Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marunzika spune:

Despre meci ce sa mai zic si eu :(( M-am suparat tare, ca a noastra echipa nu si-a dat deloc silinta, da' de loc si ne-am meritat soarta. Dupa ce-n calificari le-a dat 1x bataie si o data am facut egal cu olandezii, acum ne-am facut de ras....avea dreptate comentatorul cand a spus ca e cel mai urat meci de la CE. Iar despre italieni, sper sa-i bata rau, da' rau de tot spaniolii. Soacra mea a sunat aseara dupa meci sa-mi rada-n nas si sa-mi spuna ca ce naspa le-a fost lor ca puteau sa fie eliminati daca Ro juca bine!!! Si din acest motiv nu ma bucur pt ei (nici asa nu ma bucuram) si sper sa piarda partida urmatoare; apoi am s-o sun eu !

Noi mai avem muci inca, dar bag apa sarata si batista bebelusului si sper ca-n 2 zile sa fie ok.

De cateva nopti ma trezesc si mananc numai dulciuri si nu putine :( si mai vreau sa si slabesc dar in ritmul asta ajung de unde am plecat.

Nana pupici fluturasului sa nu-l chinuie maine la analize.

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Salutari si de la noi!
Am aterizat in Buc de duminica, dar de-atunci o tinem numai in intalneli (cu cei care se incumeta sa vina pana la noi in cartier, ca nu strabat Bucurestiul de nebuna cu copilul dupa mine) sa se laude mama ce fata frumoasa si vioaie are (si modesta nevoie mare )

Si uite asa, ma abordeaza in Parcul national mami mandarinutza cu frumoasa cocheta Antonia (vedeti vreo 3 poze www.flickr.com/photos/21231089@N02/2589947598/" target="_blank">aici )

Zborul a fost OK, drumul cu masina pana la Dortmund (2 ore) a fost lejer, pt ca oricum era programul ei de somn, deci a dormit. In avion a dormit juma de drum, insa .. am nimerit o tzatza in fata care a vorbit non-stop, si cand a inceput sa rada, s-a trezit fata speriata. Am avut loc langa culoar, asa ca restul drumului s-a uitat pe culoar si a ras la toti pasagerii din jur.

Am citit si eu cate ceva din urma: Melaniatud felicitari pt casa - eu deja m-am inverzit cand am vazut preturile la ap in Buc, afisate intr-o vitrina de ag imob. Sunt muult mai mari ca in Nemtia .

Teodora felicitari pt reusita cu slabita. Nemtii au o expresie: RESPECT-(ELE MELE)!

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Inainte sa plec de-acas am facut si eu revizia tehnica: 7.700 kg si 77 cm lungime.

Ne-a intrebat cumnatul daca suntem libere peste 2 week-enduri. Ca are un drum la mare, nu vrem sa il insotim?

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

Buna, fetele!!! Ce mai faceti? Noi ne-am baga la intilneala, dar Vladut a facut conjuctivita. Voi ce stiti, se ia asa doar din intilniri sau nu? Eu stiam ca doar de pe prosoape, chestii d-astea. Ca nu vreau sa risc nimic.Astept cu interes raspuns.

anca si Bb Vladut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Maruntzika, am trimis listuta de duminica pe mailul comun.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Amar, este absolut minunata Oana, o scumpica!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Nana dar ai incercat sa ii dai lui in manuta fructele?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Da, insa Andrei nu vrea sa tina nimic nimic in manuta. Si cand zic nimic ma refer la orice, jucarie, mancare, lingurita, nimic. Cum ii pun ceva in mana o retrage de parca il arde. La asta lucram acum la fizioterapie, sa il stimulam sa apuce. Nu pare interesat deloc de asta. Nu am mai intalnit pana acum asa ceva. Sta cu manutele in gura, ma prinde de deget daca il tin in brate, dar atat.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ancadragoman

Exista nan 3?
Dar nan ha3 exista?
ca eu dasta ii dau Mariei

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Habar nu am daca exista si ha3. Intra la Acasa pe Dc si primul articol este despre Nan. Acolo scrie si de Nan3.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ramonaiani, multumim pentru poze, sunt tare dragute!Poate ne mai vedem prin parc.

Amar, ma bucur ca ai mai scris. oana e dulce de tot!

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rnico spune:

ceau!

venim si noi la intalnire maine, daca ne lasa vremea

bb alesia 23oct2007

Mergi la inceput