Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Ma bucur ca v-ati simtit bine la intalneala...Poze,ceva?
Giani,esti f draguta tunsa!Ai 15 ani?Si iesi mama din butoi,ca se vor aranja toate!Important ca bb este bine!fata supi
Nici mie nu mi-a zis preotul sa venim la 40 zile de la botez.Asa trebuie?
Dintre fetele care alapteaza din Romanik,ia cineva capsule cu omega?De care luati,ca ma tenteaza si pe mine?M-a provocat Vio.
tuchi,pentru tine ca si lucrezi,ai si 2 copchii si mai ai timp sa vii si cu sfaturi si incurajari aici..Si cam ai dreptate cu "prea sunteti libere",cand e mai liber omul are timp si de griji multe,intr-adevar!Altfel,le pui pe locul 2!Zici ca se rezerva haine la Z??Nu am mai auzit,nush de und am picat si eu!!
Revin dupa ce mai citesc..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

mie nu-mi raspunde nimeni?
ma duc sa fac , m-am suparat!

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by VioletaH

Luny, Si eu iau omega3 in fiecare zi de la o vreme, ma tin de el, chit ca eu am o mare problema cu inghititul pastilelor, imi raman in gat. De mica mi se trage, ca ma fortau sa iau si eu plangeam ca vreau injectii nu pastile, si mereu vomitam. Si acum prefer injectii, daca e ceva de luat

Vio, mamic fericit de bebe Sean Adam (16 martie 2008)

MIRACOLUL DIN VIATA MEA

Asa faceam si eu cand eram mica,aruncam pastilele ca nu puteam sa le inghit.Noroc ca acum pot.

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Steluta, mie imi daduse Tutu Biomarin Plus, ulei de peste cu acid folic si mi-a zis sa iau in continuare...de maine il reiau, sper s anu uit

Cleme, pe mine nu ma doare unde m-a intepat in coloana...nu stiu ce sa zic...tu nu-i mai dai deloc san piticutei? ce laptic praf ii dai?

Amira, ce-ai intrebat?... ca am ratat...

Mamaa, ce caldura s-a facut in bucatarie...curg apele pe mine...gata si papica, acum e la racit s-o pot pune la frigider.

Intram si noi in focuri pt. botez! In we asta mergem sa cumparam de imbracat la tot familionul. Poate pot sa rezerv si eu ceva hainute la Z, daca s-o putea...Saptamana viitoare comandam lumanarea, tortul, cumparam drinkuiala Abia astept!

Nu l-a mai durut piciorusul pe bebe, puiu meu cel mic

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

de o ora si ceva ma chinui sa citesc si nu a mers forumul:(((((((
clau nici nu stii cat ma bucur ca te-ai linistit cu laptele si curge 'garla'!! ti-am zis eu ca sressul e de vina, ca Rebe arata perfect?
Yooo, naaatyyyy" Unde ati fugit iar toate??? Caldura ar trebui sa va tina in casa; si doar nu gospodariti! -ca doar exista randunoii!"

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

cuscra, am uitat sa-ti zic, eu as pune totusi o idee de flori pe lumanare, n-a lasa-o asa..eu vad pe ea ceva orhidee, cazatoare, e si finuta, si nu incarca..ceva de genul asta am avut noi la nunta, ma rog, era combinata si cu minirosa. La ce biserica faceti botezul, nu se ocupa ei de aranjat/decorat?..
este ora 23,30 si copilul meu nu vrea sa se culce, sta cu ta-su de vorba, rade..il fura somnul si daca are ochii intredeschisi si iub face greseala sa se uite la el si sa-i zambeasca, iar il apuca rasul si vorba!....e cevaaaa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Roxy-supy, eu as lasa lumanarea simpla, 100%! E tare frumoasa.
Cleme, eu n-am facut peridurala...imi amintesc insa ca, atunci cand am avut meningita, la 16 ani si mi-a facut simpla punctie lombara m-a durut spatele mult, mult timp...
Bubu, pai hai sa fie marti in Carol, ok fetelor? Chiar vreau sa o cunosc pe cea mai harnica randunica (mai ales ca randunoiul ei, chiar daca nu-i deloc de lepadat, nu e cel mai harnic ca are "reprize" )
Stela,
Ma duc sa fac capitol nou ca parca vad ca maine ma scol pe la 10

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Mergi la inceput

mi-am luat Galactogil. am dat pe gat o cana cu lapte si o lingura jumate de granule d-astea, buuun frate!!:) sa vedem efectele!..Mufy azi a mancat si el putin si prost..cateva minute, plus regurgitarile de rigoare..offf,...creste doar din somn?..maine dimi mergem la pediatru, IAR!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Iote ce emisiune tare are Luny!Pai sunt si eu soro p-aici dar asteptam un capitol nou ca munceste Naty de zor la asta!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput