lege pentru acoperisul blocului...Marius te rog!

lege pentru acoperisul blocului...Marius te rog! | Autor: malla

Link direct la acest mesaj

Va rog din suflet sa imi spuneti si mie unde trebuie sa caut in Monitorul oficial, ce lege, etc, in legatura cu repararea acoperisului de pe bloc. Administatoarea noastra nu face nimic de multi multi ani, si ne ploua in coridor, tavanul e distrus desi am zugravit vara trecuta si vara asta o luam de la capat...
Vreau sa am legea in mana si sa o pun inaintea ei impreuna cu declaratiile locatarilor care sufera de aceeasi problema ca si a mea si apoi poate o obligam sa se deranjeze sa ne ajute cumva.
Marius, vreun sfat te rog, ce trebuie sa fac?? Cum tre sa procedez?
Multumesc mult de tot...

Andrei si Adriana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citeste www.infocomp.ro/z/norme_metodologice_2007_aplicare_legii_230_2007.htm" target="_blank">aici. Gasesti raspuns la toate intrebarile tale.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

Adinella indruma-ma si pe mine la legea potrivita pt ca sunt atat de frustrata la momentul de fatza incat nu am avut rabdare sa citesc tot.
Situatia tatalui meu este urmatoatea: sta la etajul 4 si a reparat anul trecut acoperisul(nu tot ci doar asupra apartamentului lui) fara ca vecinii si contribuie cu nimic .O suma egala cu cea pe care a platit-o pt acoperis o datoreaza la asociatie (nu a mai platit nimic la asociatie de multi ani).Asociatia vrea sa il da in judecata pt ca nu plateste suma restanta iar cand el se justifica ca a platit acoperisul i se spune ca este obligatia lui sa ii dea in judecata pe ceilalti locatari pt a recupera partea lor de bani.
Oare asa sa fie, el este cel care trebuie sa ii dea in judecata pe locatari sau asociatia ar trebui sa ii scada lui din suma totala ceea ce datoreaza ceilalti locatari si sa le adauge lor suma restanta.

Mergi la inceput