ikea!
Raspunsuri - Pagina 2
dana d spune:
quote:
Originally posted by dianocica
preturile sunt la fel peste tot
I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.
Preturile nu sunt la fel, sunt mai mari la noi decat in Europa de vest si America. Si ei recunosc asta si spun ca din cauza infrastructurii. Si aici pe forum s-a discutat despre diferenta asta de pret in perioada cand se deschidea Ikea la Buc, au constat-o cei din Vest de pe forum doar comparand cataloagele on-line.
Si eu sunt fan Ikea si inca oscilez intre o bucatarie de la Ikea si una de la Mobexpert.Imi plac la nebunie mesele cu scaune de lemn, lemn masiv, adevarat, natur, cum nu gasesti oriunde, un set din asta sigur o sa cumpar pt dining inclusiv un bufet.
Fetele mele
Iremediabil indragostita de CANADA
dana d spune:
quote:
Originally posted by geanina-nica
simie i-mi place IKEA,doar atat ma inerveaza ca tre sa t-i le montezi singur
off topicCALIN21ti-mi permit sa te invit sa treci pe la mamici si gravidutze din SPANIA.ca nu te-am vazut pe acolo,si asa sa fim si noi mai multe
GEANY SI ALVARO (3-10-2006) http://www.flickr.com/photos/gfan/
Gianina, nu trebuie neaparat sa ti le-a montezi singur, te costa 10% din valoare transportul si montajul de la ei. Si daca adaugi 10% pretul tot e convenabil.
Fetele mele
Carlin21 spune:
Nu exista nici o problema la vama daca iti iei mobila din Ungaria.
Chiar am vorbit cu o prietena a carei sora care sta in Timisoara, si-a luat mobila de la Ikea din Budapesta, iar ea si-a luat patut la copil, din Szeged.
Off topic: Geanina, multumesc de invitatie, o sa trec pe acolo.
geanina-nica spune:
danad-da poti si aici dar i-ti trimit persoane care stiu ami putin decat mine asa ca prefer ssa le montez eu,cat ca tre sa stau o zi intreaga hihihi
fl_jmf spune:
Se va deschide si la Timisoara, Ikea, pe calea Aradului (cam in zona unde trebuia sa deschida Cora -apartine de Dumbravita se pare-)
http://dumbravita.timisoara.ro/forum/viewtopic.php?f=9&t=356&sid=8f730f0433a1114a15e8a983e139f1cb
BeLucci spune:
Cand????? fl_jmf mi-ai dat o veste buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuna!!!!!!trebuie sa ma log-ez la ei ca sa vad informatia care ai trimis-o . M-ai facut fericita:)) sper sa fiu si multumita de produsele lor macar. De fapt nu am auzit pe nimeni sa se planga de ele. Voi aveti neplaceri?(care aveti mobila...etc de la ei)
dana d spune:
Eu incep iar sa oscilez intre bucataria Mobexpert si bucataria Ikea. Dupa ce ne hotarasem la Mobexpert dupa ce am vazut pretul incep din nou sa ma gandesc la varianta Ikea care era cu cel putin 30-40% mai ieftina chiar si cu 10% in plus montajul. Grea dilema, totusi si stilurile sunt diferite iar culorile total diferite, la mobexpert clasic de culoare inchisa cu fronturi de lemn masiv iar la ikea alb, tot oarecum clasic dar alb galbui de MDF.
Fetele mele
alinaxeni spune:
Nu vreau sa credeti ca sunt o carcotasa dar va povestesc experienta mea cu IKEA.
Mobila de bucatarie dupa 4 luni a inceput sa sesmulga suruburile de la sertare.Pachetul l-am primit cu surubuti lipsa.
Pat pt. copil dupa 3 luni a ramas fara piciare pt. ca s-au rupt.Erau prost sudate.Copilul e mare,are 16 ani,deci nu topaie in pat sau alte nebunii.
Dulap de baie,dupa cateva luni a inceput sa se umfle pe la colturi.
Recunosc ca am luat si eu pe masura buzunarului.De masa si scaunele de bucatarie sunt f. multumita.Este lemn masiv si nu avem nicio problema cu ea.
In concluzie,tot ce este facut din PAL sau cum s-o numi materialulu ala, nu este bun.Daca-ti permiti cumpara lemn masiv.Ai grija la tot ce este sudat,sunt lucrate destul de....
Cat dai atata face.
Daca voi mai lua ceva de la ei am sa-i pun sa le asambleze ei sa vada ce lipseste si ce nu se potriveste,ca si asta mai este o problema.Unele gauri nu sunt pe dimensiunea suruburilor.
Poate sunt eu mai ghinionista dar parca prea multe ghinioane.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.
Tala spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinaxeni Nu vreau sa credeti ca sunt o carcotasa dar va povestesc experienta mea cu IKEA. |
chiar am intrat aici sa intreb daca ati incercat mobila de bucatarie....Ce sa zic, am auzit si eu ca ce ar fi mai ieftin este si cam prost; problema este ca imi trebuie urgent mobila de bucatarie si nu la preturi astronomice. O sa dam azi totusi o fuga pana acolo sa ne mai uitam.
Bucurie!
Roxana Claudia spune:
Eu am cumparat dulapuri de la ei...Sunt super, le-am pus in nisele golae de langa bai plus unul dublu la usa. Sunt pana-n tavan, deci folosesc tot spatiu. Mi-a placut ca le-am putut accesoriza cum am vrut. Am pus si sertare metalice dar si de plastic, in functie de nevoi. Multe cosuri care se potrivesc perfect in respectivele dulapuri. Pot sa zic ca-s subrezele dar nu se destrama...e palaul mi subtirel. Insa sunt fff de efect si foflosesc tot spatiul lor, nu ca-n alte dulapuri..Toata lumea mi le admira.
Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)