Nou stil de viata (213)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Neatza.

Cine a zis ca noaptea e cel mai bun sfesnic a stiu ce spune..De azi incerc sa discut cu ea si sa o incerc sa o fac sa spuna de ce se teme acolo ,nu ca ar fi vreo cumintenie dar ma doare ca ea nu a plans dupa mine deloc a mai fost la fel un incident dar la fel atunci un copil nu o lasa sa se joace cu nimic ,dar se pare ca acuma e ceva mai mult ca si aseara ne-a intrebat daca maine merge la gradi si noi i-am zis nu si era asa de bucuroasa.

Ioana am un suflet prea bun si prea mare ,plus ca la mine problemele au venit din toate partile,socru de aici ,cu Bert suntem in vindecare plus ai mei din tara si cand am vazut ca si Mara ma trage de pantaloni si se tine agata de mine si ea plangea si eu debea ma abtineam (ca pe drum am plans de se uitau toti la mine e alta treaba) am simtit ca numai pot.Dar de azi e soare pe strada mea si am sa iau fiecare zi asa cum este.

Gabriela multumesc de sfat si asta incerc si eu sa discut cu ea sa incerc sa aflu ce e in capusorul ei.A si daca Mara ta nu vrea sa se marite a mea de cand se uita la Sissi imi spune ca ea e printesa si il asteapta pe Frans.

Vikinga multa sanatate la copil.

Sunt in zona cu cafeluta.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata dragutelor,

Ioana: ma bucur ca iti pot fi de ajutor.
Legat de arome, cea de ciocolata o poti face in mai multe feluri: fie dizolvi cacao intr-o parte din mixtura si apoi o adaugi la toata compozitia sau topesti ciocolata (preferabil pe bain mare sau impreuna cu smantana dulce - cam 70g de ciocolata la 60 de ml de smantana e proportia) si o adaugi la compozitie, sau dupa ce o scoti din masina de inghetata respectiv dupa ce o se mixeaza (pentru cine nu are masina de inghetata) amesteci in ea shavings/ chipsuri de ciocolata sau biscuiti de ciocolata sfaramitati. Cea cu capsuni - faci piure in blender din capsuni si le pui pe foc cu zahar si putina zeama de lamaie pana se ingroasa putin - e mai ok pentru textura inghetatei asa decat sa le pui direct sub forma de piureu. Combinatiile sunt nenumarate pornind de la reteta de baza - se pot adauga stafide, migdale sau praf de migdale, sos caramel, fructe uscate, etc.
Marilena: neata! E soare la tine, da?
Carmen: buna dimineata si tie. Ce mai papi azi? Ce program ai?
Claudia: sper ca se rezolva rapid problema cu laptopul si revii la scris mai mult.
Delia: sa intri sa ne dai sampania cand esti gata.
Vik: welcome back si bafta la atins targetul saptamanii.
CarmenE: cam scumpa la vedere esti in ultima vreme.
Gabriela: sa ai o zi minunata azi. Asa facem si noi cu Carina si spune tot de la gradi. Doar ce mananca nu tine minte niciodata.
Violeta: bafta la stomatolog. Sper sa nu fie nimic grav.
Criss: ce mai faci?
Meniul de azi:
iaurt Activia natur+ mure si zmeura si miere, 4 biscoti cu migdale si stafide
pangasius marinat in sos de soia la cuptor cu cartofi cu rozmarin la cuptor si salata de rosie
inca nu stiu pe diseara dar o sa vad
Va pup si va doresc o zi minunata,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salutare dragutzelor, uite daca m-ati tot strigat, n-am putut sta departe de voi si am venit!
Da, am probleme cu laptopul, adica nu ma mai pot conecta la internet asa ca inainte, iar daca intru prin internet explorer, nu ma lasa sa frunzaresc paginile!
Acum insa scriu de pe comp, asa ca aici pot!
Anda, multumesc de intrebarea cu mentinerea, sunt la limita, am zis ca incerc sa raman pana in 66.5, ei bine, atata am acum, insa pana plec in ro cam prin 20 iulie vreau sa ajung la 64!
Iar faci o gramada de bunatati! iti tin pumnii in problemele cu dintii! Carina ce mai face? concediu cand ai si unde mergeti?
Ioana, sa stii ca esti faina si slabanoaga si iti sta tare bine blonda! m-am uitat la poze mai inainte! cat despre costum, sufar ca n-am tzate mari sa bag in el...nu l-am purtat inca, dar vine si vremea lui! in septembrie mergem la mare, in iulie 3 sapt in ro!

Copii mei sunt cu febra, Marc a avut numai vineri, Luca a inceput ieri si vad ca si acum are...barbatul meu e plecat pana luni la frate-su, norocul meu ca e sora-mea la noi!


Marilena, asa sunt unii, invidiosi si rautaciosi, imi pare rau pt masina mamei! si noi trebuie sa cautam una acum cat e sora-mea aici! a reclamat la politie?

Sa stiti ca saptamana viitoare pe 1, primesc cetatenie[ bis] si sunt tare fericita! asa ca voi avea dubla!
La noi e tare cald,am dezbracat paturile sa le schimb, trebuie sa aspir imediat si sa gatesc ceva!
Carmen, ce bine ca Teo face pe olitza, Luca nu vrea inca, plange numai cand o vede! sper sa-l invete mami cand mergem in ro!

na va pupacesc pe toate si va doresc o zi buna, mai vin deseara sa vad ce mai ziceti! deseara ma uit la meci, sper sa si castigam!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Deliutza, bafta azi la examen!!!


e, am uitat sa va intreb ceva: in iulie merg la o nunta in ro, mirii locuiesc in austria,sunt de 1 an casatoriti, dar acum fac nunta si casatoria religioasa, si ma gandeam sa le cumpar un cadou, credeti ca e bine? sau sunt eu deplasata, mai bine sa la dam bani? nunta e in provincie, si habar n-am cat se da la o nunta, voi ce ziceti bani sau cadou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Gusta, si Mara mea s-a maritat pana acum cu vreo cativa colegi de gradi... A avut o perioada in care ne punea, pe mine sa ma imbrac, acasa, in rochie de seara, pe tat'su il punea sa-si puna sacou si cravata si apoi trebuia sa ne casatorim si sa dansam. Vreo cateva zile ne-a tinut asa in fiecare seara... Acum nu stiu ce a apucat-o, eu i-am spus ca e alegerea ei daca vrea sa se marite sau nu...

Anda, nici Mara nu tine minte ce a mancat, decat daca a avut ceva ce i-a placut in mod special; daca o intreb, raspunsul este "supita, felul doi si desert"!

Claudia, sanatate la copii! Cat despre nunta, din ce stiu eu, marea majoritate prefera sa primeasca bani. Si eu sunt adepta cadoului, dar ... "traditia" e plicul cu bani.

Delidana, succes la examen!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:


Gabriela,dulce pitica ta...ce-i trece ei prin creieras.

Marilenaasa te vreau,fi optimista.Pai cam asa merge treaba...cand vin problemele...vin gramada,important e sa te ti tare si sa iesi cu bine din "incurcaturi".

Anda,deja ma mananca talpile sa-mi caut masina de facut inghetzata in alta parte,dar astept pana martea viitoare,ca acum nu pot sa merg la cumparaturi.Merci pt raspuns,o sa ii fac la pitica de capsuni si mie de cioco.Al meu nu mai mananca dulciuri,se mentzine,de asta am bagat aseara singura toata portia de clatite...el nu a vrut...la maimutza nu i-au placut(acasa nu imi pune dulciuri sau prajituri in gura,doar inghe' de capsuni,in schimb la gradinitza rade tot ce i se pune in farfurie).

"Ioi" Claudia,dar pozele alea sunt demult facute,sunt si de acum 7 ani...toate "alea" in care ma vezi slabanoaga sunt dinainte sa o am de Deli.Si mie imi place cum imi statea blonda dar din pacate a trebuit sa fac o pauza pt ca altfel ramaneam fara par in cap de la atata decolorat si vopsit.

Pup!!!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Clar am nevoie de un creier nou.
Claudia,la mare in Ro?Las' ca ceva ceva tzitzi bagi tu in el(costumul de baie) Ce fain ca poti sa iti pastrezi cetatenia,la mine nu merge,daca o vreau pe a lor trebuie sa renuntz la a mea.
Sanatate multa la copilasi.Pitica mea nu a mai racit de ceva timp,in schimb imi vine acasa ba julita,ba are cucui,ba taiata.Ieri s-a impiedicat si a cazut cat e de lunga pe ciment si bineinteles ca s-a lovit rau,e numa' rani,dar ii trece pana se marita.
Cadou...daca gasesti ceva ce stii sigur ca le-ar place si le-ar fi de folos,de ce nu?Aici vad ca nu prea se mai cumpara cadouri,se cumpara bonuri valorice(gutscheine) care sunt valabile pe centre comerciale mari unde poate sa isi aleaga fiecare incepānd de la bijuterii,oale,parfumuri,haine,tot ce vrea.E practic dar.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ioana: poti incerca si fara masina de inghetata. Eu nu am inca masina si e singura reteta de care sunt multumita fara masina. Conditia e sa ai rabdare si sa o bagi in food procesor (nu blender ci ala de taie si sparge gheata) de vreo 2 ori dupa ce ingheata.
Claudia: Carina ma innebuneste - de cateva zile e ingrozita de muste, dar la modul ff serios - plange, fuge. Legat de concediu, inca nu stiu cand: intre stoma, proiectele mele de la serviciu si ale lui Mihai e cam greu sa hotaram cu mult inainte cand. De obicei last minute ne cheama pe noi
Marilena: ma bucur ca esti un pic mai senina azi.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Multumim pt urarile de sanatate, sper sa le treaca sa putem merge umpic la strand sa ma bronzez si eu ca pt nunta aia am o rochie mini si cu spatele gol si sunt alba ca varul!
Pai eu ma gandeam la un set de masa de 6 persoane, dar frumos, sincer, am vazut unul la reducere si tare mult mi-a placut,era redus de la 235 la 90! mi-e putin frica ca la bani sa nu zica, uite nemtii zgarcitii ce putin au dat! mie una mi-ar place sa primesc cadouri, de fapt eu de la neamuri cadouri am primit si mi-au prins tare bine, insa ei poate au si de asta sunt in dilema! insa va multumesc de raspunsuri!
Gabi, dulce pitica ta, ce idei pe ea!
Ioana, ba la alea recente m-am uitat, scria 23 iunie parca pe ele, acum iar nu le pot deschide ca sunt la laptop si iar face scheme! si aici e moda cu gutscheine!
Anda, simpatica Carina cu mustele, ai mei pun mana pe toate gongile ce le gasesc, deh, baieti! iar Marc de la gradi vine ca un porcusor, se joaca in apa si nisip si nu mai iese mizeria din haine!
dau repede drumul la mesaj pana nu imi apare iar eroare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Ioana, stai ca am uitat...ai luat carnetul? la mare nu mergem in ro, la mare in septembrie probabil Lanzarote, last minute ce gasim...in ro mergem la ai mei, la nunta, vizitat rude, prieteni!abia astept!

Mergi la inceput