Puiuti de randunici 2008!! (37)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Maria, pai e devreme, noi ii facem Iuliei la 21.30, mai poti astepta, poate se trezeste totusi...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

heeeiiiiiiii ce v-ati distrat la intalneala! f frumos ati povestit! in carol vin si eu daca nu se suprapune iar peste vreo infiltratie sau o sedinta de fizio!

luny vezi cu piersicutzele, poate nu-i priesc lui gineri-miu razacios! deocamdata zic ca nu e cazul sa intri in panica!

naty cred ca noi 2 ar trebui sa facem niste cursuri de orientare in trafic, ca si eu sunt la fel de varza cu tot gps!cat despre ce spui tu legat de hranit bb cu formula ideea e asa: acum sunt mult mai linistita de cand ii dau formula si stiu exact cat mananca, decat inainte cand ma stersam ca nu stiam dak e bun laptele, daca ii place tec, etc! dar asta nu inseamna ca m-am simtit ok cand a trebui sa intrerup alaptatul, pt ca mai mult decat orice alte benficii care le are copilul alaptat la san, am simtit ca se rupe ceva intre mine si ea, dispare ceva minunat! asta este! fara indoiala ca la fel de dureros, sau chiar si mai dureros este pt o mama sa nu alapteze deloc puiul! in sfarsit, concluzia este, si o repet: cine are laptic in tzitzi sa dea puilor f bine, sa nu se descurajeze usor; cine nu are sa dea fara grija formula pt ca stim toate ca cele din ziua de azi pot satisface aproape orice cerinta nutritionala a copilului! hai ca m-am intins cu subiectul asta!

azi am fost la florarie sa ma uit de model pt lumanare si pt coronitza de cristelnitza. frate ce preturi au...6 milioane tot, tinand cont ca noi ducem lumanrea noastra de botez, pe care nu vreau sa puna mare lucru! lumanarea e asta: www.bestreclama ilegala - avertizare/pc-749-80-lumanare-botez-biserica-fetita.aspx" target="_blank">lumanare si ma gandeam, nu cumva ar fi mai bine sa las lumanarea simpla, f altceva? voi ce ziceti?

ROXANA, mami de AMIRA (16.03.2008)
pozici
pozici noi

Mergi la inceput

ete kk reclama mascata!

deci lumanrea este: asta

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

hai tuchi cu !

pozici
pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

, ma descurc eu, multzam ca v-ati gandit la mine si multzam pt. sfaturi! Va fii " cu strigaturi" voiajul meu pana la Gibuti, dar va merita revederea cu randunoiul

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai nene, ce ma fac cu maseaua de minte?? cred ca o sa dea afara desteptaciunea asta Ce ma doare, au, au

Naty, noi am gospodarit, adica mai mult eu si putin randunoiul, ca s-a dat pe brazda Am facut in sfarsit curatenie, mai am de sters praful in sufragerie si de spalat baia, dar astea maine. Acum am ciorbita pe foc si mancarica cu ardei copti

Clau, sa stii ca si la mine se strangea in bibe, deasupra lapticului meu grasimea, ca o smantana. La cel de aseara am vazut insa f. putina si lapticul era mai mult zer

Uite, acum dupa baie a papat o gramada tzitzi si i-am facut si bibe si nici macar nu s-a atins de el. Il las sa pape cum vrea el, eu oricum ii dau la inceput tzatza si daca mai doreste ii dau bibe.

Fug la bucatareala!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Buna seara dragele mele,

m-am adunat si eu pe acasa in sfarsit, am hranit copilul i-am facut baie, si acum vorbeste in legea ei.

Tare bine imi pare ca ne-am intalnit si ca v-am vazut si live! Randunici si bebei minunati. Trebuie neaparat sa repetam figura. As mai fi stat si eu mai mult, dar trebuia sa ajung la randunoi. Cand m-a vazut la spital (am ajuns mai tarziu de ora la care ii spusesem ca vin) a luat o fata de catel batut si zice "credeam ca te simti foarte bine in parc si ai uitat de mine..." Barbatii astia! Vineri ii da drumul acasa in sfarsit.

Cand am plecat cu Mimo, Sanziana deja incepuse sa planga de foame (si caldura cred) si pana am gasit o banca taaare mult a durat! Dupa ce am alimentat-o s-a potolit biata de ea, dar a suferit in continuare de caldura. Subscriu la evitatul orelor de pranz, neaparat. Nu mai zic ce caldura era in masina... Of!

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Voi stiti ca mie mi-a zis Tutu sa iau in continuare Omega3, si eu am luat in primele saptamani, apoi cand imi aduceam aminte pana n-am mai luat deloc . De maine incep sa iau iar!

Iar am ratat si intalneala de azi, ce rau imi pare...tare frumos mai povestiti! Mi-era, insa, imposibil sa ajung, la 12 am ajuns acasa de la doctor...
Poate in Carol nu mai ratez intalneala!
Dar sa fie martea, ca atunci are al meu liber si sa venim impreuna

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

merge netul asta ca un mort! imi deschide 2 pagini si 3 nu!
In legatura cu alaptatul am zis si la momentul respectiv, dupa ce fii-mea a urlat o saptamina de foame am zis ca mai bine las orgoliul deoparte si trec pe lapte praf, si la mine cind l-am pus la frigider era apa chioara fara nici-un pic de grasime deasupra si, ca si Roxana recunosc ca sint mai linistita acum, se vede ca fii-mea a luat in greutate, in conditiile in care cit a mincat sin s-a ingrasat la limita si e mult mai slaba decit alti puiuti de ramurica. Oricum acum nu mai conteaza si nici nu stiu daca as fi rezistat psihic sa ma mulg continuu si sa iau pastile si ceaiuri gramada, e alegerea fiecaruia.
Tuchi eu recunosc ca am cam mult timp liber, daca as fi avut masina as fi plecat si eu ca Naty, dar, in afara de asta mai am si niste probleme personale plus o soacra care desi nu a miscat un deget pt mine sau foarte putin pt fii-mea are o gramada de pretentii
In rest sper sa reusesc sa ajung si eu la urmatoarea intilnire, chiar mi-ar place sa mai ajung in Carol, n-am mai fost acolo din "tineretile" mele

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

E normal sa ma mai doara coloana in locul in care mi-a facut peridurala la 3 luni de la nastere? Daca imi face al meu masaj sau ma incovoi mai mult ma doare de mor si mi=e teama sa nu am ceva

http://community.webshots.com/album/563346200dAJmqg

Mergi la inceput