ikea!

ikea! | Autor: BeLucci

Link direct la acest mesaj

stiti cumva daca se va deschide si in timisoara? voi sunteti multumiti de calitatea produselor? as vrea sa-mi redecorez dormitorul si livingul si am vazut la ei niste lucruri foarte faine! cel putin asa arata in revista:D dar real nu stiu cum arata pt ca eu sunt din timisoara si stiu ca au reprezentanta doar la bucuresti! sunteti care ati comandat produse acasa si nu sunteti din bucuresti? in cat timp au venit si .....au ajuns intregi??

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

BeLucci, eu am fost in austria la niste prieteni care aveau in casa mobila de la ikea, plus am si fost in Viena la Ikea si sincer, personal, am fost foarte multumita de ce produse aveau. Mi se par simple dar foarte practice. Nu sunt de lux, dar rezistente... si pretul mi se pare accesibil, am vazut mobila de living la 700 de euro pe cand aici la cluj gasesti in multe locuri mult mai scump si mai de proasta calitate!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
------------------------------
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

eu sunt fan ikea :). deci ti-as zice de bine de toate. dar nu cred ca poti sa comanzi de la departare. adica vii, vezi, platesti, vorbesti de transport, si ti le aduc in max 1 sapt, parca(provincia, 1 zi in buc). dar daca vii, fa cumva si nu o face in we, e omor, n-o sa apuci sa te dezmeticesti...

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

Si eu sunt fan. Arata bine, (deocamadata) se comporta cum trebuie... iar pretul e super rezonabil.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guguluff spune:

Eu vreau sa-ti spun ca se gaseste mobilier pt toate buzunarele dar cam cat platesti atat primesti. Produsele top of the line sunt foarte atent lucrate, materiale bune, etc. cele populare au taiat la calitate pt a avea un pret bun. Una peste alta, poti sa-ti mobilezi o casa cu gust si la preturi medii din Ikea, multe ustensile de bucatarie, metraje, decoratiuni sunt super, Ikea este o experienta pe care trebuie sa o incerci daca ai drum pe aici. Doar ca eu zic sa suni inainte si sa te interesezi cat ar costa trimisul mobilei deoarece e distanta mare... Si trebuie sa fi constienta ca unele produse expuse nu le au pe stoc si le primesc in cateva zile pana la 2 saptamani deci e mai dificil daca esti din alt oras.

ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006)
www.myspace.com/potfro" target="_blank">Poets of the Fall

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Ai putea face o vizita la Ikea Budapesta, ca vad ca esti din Timisoara, e mai aproape si ajungi mult mai usor pe la Cenad Szeged, drumul e f bun pana la Cenad iar de la Szeged ai autostrada.
Asa vezi produsele si iti faci o idee, si cred ca sunt ceva mai ieftine ca la Bucuresti.
Mie imi place Ikea si sunt multumita de produsele lor.
Multe din produsele lor le poti duce tu cu masina ca sunt impachetate, unele in 2 pachete ca sa le poti ridica si manevra mai usor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

preturile sunt la fel peste tot

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Eu am vazut diferenta de pret, nu mare, intre Spania si Ungaria la Ikea.
Ideea e ca din partea de vest a tarii ajungi mult mai usor la Budapesta decat la Bucuresti, jumatate de drum si cea mai mare parte pe autostrada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

Multumesc pt raspunsuri si pareri!:) Carlin sa sti ca m-am gandit si eu sa merg in Budapesta ca e mai aproape...decat Bucurestiul dar...ma gandeam ca trebuie sa fac ceva acte la vama si o sa petrec mult timp acolo....si alta problema....cei din Budapesta nu credca transporta in alta tara sau? o sa merg luni in Budapesta dupa sora mea la aeroport si atunci o sa fac si o plimbare la Ikea! Apropos este cineva care a cumparat mobila de la Ikea din Budapesta?:D Nu ma omorati ca pun atatea intrebari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

AAA am uitat ....!:D la un moment dat se zicea ca se va deschide si in Timisoara Ikea ...dar vad ca nu se mai face nimica...si daca astept dupa ei sa vina la Tm...parca vad ca-mi cumpar eu mobila si dupaia deschid si in Tm:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

simie i-mi place IKEA,doar atat ma inerveaza ca tre sa t-i le montezi singur
off topicCALIN21ti-mi permit sa te invit sa treci pe la mamici si gravidutze din SPANIA.ca nu te-am vazut pe acolo,si asa sa fim si noi mai multe

Mergi la inceput