Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

neata fete! vad ca bbeii au fost matinali! sa nu cumva sa intarziem la intalnire...:)

kya, da, trebuie o cerere catre big boss...las'ca-ti explic eu ce si cum. cred ca voi avea cererea dupa mine la intalneala, ca diseara vreau sa ma vad cu colega mea sa i-o dau.

clau, si eu am un frichinel de nota 10!!! dar se activeaza dupa ora 5, cand parca are "miscorici in c..". acum se da utauta si tot caraie, iar sora-sa doarme de sparge...mi-a adus marcel si cincinul in cap, inca de la ora 6, cand s-a trezit el, pt ca era prea cald in bucatarie...si l-a apucat si pe ala sa roada un lemn....

mihutza, pupa fata draga!

luny, cum ce faci cu randunoiul??? il pui sa aiba grija de mufa!

hai ca eu mai arunc un ochi pe net dupa oferte de mare, ca l-am convins pe al meu! uraaaaa!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata, neata
M-am trezit, v-am citit si stau pe aici.Copiii dorm, daca va puteti imagina.Vladut doarme de le 11 asearaVenim in parc (Teo vrea si ea sa va cunoasca,imi dau seama ca e inca un copil ), sper sa nu intarziem dar daca totusi se intampla asta nu va impacientati ca sigur vom apare.

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

ha, ha Luny...Ce sa faci cu el, ori il lasi acasa ori isi ia costumatia sport sa faca 2 ture de lac, inviorarea de dimineata!Sau il trimiti la piata la Rm cu Sarat sa faca, cumparaturi!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

mimo..sau varianta 3: sta cu noi..sa vedem cum vrea!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

am si eu un marsupiu care este de la 4 luni :((( si nu prea ma descurc cu el...iar cu caruciorul nu ma risc ca patesc ca"" clau.
ma oftic rau:(((

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

venimmmmmmm, ne aduce socru' cu daciotaaaaaa...yupyyyyyyyyyyy

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by ursuleata

venimmmmmmm, ne aduce socru' cu daciotaaaaaa...yupyyyyyyyyyyy

2
tiker
Mami de ursulet

Ce bineeeee! O sa se cunoasca copii cuscra!
Trebuie sa o fac gigea pe nor-ta

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Bravo Ursuleata, super socru ai!
Asa ma plimba si pe mine socru' in timpul sarcinii pe la doctor, analize, cand nu era sotul in oras!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel si de Rebecca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ursule, noroc cu socrul, chiar vroiam sa-ti zic "ca" caruciorul nostru se inchide SUPER usor, eu l-am inchis si tinand-o pe Iulia, cu o singura mana. Iti arat eu. Vezi ca aduc biberonul
Fetelor, sa ma iertati daca voi intarzia cumva, Iulia trebuie sa manance si nu vreau sa ies in secunda urmatoare ca mi-e teama sa nu verse iar; ideea e ca nu stiu cat fac pe drum. Oricum, daca intarzii si n-aveti chef sa ma asteptati, luati-o din loc si o sun pe Clau si va gasesc eu cumva.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

si tetinele .
stiu ca se inchide usor doar ca al nostru s-a cams stricat si are mom cand nu vrea sa se inchida

2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput