Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (159)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Roxule, eu am 70 de kile, cu mine te intalnesti? Auzi, dar ce ne facem ca mai trece cate una buna pe strada si ne da peste nas? Eu m-as duce pe un camp, sa fiu singura si sa ma simt cea mai cea... EEEEE????
De unde trebuie sa o iei pe Alexandra? Vreau si eu sa o vad!!!! Nu fiiii!!!!

Micul Yannis creste mare

De la gradi din Pipera. Si adevarul e ca azi am stat 3 ore la cosmetica si ma strang astia de gat la birou dc nu imi fac si treaba.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasilv spune:

da, e ok pt noi. i-am dat un mesaj si lui luy, sper sa poata veni si ea.

anca si Bb Vladut... 06.10.2007

Mergi la inceput

Carpatina, beton bancul. Iar borcane comanda de pe babypoint si gusti pana vii pe acilea

Ana, am inteles problema si imi pare rau de situatie, si in principal ca nu ai ajutor. Dar asa e, acum nu mai poti face nimic cu misunatorii. Eu uneori ma relaxez la serviciu. De fapt mai mereu. Lucrez mai usor si cateodata ma odihnesc.

Melania, rezervarea e facuta, factura platita. Eu merg o saptamana intreaga cu tot familionul, adica copii, bunici (ambele perechi) si nepotelul meu de 2 ani jumate.

Annisia, eu credeam ca "bunaciunea" are burtica si ma bucuram ca asa merita toate gagicile astea de arata bine, dar m-am lamurit. Super tare faza cu sexul bebeului. Dar acum ce sa ii faci? Sa stii ca eu la ambele sarcini desi stiam ce este nu prea am luat haine in culori "specifice", ci mai mult neutre - alb, galben, bej, vernil. E ok si saptamana viitoare, dar cel mult ma prezantez mamica singura si linistita. Ca fata va fi la mama si pe musiu nu il mai car dupa mine. In plus e si sotul meu plecat si ca atare mi-am propus sa imi petrec toata saptamana la relaxare: socializari si infrumusetari. Cu copiii recuperez eu saptamana ailalta in conced, cu varf si indesat.

Si_bv, wow ce veste! Felicitari si sarcina usoara!

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Si_bv, felicitari si sarcina usoara!

Distractie placuta la intalnire!

Multumim mult pentru aprecieri. Alehiam, poza respectiva o am ca wallpaper, imi place tare mult si mie.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, am plecat. Sper sa ajung in timp util....
Mandarinutza, matale de ce nu prestezi la intalnire?

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am fost la o runda de shopping, maine pe la 1 plecam la Alexandria pt ca are sotul intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului si abia azi s-a hotarat sa mearga. Cred ca o sa revenim tocmai duminica. La intalnire nu pot sa ajung, am de pregatit diverse pt maine. In concluzie, va doresc weekend placut tuturor!

De saptamana viitoare isi intra in rol soacra, mi-am facut programare miercuri si joi la dentist si tot joi avem si programare la Medicover. Am de gand sa profit din plin de ea

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si_bv, multi pupiuci de la noi si sarcina usoara iti doresc din suflet! Poate mai intri 2 min sa ne scrii cateva cuvinte despre Raisa.

AM venit de la neuroloaga, care a masurat perimetrul iar si ei i-a dat 42,6cm. In viziunea ei e ok, dar a zis ca daca vrem sa ajutam, sa-i dam ulei de peste, astia dau copiilor de cand se nasc, sau sa luam de la farmacie Omega3 si 6, ca asta ajuta.
Nan2-ul pe care i-l dam acum contine si Omega3 si 6 asa ca suntem pe drumul cel bun. Cine da acasa Nan? Are Omega3 si 6? Scrie ceva pe cutie? Sange nu i-a mai luat ptr ca fluturasul era in verva nevoie mare si i-a fost mila de el, asa ca a ramas ptr cand ne intoarcem, ca nu e urgent. Bunnnnn. Mami e mai mult decat fericita.
Acum fluturasul doarme, asa ca mami termina de calcat hainutele lui si se baga la un epilat.
Revin mai pe seara.

P.S. Simule, drum bun la Alexandria si petrecere frumoasa sotului. Pupici ptr tizul nostru!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Eu nu am vazut nici un Omega pe Nan.

Rox ,

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Ramonaiani- lasa tu opiniile neavizate si nu te speria inainte sa vb cu un dermatolog…important e sa mergi la unul bun.

multam de incurajari si sfaturi, si lui Amar si lui rnico.
Intentionez sa vizitez un dermatolog (sau endocrinolog ??) dar unde gasesc eu unul bun, si de unde stiu ca e bun ? Cunoasteti pe cineva ?

papanasha Eliza (06.09.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Luy multumim mult pentru urari! Esti super si jos palaria....

Eui am inceput sa ma cam intorc la birou, asa ca nu prea mai am timp sa citesc.... Imi este dor de voi....azi am vrut s avin, dar din pacate a intervenit ceva, asa ca poate o sa vin data viitoare.

Ma pregatesc de concediu si as fi vrut sa imi cumpar biletele de pe net. Va este cunoscut www.gtahotels.com/" target="_blank">site-ul asta? Imi este cam frica sa fac plata in avans, ma gandesc ca poate am vreo surpriza. Voi ce spuneti?

Si_bv felicitari si sarcina usoara!

Marunzika, Cecilia pup

si acum apropo de bone:

M-a intrebat daca ii platesc concediul? Adica daca de fapt ii dau prima de concediu?...nu mi-a venit sa crede...adica vrea pe langa salariu, inca un salariu....ufffmare nesimtire si asta dupa 1 luna si jumate

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput