"Schimb de Mame"

"Schimb de Mame" | Autor: Giana

Link direct la acest mesaj

Sunt shocata!!! Tocmai ce am primit un telefon de la o doamna care mi-a propus sa particip la emisiunea "Schimb de mame" de la PrimaTv.Si nu e o gluma...asta am crezut si eu la inceput,insa mi-a explicat ca are numarul meu de tel din baza de date "Mama si Copilul"...
Vreau sa stiu,a mai fost cineva contactat? Nu e nimeni de aici care sa fi participat?Ce parere aveti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce e baza de date "MAMA SI COPILUL"???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2705 spune:

daca vrei sa participi si toata familia e de acord nu vad de ce nu.

nr de tel mi se pare cam bizar ca il are din baza de date de la Mama si copilul.ma gandesc ca ai trimis tu ceva poze sau ai participat la concursuri di acea revista pt ca altfel........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Asta-i chestia care n-am inteles-o nici eu...cu baza de date.Nu aveam semnal si abea m-am inteles cu doamna aceea.Atat am reusit sa inteleg...ceva de o baza de date si "mama si copilul". Nu am participat niciodata la concursurile revistelor...in fine.Asta am sa lamuresc si eu maine cand suna din nou.

Ma interesa daca mai este cineva care sa fi participat sau care are cunostinte care au participat! Ma intereseaza pareri.Cum este?Fac un scenariu sau chiar filmeaza 24/24 si este exact ceea ce vrei tu sa faci/zici!

Sotul meu este incantat de idee...in sensul ca mai schimb si eu aerul.Eu sunt sigura ca ajung la vaci...dar nu ma deranjeaza sa fac o experientza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

pe mine una m-ar tenta (poate?!) ideea sa particip la astfel de emisiune doar cand copiii mei vor fi trecut de o varsta 'venerabila', sa zicem 10 ani minim.

pana atunci, sincer n-as avea incredere sa-i las cu alta femeie, pe care unde mai pui, nici n-o cunosti!!!

sigur, e si taica-sau prin zona, dar ala pleaca dimineata si vine seara, deci cine-si asuma riscurile daca se intampla ceva cu copii mei?

serios, sa schimbi aerul mie mi se pare un motiv nu destul de bun, iar 'provocarea' de a merge in caminul altcuiva... idem!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Una ca n-as avea curaj sa-mi las copii cu altcineva, in al doilea rand vad ca Luca e micut si mi-e teama sa nu se sperie daca nu te vede un timp.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rory76 spune:

Si pe mine m-au sunat astia! Am acceptat initial, dar dupa aia mi-au pus tot felul de intrebari cam intime, mi s-au parut,de genul ce am facut io la prima intalnire cu al meu! Si mi-au zis ca ziua de filmare e de dimineata pana seara, ca o sa am intimitate, camera personala! Ca si cum m-as fi culcat in pat cu tatiku' de schimb! E, ma rog, eu m-am gandit ca al meu e plecat de acasa de dimineata pana seara, si ar fi insemnat sa o las pe fii-mea toata ziua cu femeia aia in casa si cu cameramanul...am zis ca nu e cazul, deocamdata. M-a intrebat daca vreau sa schimb ceva in familia mea, ma rog, n-a fost prea incantata ca am zis ca nu...Eu cred ca nu prea ne incadram noi ca familie, ca noi suntem cuminti, nu ne certam, nu ne injuram, nu ne imbatam, nu prea faci audienta cu noi. Eu am refuzat participarea deocamdata. Poate cand oi imbatrani, mai stii, ma tampesc!Giana, ti-au zis si de aia 450 de euro plata ptr. emisiune? Mi-ar fi placut sa partcicip numai ca sa pot oferi banii aia unei familii cu multi copii...

"sky is the limit!"

Mergi la inceput

Asi...da,mi-au spus si de bani! Pt participare primeste fiecare familie cate 450 euro.

Si noi suntem o familie foarte la locul ei...fara certuri...sotzul ma ajuta enorm...sigur ajung undeva nasol. Din cate am vazut fac astfel de mutari de la bine la rau si invers.
Nu-mi fac griji de copii pt. ca am femeie cu care stau toata ziua de cand s-a nascut cel mic. Bine...si cu mine si cu ea,dar sunt tare obisnuiti iar eu am incredere maxima in tanti asta...e ca mama mea si ii iubeste ca pe nepotzeii ei.In plus sotzul meu poate sta toata saptamana cu ei,acasa...si sigur asa va face pt ca nu lasam copii niciodata cu un strain.Pana si cu tanti care lucreaza la noi nu i-am lasat mai mult de 2 ore cand mai mergeam la cumparaturi fara ei.

Ma tenteaza pt. ca...este o experienta unica.Cred ca am nevoie si eu de asta...am tot ce-mi doresc,sunt fericita ...nu are cum sa dauneze relatiei de familie. Doar poate voi realiza si mai mult cat inseamna pt mine si ce norocoasa sunt...nu ca acum nu asi stii,dar ma gandesc ca vezi cu alti ochi dupa experientza asta...

Mergi la inceput

Cand am spus "sa mai schimb aerul" nu m-am referit exact la aerul pe care-l inspiri...asa doar mergem regulat la munte cu micutii si de plimbari nu duc lipsa. Dar e tentant sa "schimbi aerul" asa...sa pleci spre un loc pe care initial nu-l stii,intr-o familie necunoscuta...n-am mai facut asa o chestie "nebuna" de pe vremea adolescentei

Depinde mult si de felul omului...mie mi-a placut sa risc,sa simt adrenalina...e drept de cand cu copii nu am mai facut nimik neobisnuit,pana sa se iveasca propunerea asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

no offence, dar in primul rand emisiunea mi se pare o mare porcarie, ...si in al doilea rand, mie mi se pare ca AMANDOI copilasii tai sunt prea mici pentru asemenea experimente facute pe capul lor....
de ce nu schimbati aerul impreuna, toti 4?.....

PiEs: vroiam doar sa mai zic ca mi se pare oarecum funny ca singura ta grija, in caz ca participi, e ca vei ajunge undeva nasol

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Giana, ia-o asa: daca tu nimeresti intr-un loc nasol inseamna ca sigur in locul tau va veni o mama din locul acela nasol. Cu unele chestii nasoale la pachet. Sigur ca la tine acasa lucrurile ar fi sub control si ca sotul tau n-ar scapa copiii din ochi, dar ti-ai pus intrebarea: copiii tai ce au de castigat din asta? Nu poti sa faci decat sa-i derutezi. Si le-ar mai fi si dor de tine pe deasupra, si tie de ei timp de o saptamana. De cand sunt mama, inainte sa fac o schimbare si sa iau o hotarare, stau si ma intreb: este in avantajul copilului sau nu? Asta e parerea mea, pe mine nu m-ar tenta oferta.

Mergi la inceput