*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*
Raspunsuri - Pagina 9
Amalia spune:
quote:
Originally posted by brie
Fetelor ce legatura are dr Iosup cu dr Tutunaru???? M-au sunat acum 2 min de la cabinet sa le confirm intalnirea de vineri.Am intrebat de CD daca sa aduc eu unul si mi s-a raspuns ca este inca defect calculatorul lor, dar spera ca pana vineri dr Tutunaru sa-l repare.
Am mai intrebat inca o data adresa corecta si asa este, acolo unde tre sa merg.
Ma lamureste si pe mine cineva?
Ma bag si eu la meci.19+
Brie cand am mers astazi la ecografie la Iosup am vazut si eu care e legatura. Clinica Fortis este intr-o vila. Cand intrii, in stanga este cabinetul doctorului Tutunaru, iar in dreapta cel al doctorului Iosup. Doar ei doi sunt acolo. Pe usile lor nu scrie nimic. Si cat am stat eu acolo doctorul Tutunaru s-a tot plimbat pe la calculator incercand sa-l repare, dar o ora jumate de cand s-a stricat pana am intrat eu, n-au reusit...

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si
20+ 
Amalia spune:
Leeloo imi pare tare rau ca te simti asa. Sper din suflet sa ajungi maine la dentist, ca nu e de glumit cu durerea asta. Pup dulce sa treaca

si
20+ 
alexutza_26 spune:
Seara buna fetele...
Azi am fost la Iosup, si se pare ca de data asta avem FETITAAAA...YUPIII....
, daca ar ramane cu pasarica si nu i-ar creste putza pana la final...ce bine ar fi
Toate masuratorile corespund varstei de 14 sapt, are 8,5 cm, 90g(cica e grasuta)...dar ceea ce m-a cam surprins e ca mi-a scris acolo placenta grad de maturare:2...am intrebat daca inseamna ca nu voi duce la termen sarcina si ce anume riscuri implica pt bebe, dar mi-a spus ca fiind la a doua sarcina e normal .........o explicatie ff evaziva, si va intreb pe cele cu a doua sarcina(Diana, Mav, Brie, Otilia, Loren) - la voi cum e??? e oare posibil asa??? sau e ceva in neregula cu mine??
Bebecris - felicitari pt baietel, sa dea Dzeu sa fie sanatos si o sarcina usoara in continuare!!!BTW - pe 29 iunie mergem si noi la botezul baietelului prietenilor nostri!!!(poate fi chiar acelasi botez
)
Otilia - felicitari pt rezultatul analizelor, cred ca ti s-a luat o piatra de pe inima!!!
Catalina - imi pare rau sa aud de Klebsiela aia urata
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 13+
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by nov-dec2008
userul nov-dec2008 pt DC are parola noua. voi trimite parola doar celor 14 mamici care si-au pus poze pe webshots. cine altcineva -din lista- doreste aceasta parola, sa ridice manuta si va primi PM.
am vrut sa schimb toate parolele, dar nici eu nu reusesc sa intru pe contul comun de pe yahoo.de aceea, nici n-am mai incercat sa schimb parola de pe webshots....
m-am umplut de nervi!!!!!!!!!!!!!
Si eu vreau parola. Multumesc anticipat.
Mihaela
16+Gargarita lui mami
Pozele mele
mamiseli_11 spune:
quote:
Originally posted by nov-dec2008
Am reusit sa mai trimit (pt fetele mai active) niste PM-uri... respectiv niste email-uri cui n-avea activata optiunea pt PM.
Sigur am omis pe cateva dintre voi, va rog sa nu va suparati si pur si simplu sa strigati!
O seara frumoasa tuturor!
Multumesc, am primit.
Mihaela
16+Gargarita lui mami
Pozele mele
alexutza_26 spune:
Amalia - si eu am fost azi la Iosup, la ce ora aprox ai fost???chiar cand am iesit m-a intrebat o graviduta daca mi-a dat CD(Oare tu sa fi fost?????), dar i-am zis(ce mi-a zis Iosup) ca fiind inca sarcina mititica, nu prea se distingeau in mod coerent miscarile lui bebe, asta pt un public neavizat(adik sotul si ai mei parinti) si ca nu are sens acum, si la eco morfo-fetala de la 20 sapt sigur imi va da!
Apropo de grad de maturare al placentei acelasi lucru mi l-a spus si mie, numai ca eu am doar 14 sapt...stiam ca de pe la 20-22 de spat poate fi vorba de un grad 2, la mine are 38 mm grosime, pliu nucal 1,27...deci toate bune si frumoase...ufff, de ce nu m-a facut mama dr???
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 13+
PRINTZUL
alexutza_26 spune:
quote:
Originally posted by brie
Fetelor ce legatura are dr Iosup cu dr Tutunaru???? M-au sunat acum 2 min de la cabinet sa le confirm intalnirea de vineri.Am intrebat de CD daca sa aduc eu unul si mi s-a raspuns ca este inca defect calculatorul lor, dar spera ca pana vineri dr Tutunaru sa-l repare.
Am mai intrebat inca o data adresa corecta si asa este, acolo unde tre sa merg.
Ma lamureste si pe mine cineva?
Ma bag si eu la meci.19+
Pai au in aceeasi casa cabinetul, unul in stanga (Tuutunaru) si altul in dreapta (Iosup) - si alta legatura ar fi ca Tutu il recomanda ca ecografist in care are incredere pe Iosup!!!
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 13+PRINTZUL
alexutza_26 spune:
Vreau si eu userul si parola de la contul comun. Multumesc...
Alexandra mami de
GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 14+
PRINTZUL
mav spune:
alexuta, felicitari pt fetita! eu habar n-am cum e placenta, ca abia pe 26 am programare la morfo-fetala. cam tarziu, sunt nerabdatoare, dar... n-am de ales... tre' sa astept. eu ma bazam ca voi merge in sapt 20 la alt dr... dar am uitat sa-mi fac programarea in timp util si am ramas pe dinafara... asta e. partea buna e ca am scutit 300 lei.
cred ca tie nu ti-am trimis parola... o sa ti-o trimit acum, ca tot te-am vazut.
mamiseli, cu placere! da, tu nu ai activata optiunea de PM si ti-am dat email.![]()
marush,
si eu am mancat macrou marinat saptamana trecuta si abia dupa am intrebat daca e ok si evident ca nu era pe lista de alimente permise... si doar nu-s la prima sarcina si nici mare mancatoare de peste nu sunt... nici nu stiu ce m-a apucat...
sa speram ca nu patesc nimic bebeii....
21+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Amalia spune:
Alexutza_26 eu am fost azi la cabinet la Iosup in intervalul 13-16:30..ca abia in jur de 16 si ceva am intrat, cu toate ca aveam programarea la 13:30. Dar am remarcat ca nu se respecta, se intra in ordinea venirii...
si nu striga asistenta numele.
si
20+