana-Maria39+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Vicky, credeam ca ne-ai pregatit vreo surpriza...
Mishuc, felicitari pentru bebelina, las ca mai ai putin...
Gabriela, drum bun !!!

Cristina 31+ ,cu Mihai Daniel

AMR 61 ZILE
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput