*Gravidute de noiembrie-decembrie 2008 (45)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mamaligutza! Buna idee. Eu am o problema cu bautul apei. Mi-e greata de la ea. Beau suc, lapte si e ok, dar apa...Singura metoda pe care am gasit-o si care functioneaza cat de cat e sa storc jumate de lamaie la o cana de apa. In rest, nimic, si am incercat si doar cateva guri si mai mult si dimineata si seara...

Andy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Am reusit -sper- sa trimit 14 PM-uri. Mi-a luat o gramada de timp...
As mai fi trimis mesajul cu parola si altor gravidute -macar celor care sunt mai active- insa... mai am si alte treburi de rezolvat in seara asta... Sper sa gasesc intelegere. Mai departe, cine vrea parola striga (fara suparare) si cele care au parola... va descurcati voi... doar sunteti (viitoare) mamici responsabile!

Mirtha, chiar nu vrei sa ne dai datele tale pt lista????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Olivia: Acum vad ca si tu ai scris de pui tot cu mamaliguta. Am citit cartofi. O fi din cauza ca cu un ochi sunt pe forum si cu unul prin carti? Imi trimiti si mie parolele, te rog? Multumesc.

Andy 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Mav, multumim mult

Andy, ti-am trimis PM!

Olivia 19+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mav si eu vreau parola si user-ul de la mail-ul comun. Cand ai tu timp nu e nici-o graba.

Miky analiza de anticorpi anti RH la Medlife costa 20 lei.

Abia astept sa inceapa meciul cu Olanda...pacat ca o sa pierd prima repriza ca sunt la serviciu in tura de dupa-masa. HAI ROMANIA!!

Va pupic dulce

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Pupici fetelor!
Andreyutza ti-am scris totul detaliat in PM Daca mai ai intrebari, te rog sa apelezi oricand!
Elilov iubita, te rog nu sta asa cu stres. Iti inteleg temerile, dar asteptarea asta in stres nu-ti face bine nici tie, nici lui bebe! Fii linistita, ca Dumnezeu e acolo sus si are grija de noi!
Bebecris sa va traiasca batelelul! I-ati ales un nume foarte frumos, eu una sunt topita dupa David..nu degeaba il cheama pe cel mare al meu asa Ai facut cumva ecografia la Iosup astazi? Astazi de la ora 13 la 16 am fost si eu prezenta acolo...in asteptaresa intru la o programare care s-a lasat 3 ore asteptata. Poate ne-am si vazut si nu stiu..
OtiliaV felicitari pentru rezultatele bune! Ma bucur ca ai scapat si tu de un stres
Puuup pentru parola si user!

Azi am fost la dr. Iosub si am facut ecografia de morfologie fetala. Sunt fooooarte dezamagita ca am venit acasa fara CD . A alfat abia la finele ecografiei mele ca li s-a stricat calculatorul de o ora si ceva si nu este nimic salvat, drept urmare nu au ce sa-mi dea pe CD
Am doar vreo 3 pozici, dar nimic nu se compara cu claritatea cu care l-am vazut pe bebe. Cel mai rau este ca tati n-a fost prezent, fiind in delegatie si abia astepta sa vada CD-ul. Uf, important este ca bebe este in grafic, chiar putin mai mare decat varsta actuala, normal dezvoltat. I-a numarat toate cele, e clar baietel (si eu n-am spus ca dpdv genetic a iesit baiat, e foarte activ. M-a intrebat cat de activ este primul baietel si cand a auzit , mi-a spus ca o sa am doi la fel de activi
Am placenta posterioara grupa a doua. Aveti idee ce inseamna asta? Conteaza cum este placenta pentru o nastere normala? Are o grosime de 22 mm si gradul 2 de maturitate. O fi ok pentru 20 de saptamani, gradul 2 de maturitate?
Lichidul amniotic are aspect normal si cantitatea asisderea, colul este inchis si suficient de lung, zic eu: 41 mm.
Craniul jos situat, pozitie dreapta.
Deja cu atatea emotii pana acum...5 saptamani de tres pentru o nenorocita de epidemie de varicela, rezultat prost la DT, asteptarea cu amniocenteza, interventia in sine si asteptarea rezultatelor, plus ca m-am suparat ca nu mi-a dat azi si CD cu puiul meu......ma consider o fericita ca suntem amandoi sanatosi si voiosi!

Edit: am schimbat cerea pentru parola si user...va pup dulce pentru ele!

Ami, mamica lui David (6 ani si 10 luni)
si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivia26 spune:

Amalia, felicitari pt bebe sanatos. Imi pare rau ca nu ti-a dat si CD dar cum ai spus si tu, important e ca totul e bine! Si eu sunt topita dupa numele David. Ti-am trimis PM.

Babyzapi, ai PM.

Va urez o seara frumoasa si chiar daca ma repet: Hai Romaniaaaaaaaaa!!!!!!!

Olivia 19+
www.flickr.com/photos/24386067@N08/" target="_blank">Cuculetul mamei Burtica
Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

Amalia ma bucur mult pentru atitea vesti bune!
Am reusit sa intru in contul comun..in cele din urma!

Bianca Andreea
Larisa Elena19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Mav si Olivia va multumesc mult pt PM

O seara buna!

Babyzapi fericita 17+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nov-dec2008 spune:

Am reusit sa mai trimit (pt fetele mai active) niste PM-uri... respectiv niste email-uri cui n-avea activata optiunea pt PM.
Sigur am omis pe cateva dintre voi, va rog sa nu va suparati si pur si simplu sa strigati!

O seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput