Puiuti de randunici 2008!! (37)
Raspunsuri - Pagina 9
luny spune:
yuuuupiii, vine si Ursuuuu!!!!!!
hranesc Mufa si plecam! 10,30-11, da?
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gbutucica spune:
buna,
noi nu venim la intalnirea de azi din diferite motive:
1... butoi imens si nu vad gaura, sunt pe fund.
2...sunt plinsa rau (m-am certat cu omu , ca n-am mai facut-o de mai ine de un an si era necesar....)
3...afara-s nori si eu n-am masina acasa.
imi pare rau ca va ratez aici mai pe linga casa, desi pe jos fac 40 inute. dar va transmit intalneala placuta sio vremea sa tina cu voi.
mino, eu nu lucrez intr-un magazin , ci intr-o firma care fasce lucruri pt magazin, de aia le probez sunt foarte curioasa.
tot mai caut bona!!
va
pe toate pt gandurile bune adresate , dAR ASA SUNT EU , TREBUIESC LASATA IN PACE PT CA IMI VOI REVENI SINGURA
[PUP] APASAT
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
Kya spune:
Giani
tu stii mai bine! Mie imi pare rau ca nu te vad.
Am hranit mandra, ma imbrac si plec. Sper sa nu intarzii si sa gasesc fantinile
ziceti ca sunt la intrare, da? Langa locul de joaca.
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
numeioana spune:
Pai Naty, imi trebuie un carut usor, pt in sept. cand plecam in vacanta cu avionul. Veterinarul zice sa-l luam pe-asta, dar e cam greu si voluminos... In alta ordine de idei mie inca imi place asta si se comporta f bine... dar mi s-a pus pata pe un Graco acum
. Si, Olgutz, ai f mare dreptate, sa stii ca m-am gandit si eu la chestia cu bara, mai ales pt ca daca e sa-l urc niste scari nu am de unde sa il apuc... Si da, sunt f neascultatoare
Pupici! Ma bucur ca Ioana a supravietuit
si ca Iulia a fost pe placut bunicii.
Si David doarme pe spate inca din maternitate (asa i-au obisnuit acolo si eu, vazand ca ii e bine asa nu am mai incercat sa-l culc pe-o parte, in ciuda sfaturilor tuturor) cu capul in stanga sau in dreapta. Intr-adevar, caputul e mai turtit la spate, dar e perfect din punctul meu de vedere...
As veni si eu la Bv pt intalneala, dar nu am cu cine, vesnica poveste!! Veterinarului nu am curaj sa-i spun ca stiu ca mi-ar da peste nas... asa ca... poate ne-om vedea si noi in urmatorii ani![]()
Am facut aseara un scandal monstru ca veterinarul voia sa plece la meci si sa ma lase cu David acasa, dar bebe dormea ca era dupa baita... Aviz Bubu
Cami, mersi mult! Sa stii ca eram convinsa sa iau un Mosaic, dar am citit parerile unor straini pe net si m-am desumflat. Acum m-am umflat la loc![]()
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
numeioana spune:
Intalneala placuta, fetelor!
Ioana si David, cel mai scump martisor (01.03.2008)
poze
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
elara spune:
quote:
Originally posted by natynic
Elara, votez clar poza alb-negru, e superba. Si o observatie, sa nu te superi: dupa cum vezi, ti s-a raspuns pe forum. Oare cum ar fi daca toate am intreba ceva sau am cere o parere si am zice "Raspundeti-mi pe PM ca n-am timp sa citesc pe forum"? Atunci la ce ar mai fi de folos forumul si pentru ce ar mai exista grupul? Sper sa nu te superi si tu acum si sa zici ca pleci, ca de fiecare data cand spun cuiva ceva mai neconvenabil dar...gandeste-te un pic daca n-am dreptate...
Desi ti-am scris si pe mess iti raspund si pe forum fiindca doresc sa-mi exercit dreptul la replica, si, asa cum tu mi-ai scris public, am sa raspund si eu public.
Nu ma supar eu asa usor si nici nu am sa fac o melodrama si sa-mi iau "adio" pt asa ceva.
Asadar, nu mi se pare nimic deplasat ce am cerut atata vreme cat pe forum nu ne limitam la intrebari si raspunsuri. Predomina cu totul alte mesaje. Forumul s-a transformat in chat. Nu o spun ca o critica ci doar ca o constatare. E adevarat ca tocmai asta ne uneste si insufletezte grupul nostru.
Altfel nu s-ar mai crea acea legatura speciala care ne uneste pe noi cu dragoste si solidaritate autentice. Ar fi doar o insiruire de intrebari si raspunsuri si atat. Asa cum e pe atatea alte forumuri. Practic ce-i drept insa fara sa nasca prietenii. Fiecare beneficiu are insa si dezavantaje. Renuntand la eficienta ce o ofera un forum obisnuit am castigat ceva mai valoros. Deci, sa nu se inteleaga ca dezaprob ceea ce am devenit. Daaaarrrr......recunosc ca imi e imposibil sa citesc tot. Si atunci, nu am facut decat sa lansez o rugaminte. Cine poate sa o urmeze - bine, cine nu..... - iar bine. Nu e nici o suparare din parte-mi. Dovada, ca am primit doar 4 (patru) raspunsuri pe PM si nu m-am suparat ci am inceput sa caut raspunsurile voastre pe forum fara sa reprosez nimic nimanui pentru ca nici nu am de ce. Era doar o favoare ce am solicitat-o si imi pare rau daca am jignit pe cineva cu acest "tupeu" pe care tu consideri ca in mod nejustificat il am, cata vreme nu ma invrednicesc sa citesc tot.
Dupa cum vezi, m-am gandit (ba, asa cum era si firesc, chiar inainte de a lansa solicitarea) si nu consider ca ai dreptate. Pur si spimplu am alta opinie. Aici nu e vorba de a avea vreuna din noi dreptate. Fiecare din noi gandim diferit. Fiecare actioneaza cum doreste. .
Va pup
si..cum spuneam sper ca nu am suparat pe nimeni.Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)Album webshots
www.totsites.com/tot/maria_roxana" target="_blank">
Albumul printesei mele
Hai sa ajutam!"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca
delphin spune:
Cu-cu!
Va pupacesc tare de tot chiar daca voua nu va e dor de mine...bine cu mici exceptii si pe aceasta cale pup Sebilushul cazacios si pe mamica lui muncitoare....vazut TOATE pozele cu bebei si cu "inainte si dupa"...pup mimonixul care m-a iertat ca nu am pus si io poza.
Pup cele 5 kg ale movalindei si pe mamica plimbareatza...vio si Seanul elegant...ursuleti, mufe, etc...va pup pe toate!
Giani, te pup prieteneste si sper sa iesi la suprafatza...nu sunt nici eu mai bine mai ales ca omului meu i s-a avansat plecarea, pleaca joia viitoare si eu raman ca-n gara...dentistul nu l-am terminat, Seb intra in vacantza pe 8, etc. Voi supravietuii, sunt sigura...trebuie doar sa gasesc o metoda sa ma organizez.
Bubu, la faza asta omul meu nu mai vede putza o saptamana ca sa nu mai pomenesc de mancare calda! Dar sa nu faci ca mine ca nu e bine...omul meu stie ce poate capul meu si nu face d'astea. Dar nu te sfii intr-o zi si fa o criza de isterie si pleaca si lasa-l macar o ora cu copii.
Intalneala placuta!
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
gbutucica spune:
Kya, si mie imi pare rau dar , asta e, te 
Delphina, si eu sunt alaturi de tine tot prieteneste, si iti multumesc pt vb-ele bune dintotdeauna, imi pare rau ca s-au grabit lucrurile cu sotzul , dar sunt convinsa ca stii sa te aduni si sa te organizezi.
pt sustinere, si chiar daca-s in butoi am un umar afara sa te sustin cu toata dragostea.
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu
mstela spune:
Salutari!Yote si noi pe aici.Intalneala am ratat-o,si-mi pare rau dar las ca ne intalnim noi iara.In primul rand ca iar a fost maraita Teo aseara si azi noapte,asa ca de dimineata am prins momentul cand a adormit si am dormit si eu ceva,adica pan pe la 10.30.Apoi,mie mi se pare de cateva ore,super canicula.Abia diseara la 18,plimbareala.
.
Am emisiune???
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"
mstela spune:

Vroiam sa subscriu referitor la ce spunea bubu cum ca nu e chiar mit cu berea fara alcool in alaptare.Simt si eu efecte considerabile si aprovizioneaza randunoiul camara periodic cu bere fara alcool.
Am gasit la plafar niste capsule pe baza de plante-fenicul etc numite Nutrinatal,14 ron,ce mi se par fff eficiente si le simt efectul.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"