"Schimb de Mame"

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Adevarat! Nu cred ca asi putea sta macar o noapte fara ei...la fel,ma gandesc ca-i zapacesc daca plec...mai ales pe cel mare ca-i mai mare si intzelege tot.

Si nu imi fac griji ca ar fi nasol daca asi pleca. Mi se pare firesc sa merg intr-un mediu diferit de cel in care traiesc.Ori mai rau ori mai bine Sincer,pe mine nu m-ar deranja sa mulg o vaca sau alte chestii din-astea.Desi nu am fost niciodata langa vre-o vaca aproape...nu am avut bunici la tara si nu stiu nici cum e cu wc in curte.Dar cred ca asta-i si farmecul.

Copii...intr-adevar,ei ma opresc sa visez pt ca nu am lipsit niciodata de langa ei,NICIODATA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Giana, eu zic sa stai acasa langa copilasii tai.Emisiunea asta e o porcarie dupa parerea mea.Daca vrei sa te recreezi un pic du-te singura un weekend undeva frumos nu la altii acasa.
Sper ca nu te supara raspunsul meu

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giana spune:

Nicidecum,Adriana!

Am deschis subiectul asta tocmai pt. a mi se raspunde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Giana, de ce nu mergeti toti vara asta la o pensiune agroturistica?
cautati o zona faina, o pensiune in curtea careia sa gasesti si animale..si gata, alt mediu...

mrrrrau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama1357 spune:

quote:
Originally posted by Noe

Giana, de ce nu mergeti toti vara asta la o pensiune agroturistica?
cautati o zona faina, o pensiune in curtea careia sa gasesti si animale..si gata, alt mediu...

mrrrrau

si daca ii rogi frumos te invta si sa mulgi o vaca, daca vrei! fara sa stie toate tzatzele care se uita la emisiunea respectiva.
este si in italia versiunea schimb de sotie, dar sincera sa spun m-am uuitat o singura data sa vad despre ce este vorba, mi-a placut ca a fost ceva nou, dar nu am mai repetat.

schimbul s-a facut intre una care era casatorita fara copii si in plina cariera (mergea la vernisaje, concerte, etc.) si una casnica cu 5 copii care nu scotea nasul din casa de treaba (gatit spalat calcat, sotul nu punea un deget)
sotul casnicei a luat-o peste picior pe cea venita ca i-a trebuit o ora sa calce o camasa in schimb casnicei viata mondana i-a placut la nebunie, la sfarsitul emisiunii vroia numarul de telefon ca sa se intalneasca intre ele, sa ramana in contact sa devina prietene... pe cand cealalta a zis ca nu mai vrea sa-i vada in viata ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Eu am urmarit accidental,butonind telecomanda si am ramas impresionata neplacut de comportamentul femeii romance ,care-si baga nasul prin sertarele alteia si mai face si comentarii de martafoaie.Chiar m-am distrat gindindu-ma ce bine ar fi in loc sa chem femeia la curatenie, sa vina una hotarita si sa faca luna de dragul natiunii si ,in final sa remarce si partenerul ce pierde spiritual si nu numai, prin lipsa mea.Dar totusi pentru deranjul meu e prea putin 450E.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Giana, eu nu prea am incredere in criteriile lor de "recrutare".
Emisiunea este in mai multe tari (si eu am vazut-o...)
Daca totusi consideri ca exista avantaje pentru famila ta, iar sotul este de acord...poate incerci sa-l intrebi si pe baietelul cel mare, expunindu-i situatia la nivelul intelegerii lui.

Sigur,poate "aparea" cineva cu principii total diferite si dintr-un mediu total diferit, ideea este nu numai ca puteti invatati ceva bun unii de la altii sau ca vei avea o experienta "neobisnuita"...Dupa parerea mea ar putea sa ne faca sa pretuim mai mult si ce avem...

Daca copiii ar fi mai maricei, poate ca ar putea si ei sa inteleaga acesta "experienta" altfel...

Mariana 37+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuki spune:

Ce emisiune jenanta...mereu m-am intrebat ce criterii au pentru alegerea celor care participa la aceasta mascarada si in ce foame trebuie sa fii sa accepti (scuze, nu vreau sa acuz pe nimeni, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea, inclusiv sa se dea in spectacole de 2 bani! Eu doar ma intrebam...).
Intamplator am vazut niste faze in ultima emisiune care m-au scarbit definitiv si am schimbat canalul rapid: fraze de "mamica" care isi impunea punctul de vedere cu afirmatii presarate numai cu "bip" "bip" "bip"...
Educativ, ce mai!!! Halal emisiune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madelaine77 spune:

O porcarie de emisiune!!!
Ideea in sine este o mare tampenie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amethyst spune:

Eu nu m-am uitat vreodata la aceasta emisiune insa imi provoaca repulsie numai gandul ca o alta femeie cu principii total diferite sa vina sa petreaca o saptamana cu fetita mea. De alt "sot" nici nu-mi mai pun problema.

Giana, cel mic al tau si fetita mea sunt nascuti in aceeasi luna anul trecut. A mea nu mananca decat cu mine sau cu sotul, nu adoarme decat cu unul din noi, cum sa stea altcineva cu ea, cineva care n-o cunoaste, n-o iubeste, nu poate avea grija ei si care mai are si nu stiu ce idei crete. Ar fi foarte socata, cum sa-i fac asa ceva? (nu ca mie mi-ar surade ideea in vreun fel) Nu as accepta in ruptul capului o asemenea propunere, din partea mea pot sa puna in joc orice suma, ca tot degeaba.

Mommy to www.tickercentral.com/view/8i03/4.png" target="_blank">Jasmine

“A baby will make love stronger, days shorter, nights longer, bankroll smaller, home happier, clothes shabbier, the past forgotten, and the future worth living for”

Mergi la inceput