Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Teo, Felicitari pt. kilogramele pierdute si pt silueta ta noua!!
La Mai Multe Lunite Daria si Alexandra Mihaela!!
Amar, frumusica foc Oana!

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 8 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

www.youtube.com/watch?v=8pE-_0B9b8k" target="_blank">bau-bau

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si noi la revizie: 9.165kg, 73cm circumferinta cap 42cm .
Asta ma scoate din minti. A stagnat de 3 luni. Mai stie careva pe cineva asa? Din ce cauza o fi stagnat?

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Nana aproximativ aceleasi coordonate are si Oana si eu nu cred ca a stagnat, ba dimpotriva..eu am inteles ca au salturi de crestere atat in greutate cat si in lungime...mie mi se pare Ok la varsta lui..Oana e cu putin mai maricica ca varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Annisia, sa stii ca daca e vorba de shopping in H mai ca ma tentezi. Dar nu am mult timp, maxim jumatate de ora ca trebuie sa merg sa iau fata. Altfel nu contati pe mine. Mai vorbim maine.

Ca veni vorba de cumparaturi, azi am fost in Bucur iar, ca sa schimb pantofiorii baiatului. Si am bagat un ochi la Siliana, mi-am bagat tot corpul la probe si am iesit de acolo cu 3 rochite haioase la preturi rezonabile, intre 70 si 120 ron. Eram pe graba si m-au enervat madamele acelea acre ca zau as mai fi probat cate ceva.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Prisi – sa va ajute Dumnezeu sa iasa cum va doriti si cu mutatul si cu bb 2!!
Nana- dar poate gasesti acolo biscuiti gata pisati la cutie speciali pt bibe…eu am unii din Italia…se dizolva mai bine si nu schimba f mult consistenta iaurtului
Ramonaiani – de cate ori am scris pe forum ca vreau in Nemtia? Deci ma intelegi…cu preturile astea si calitate NU…Eu sunt fan Nemtia cred ca tare bine m-as simti acolo
Ancasilv – si Tudor a facut conjunctivita, azi am fost la oftalmo dar nu e prea grav…nu se ia daca e alergica (de la praf, polen, par de animale) si nu e purulente sau cu scurgeri.

Si Tudor papa mai putin si se cam maraie…cred ca de la caldura

Mergi la inceput

Fetelor referitor la molfaitul bebeilor vorbitiu de lucruri sfinte

Tudor nu accepta nici macar pasat cu furculita...se ineaca si nu mananca decat fin pasat..tb sa nimeresc mereu consistenta dorita de el...am observat ca atunci cand ma grabesc si pasez repede fara sa verific daca e mai apos piureul mananca mai greu si cu mofturi.
Asta e...pasez cat o vrea....bucati de fructe?He, he...poate la 10 ani

I-am dat si eu un biscuite Nestle...cu dintisorul ala a rup o bucata destul de mare si o plimba mirat prin gurita si facea ochii mari la mine sa-l scap de belea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Amar o Oana grasunica, care sta asa frumos in scaunelul ei de masa.
Melania, bine ar mai fi, dar abia am gasit Hipp buscuiti si nu-i vrea. De fapt, nu vrea nimic dulce. Cum simte gustul, e teroare.
Ma gandeam maine s ail incerc cu spanac, dar nu am idee cum sa il pregatesc. Cine a facut si ma poate ajuta? Plzzzzz

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Amar o Oana grasunica, care sta asa frumos in scaunelul ei de masa.
Melania, bine ar mai fi, dar abia am gasit Hipp buscuiti si nu-i vrea. De fapt, nu vrea nimic dulce. Cum simte gustul, e teroare.
Ma gandeam maine s ail incerc cu spanac, dar nu am idee cum sa il pregatesc. Cine a facut si ma poate ajuta? Plzzzzz

Spanac i-am dat de la HIPP sa fiu eu sigura ca nu are ceva cel cumparat...mananca f f bine

Mergi la inceput

Lavinia te rog sa-mi spui ce ti-a zis dr la care urmeaza sa o duci pe Miru cu privire la scaderea in greutate...tare curioasa sunt pt ca mie mi-a bagat o cunostinta ghimpele cu sindromul de malabsortie...asta acu 2 luni cand nu lua decat 250 grame pe luna. Acum m-am linistit ... a luat 300 grame dar oricum nu mai iau ca inainte in greutate dupa 8 luni asa ca sunt multumita

Mergi la inceput