Mamici de pepenasi de iulie-august 2008 (88)
Raspunsuri - Pagina 19
narcisa.s spune:
Rontzi, acusica si tu, mai putin...Hai ca va fi bineeee
Mada, multumim de vesti chiar daca nu erau cele pe care le asteptam...Dar cum sa fie la terapie intensiva, ce s-o fii intamplat cu draga de Thea??intreb si eu retoric...Oricum va fii bine, cu ajutorul lui Dumnezeu.Sa ne spui ce a zis moasa
Tecky, ma bucur ca Ralucutza e bine si ca e sanatoasa.O sa apara ea la momentul potrivit si o sa o tii si tu in brate
Marina, termini tu pregatirile la timpul potrivit.Si cumparaturile, nu te stresa
Camy, bine ai facut ca ai mers la biserica...
Cris vreau si eu sa vad pozeeeeee
Atb-ule ori amandina, ori dobos ori...ecler.Ma risc...Bine ca ai stiut la examen.
Noi am dormit bine azi noapte...Dar am visat urat, dupa ce am citit cu valul asta de emo prin tzara...Numai emo am visat...
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa (33+)si Vil asteptand o 
AMR 7
Gabriela82 spune:
ptr Thea Patricia
Mada multumim ptr vesti, sa ne spui ce-ai facut la moasa.
GABRIELA
cu ANDREEA???
AMR
12 zile
M&M spune:
Ana, si pe mine ma intereseaza denumirea produsului minune..
Adriana( Atb) spor la invatat si bafta maine!!! Poze pun dupa ce reusesc sa amenajez camera lui bebe, deocamdata toate sunt ambalate, nici perdeaua nu am pus-o....
Eu azi m-am simtit cam molesita, nu am avut chef de nimic...dimineata am fost la piata si atat.
Iriunuca, s-ar putea ca centura postnatala sa aiba in Magazinul Victoria ; sunt acolo mai multe standuri cu haine pentru gravidute , plus ca e si Jolidon si Triumph si e imposibil sa nu gasesti...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
M&M spune:
Narcisa, Doamne ce vise ???!!! O sa pun poze cand va fi gata...deocamdata, asa cum i-am zis si Adrianei, totul este impachetat, mai intai sa fac curatenie generala in toata casa...
Cristina
31+ ,cu
Mihai Daniel
AMR 61 ZILE

" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
boticelina spune:
Nu-mi vine sa cred...
sunt ravasita toata ![]()
Laura, ma rog din tot sufletul pentru bebe Thea, sa isi revina si sa-i dea Dumnezeu sanatate!
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
vias spune:
...acum m-am intors din oras...am fost impreuna cu Bujo...am mers impreuna la biserica...ne-am rugat...apoi asa ca gravidele am mers sa papam la KFC...apoi inghetata...apoi fiecare cu cate o treaba,...si am ajuns si acasa...
Sper ca micuta Thea sa-si revina cat mai curand....si sa se faca bine...ma
..in continuare ...
Nati ma bucur ca bb Matei si-a revenit...ca respira singurel...si ac foarte curand o sa-l tii in brate...acasa la voi...
Mada bafta azi la dr....sa vii cu vesti bune 
..eu acum merg sa ma intind..peste o ora vine o prietena la mine...vreau sa-mi revin putin...
Cami 35s+, cu
?????????
pustai
tiberica spune:
SA TRAIASCA BB-II VENITI PE LUME SI MAMICILE!!!
SUCCES ANAXENA SI RONTZY !
AM CITIT MAI RAR IN ULTIMUL TIMP DAR M-A SOCAT VESTEA DESPRE THEA , NU POT SA CRED ! POT DOAR SA MA ROG : DOAMNE IISUSE CHRISTOASE, FIUL LUI DUMNEZEU AI GRIJA DE THEA PATRICIA SA SE FACA BINE, AI GRIJA CA E UN SUFLETEL MICUT!
tiberica mami de Alina 13.07.95 si mami de Karina 35 +
Dai Vointa , Iei Putere!
anaxena spune:
produsul se numeshte DESINCRUSTANTE de la ASEVI
mey eu vaz ca dopul meu tot se elimina si eu ma simt si mai terminata,dar nu-s obosita,doar am asha o stare
Ana-Maria
39+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 1 zi
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
boticelina spune:
The_Andreea, felicitari pentru nasterea lui Flavius, baietel grasut si blondutz, refacere rapida si laptic mult! Ce bine ca ai reusit sa ajungi sa nasti unde ti-ai dorit!
Anaxena, vezi, Mariuca tot cum vrea ea vine
. Un rand de agitate pentru fete, ia vezi, nu mai hamali si tu acum chiar si pe ultima suta de metri!
Nati ce vesti bune!
Sa dea DD ca bebe Matei sa fie bine in continuare si sa ajungeti tustrei acasa cat mai repede. Daca zici ca deja ragaiti ca un om mare, nu mai e mult si-i pune tati si crosa de golf in brate ![]()
Mada, te asteptam cu vesti bune de la moasa! Tare mult mi-au placut pozicile. Te-am intrebat la un moment dat dar nu ai vazut, mama ta sta cu voi pina la botez? Va mai vin si alte rude din tara?
Eu de aseara n-am intrat, nu stiam de ce s-a scris asa de mult, am crezut ca e un val de nasteri, vestea despre suferinta Theei m-a dat peste cap insa 
Azi am fost la munca, apoi am fost de mi-am luat analizele pe care le-am dus la medicul de familie, am anemie si mi-a dat Tardyferon, m-a prins de-o aripa si mi-a facut si vaccinul antitetanos, acum ma doare labutza, nu mai stiu ce sa va zic despre noi, sunt tare amarata... ![]()
Ma duc sa robotesc in legea mea...
Monica
36+ si gargaritza Nancy 
bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - cuibul e gata ![]()
"If you are unware of your choices, then you have none"
irinuca_81 spune:
Cristina mersi mult pentru raspunsul legat de centura. Eu am vazut un model de la Tonus Elast dar nu stiam in ce farmacii isi distribuie ei produsele. Voi nu v-ati luat centura postnatala?
Irina
36+
Amalia
bebitza