"Schimb de Mame"
Raspunsuri - Pagina 3
Giana spune:
Am dat si eu o cautare pe google.Adevarul este ca nu vazusem decat vre-o doua emisiuni in care nu a fost nimik iesit din comun.Una chiar mi-a placut foarte mult de m-am uitat si in reluare.
Era o doamna de la bucuresti care avea un copil mic.A mers undeva in Bucovina parca,la o famile saraca dar curata.S-a integrat foarte bine acolo si a facut fata cu brio situatiilor noi pt ea.Doamna de la tzara a dat cadou la sfarsit copilului o pereche de botosei impletiti de ea in timpul cat a stat la Buc. Au primit cu adevarat fericiti acest mic dar!
Mi-a placut mult emisiunea asta...ei au ramas prieteni!
Din cate am citit despre restul emisiunilor...am ramas socata.De mamici pline de par beeeahhhhh si alte minunatii.Copii cu paduchi care mananca paine cu untura....
Am stat aseara pana tarziu dar am citit tot ce am gasit si m-am convins! E o mare porcarie,asadar...azi raspunsul meu a fost Nu.
Legat de micut....sunt multumita ca in caz de ceva si trebuie musai sa plec cateva zile,este obisnuit sa stea cu tati si cu doamna care lucreaza la noi.Din fericire este un copil papacios care conteaza ce mananca nu cine-i da!
Am avut si eu un mofturos mic(pe primul nascut) care nu manca decat de la mine si numai daca tati dansa...asa ca nici nu se punea problema sa merg macar la piatza cand era ora de masa...dar sa plec cu zilele...
In orice caz...cred ca de plecam...a doua zi eram innapoi...dar sigur nu ajungeam asa departe.Pe moment a fost asa....eram debusolata si nu stiam ce implica exact! Cand ne-am gandit amandoi mai bine(eu si sotul) am realizat ca nu-i de noi! Dar sigur am sa urmaresc si eu macar urmatoarea emisiune sa vad cu ochii mei ce-i cu ea!
Va multumesc mult pt raspunsuri si pt idei!
Legat de vacanta....mergem dupa 20 august la munte chiar la un complex de vile agroturistice cu stana...ce mai,ca la ztara.
Dar dupa 20 august pt ca noi mergem pt copii si atunci este aerul uscat,asa cum avem nevoie noi cei de la mare!
Va pup si va multumesc din suflet!